Fable

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Post Reply
Xellos
Moderator

Fable

Post by Xellos » Thu Nov 10, 2005 6:08 pm

Image
http://www.microsoft.com/games/fable/support.asp

заточих са от data-та 4 цд-та да видим, поне от трейлърите не изглежда зле ;)

Некой джиткал ли го е?

Хехех, флашчетата рулз :)
http://fable.lionhead.com/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu Nov 10, 2005 6:18 pm

чи яка е :)
само дето е кратка- ако цепиш направо без да изпълняваш страничните куестове за няколко дена си я минал :)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 10, 2005 6:21 pm

E аз и разцъквам подробно нещата, пък и няколк ДНИ свободно време мое се поточат до месец при мене ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Ambartanen
Arcanist

Post by Ambartanen » Thu Nov 10, 2005 7:34 pm

От начало е забавна, създава впечатлението за някаква свобода, но всъщност е доста линейна. Много рядко имаш възможност да избираш репликите си в диалозите и почти не можеш да контролираш историята (само можеш да си избираш дали да си добър или лош, ама това не дава голяма разлика). Може да правиш доста простотийки (да ловиш риба, да си показваш трофеите, да ходиш в публичния клуб, да се жениш (дори някои мъже се влюбват в теб) и така нататък), но пък аз бях развил абсолютно всички умения и показателни на максималната възможна степен малко преди средата на играта, така че откъм меле си е пълна скука, щото газиш всичко наред. Има една способност, която общо взето представлява мана щит (не помня как се казваше точно). Това като си го вдигнеш ставаш неуязвим, а битките- тривиални.

Като основна история играта издиша отвсякъде, но пък всичките малки куестчета и гъзарийки, с които можеш да се занимаваш (състезание по ритане на кокошки, бойни клубове като от едноименния филм и т.н.), внасят една доста ведра атмосфера и дават възможност за почивка между еднообразните битки.

Цялата игра я минах за петнайсетина часа игра като не само направих всички възможни куестове без 2-3 (защото бях добър, пък те изискваха да съм лош), ами и прекарах доста време в риболов, отваряне на демонски врати (макар от тях да отворих само 6-7 освен задължителните за куестовете) и сваляне на жени (че и няколко мъже).

Soul_Hunter
Smallfolk

Post by Soul_Hunter » Fri Nov 11, 2005 5:26 pm

яка игричка.Мои приатели я цъкаха преди 2 месеца зарибяваща е доста особенно ми харесва как това какво качваш влияе на външният ти вид

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Nov 14, 2005 9:50 am

Започнах я, но някъде в академията ми писна (разбирай - след 20-30 минути игра). По принцип не харесвам системата с чекпойнтовете, а тая във Fable ме издразни дори повече от нормално. Иначе е шаренка игрицата, но просто не можа да ме зариби. Има много по-стойностни РПГ-та с които да си губиш времето.
Elves dig rocket launchers.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 18, 2005 3:46 pm

блааа, мотам се са към края с броня от глава до пети щот ми лази по нервите вида на пенсионер. Не че не е идейно де, малко гнусно така с бела коса и неква сбръчкана кожа целата в татуси.. Бе шаренийка голема, ма ми трее нещо дет да поцъкам малко вечер без да се зарибявам за нощна. :twisted:

deathwing
Smallfolk

Post by deathwing » Thu Jan 26, 2006 3:03 pm

аз я почнах на скоро ама е готина. Имам затруднение с намирането на накита на мис грей.Ако някои може да ми помогне ще съм благодарен

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sat Feb 11, 2006 12:33 am

Щях да я тегля ама чух че не трягва на МХ...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Feb 11, 2006 9:14 am

Мдам е тоя накит го пропуснах и аз, така и така не е толкоз важен.

Fairy Morgan
Smallfolk

Post by Fairy Morgan » Tue Apr 11, 2006 1:26 am

Накита на мис грей е м/у двете лодки в Oakvale на плажа, както става ясно, ако отидете в Memorial Garden и подслушате каква си говорят двама крадци...
Иначе Fable е приятна и става за убиване на времето, но не е нещо особено...
A Divine Image
Cruelty has a human heart,
And Jealousy a human face;
Terror the human form divine,
And secrecy the human dress.
William Blake