Пътуването

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Oct 15, 2005 5:32 pm

Jaar, и аз прицнипно нямам нищо против рейсовете. Обаче последния път (като се брибирах от Хамбург) случих на просто прекрасни съседи, честно ти казвам. Пред мен беше някаква изкуфяла бабичка която през цялото време не и спра устата да мели да се оплаква от всички, а се беше комбинирала с някакъв изкуфял дъртофелник дето и пригласяше.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Oct 15, 2005 5:49 pm

E, то за такива случаи си има уокмени и дискмени. :P

Когато пътувам обикновено се отегчавам доста бързо, затова винаги си нося някоя книга за четене. Лошо няма да се обикалят забележителности, но процесът на пътуване не ми допада.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Sat Oct 15, 2005 10:33 pm

Сега като се замисля, и аз обичам да пътувам. Тишина и съзерцаване на природата... чифт слушалки, затъкнати в ушите и ирландска музика. Ммммм, красота.
Обожавам да летя със самолет. Мноооого отдавна не съм го правила. От 10 години. Ама как бързо лети времето!
И искам отново да видя Тайланд и да помириша миризмата на странни манджи по улиците.

Винаги съм твърдяла, че не обичам да пътувам. Има доза истина, защото мразя да си оправям багажа. Правя го в последния възможен момент - когато опре ножа до кокала. Просто не ми харесва да онова трескаво чуство "какво ли пак забравям". Също така не обичам да си правя списък на нещата, които трябва да взема. Необходимо зло.

Искам да видя Индия, искам да видя... Много неща искам да видя. Но по ред на номерата. Ще да видя Англия - поне така каза чичкото с вид на индиец, на интервюто в "Her Britanic Majesty's Consulate". А да видим.
Аз искам и Шотландия, но май няма да ме огрее.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Oct 17, 2005 3:21 pm

Определено обичам да пътувам, и за мен това е един прекрасен начин човек да си прекара отпуската - просто нещо не ме свърта на едно място :) Сега, не отричам, че ако самото пътуване продължава доста дълго, радостта ми бързо се изпарява - още си спомням тези 24 часа с автобус от София до Прага миналата есен - съжалявам, ама ако самолета не беше над 200 евро, щях да си гледам облаците с кеф :) Иначе нямам нищо против автобус или влак, стига да не е повече от 5-6 часа. Спомням си за първото ми пътуване сам в чужбина, първо със самолет до Лондон, след което с влак до Хейстингс - беше прекрасно. Лично за мен, едно идеално пътуване ще е със самолет до най-общо основната дестинация, след което придвижване насам-натам с влак или автобус, с 2-3 дни престой на отделните места. Преди три години точно така си направих една почивка в Андалусия за 8 дни, и много бих искал да повторя :) Макар че човек може да си направи също толкова приятно пътуване и у нас, има много прекрасни местенца, които могат да се посетят ...

Edit: Ако някой се интересувам, има качени снимки от пътуванията, споменати по-горе (без онова до UK, че беше преди 12 години) ето тук:

http://community.webshots.com/user/zhivik
This signature is not yet rated