(Не само) За фентъзито и Уикипедия
Moderator: Moridin
- Daggerstab
- Arcanist
Ъ-ъ, да сте чували за писател на име Анатолий Юркин? Аз - не, преди да попадна на следната статия:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%B8%D0%BD
Доста добър пример за това какво става когато руснак се опита да пише на български
В дискусионната страница:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%B8%D0%BD
Доста добър пример за това какво става когато руснак се опита да пише на български

В дискусионната страница:
Другари! Эту статью в болгарской википедии написал сам Юркин для саморекламы. Вообше, как писатель и журналист он ничего из себя не представляет. --194.190.184.254 03:01, 31 август 2005 (UTC)

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Има напредък, впрочем силно подозирам, че под "сварщек" имат предвид "заварчик", да не кажа, че съм убедена
, но не съм достатъчно заинтересувана, за да се хвана да редактирам.
Като си се хванала, може и това да оправиш. Както и интервалите, които на някои места липсват. Но иначе добра работа, словоредът е забележелно по-добре. Преди направо причиняваше физическа болка.

Като си се хванала, може и това да оправиш. Както и интервалите, които на някои места липсват. Но иначе добра работа, словоредът е забележелно по-добре. Преди направо причиняваше физическа болка.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Знам
, но написах така, заради това, че погрешно е написано на руски с "е" вместо с "и". 

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
- herairness
- Jaghut Tyrant