но спирам, де, отивам си в емо ъгъла
@penzata, ма си голем спамер, щи щипя бузетата

Moderator: Moridin
Не забелязах да не е некуха...а ако беше що годе с акъл и емоционална или поне влагаше емоциите си в по-смислени неща (примерно в reboot-а е активистка за разни изгубени каузи), нямаше да ми е толкова...ми не противна, но напълно безлична.не забелязах да е куха
Кога пък действията, породени от крайни (любовни) емоции, са били "смислени" ?!alshu wrote:Не забелязах да не е некуха...а ако беше що годе с акъл и емоционална или поне влагаше емоциите си в по-смислени неща (примерно в reboot-а е активистка за разни изгубени каузи), нямаше да ми е толкова...ми не противна, но напълно безлична.
Както казах това отклонение от източника, но най-вече промените в Джъгхед правят шоуто безинтересно
Когато героите са повече от едномерни и имат разнообразни интереси + настроения?Кога пък действията, породени от крайни (любовни) емоции, са били "смислени" ?
Той е нещо такова и в източника...но прави невероятно шоуто.Джъгхед ми е типичен ауткаст тийнейджър.
1. Никъде не съм казал, че на теб не трябва да ти хареса, говоря само за мен.Разбирам причините, поради които Riverdale ти е безинтересен. Обаче, точно поради тези причини, на мен ми е интересен.
Най-вероятно е така. Просто в текущия си вид Riverdale повече ми харесва, отколкото да ме дразни.alshu wrote:3. Пък хвърли око на първите една-две глави на новия комикс, не е задължително да не ти хареса...или поне това ще ти демонстрира, дали разбираш причините или не. Просто е много добър, а сериала ми идва твърде елементарен в сравнение.
И все пак е човек.Litz wrote:... но брата на Шерил.е таквоз същество, дето няма нищо общо с човешкото.
Мен не ме дразни текущия му вид (та аз не го гледам), а че не виждам никакви сериозни причини да се нарича Ривърдейл. Единственото общо са списъкът с имената на героите и списъкът с имената на локациите (училището, закусвалнята и пр.)отколкото да ме дразни
Аз бая се хайпнах по първите 4 епизода и, както казах и преди, ги изгълтах за норматив, обаче 5ти и 6ти едвам се гледаха.Litz wrote:Ривърдейл беше епик фейл с последния си епизод. Особено Вероника, която се държеше като тъпа овца през цялото време. Майката на Джоузи е мега противното и оперирано същество, не мисля, че е човек даже? Тая жена няма никви мимики и е мега грозилището. Арчи и той е мега тъп. Джъги и Бети са сладки. Но Шерил липсва ;/
penzata wrote:Litz wrote:
И да, аз съм един от малкото негледали досега Breaking Bad; вчера приключих с трети сезон и нивото на сценария се качва постоянно. Бахти яко написания сериал.
Тая гнус Спартакус, не издържах повече от 15 мин.трубадур wrote:ама у спартак преди 2000 години можеа да бръснат мъдете, а![]()
Спартак няма как да е българин доколкото тогава България не е била основана. Същото важи и за Римската империя, имало е Римска република. Че Спартак е бил пич, пич е бил, ама чак пък на косъм от унищожаване на Римската република - да не прекаляваме все пак.coldie wrote:Тая гнус Спартакус, не издържах повече от 15 мин.трубадур wrote:ама у спартак преди 2000 години можеа да бръснат мъдете, а![]()
Легендарен българин, човека който почти е бил на косъм да унищожи римската империя в най-силните и години да бъде представен по такъв начин.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests