Не горя от желание да я подхващам пак в момента обаче, най-малкото искам да видя какво ще донесе patch 1.1 и дали ще дадат малко повече информация кога да очакваме първите DLCs.
Moderator: AlDim

Dark Cloud wrote: ↑Fri Jan 22, 2021 2:47 pmНе горя от желание да я подхващам пак в момента обаче, най-малкото искам да видя какво ще донесе patch 1.1 и дали ще дадат малко повече информация кога да очакваме първите DLCs.

Горките CDPR, толкова талант в едно студио и сега няколко грешни бизнес/маркетинг решения им осират годините труд... Ако някое от вече двете дела срещу компанията вземат че го загубят, ще ми е много интересно дали това ще им повлияе на плановете за long-term съпорт на играта и дали няма да пренасочат усилия към следващия Witcher за да не отидат финансите на червено.
  Горките CDPR, толкова талант в едно студио и сега няколко грешни бизнес/маркетинг решения им осират годините труд... Ако някое от вече двете дела срещу компанията вземат че го загубят, ще ми е много интересно дали това ще им повлияе на плановете за long-term съпорт на играта и дали няма да пренасочат усилия към следващия Witcher за да не отидат финансите на червено. 

Това подозирам е тотална лъжа и обида срещу QA екипа им, на които им е работа да откриват такива проблеми. Тия хора са най-прецакани, цялата компания си измива ръцете с тях и плюе на труда им, докато истинските виновници са началството.Q: Didn’t you test old-gen consoles to keep tabs on the experience?
A: We did. As it turned out, our testing did not show many of the crashes you experienced while playing the game. As we got closer to launch, we saw significant improvements each and every day, and we really believed we’d deliver in the final day zero update.
 Има бая неща дето трее си ги намериш сам и в контролите. С дабъл тапване на R или Alt мое се сменя песента по радиото в колата и директно да се крие оръжието без да гледаш менютата. На теория Apolo алдекадос мотора с багажника отзад има Stash, ма не мога да сложа нищо в него ся... ма поне шофирането е кеф така поглед отгоре и с мотор и мод за минимапа да е по-голям.
  Има бая неща дето трее си ги намериш сам и в контролите. С дабъл тапване на R или Alt мое се сменя песента по радиото в колата и директно да се крие оръжието без да гледаш менютата. На теория Apolo алдекадос мотора с багажника отзад има Stash, ма не мога да сложа нищо в него ся... ма поне шофирането е кеф така поглед отгоре и с мотор и мод за минимапа да е по-голям.   
  За тия дето трябва да са живи за куеста skippy с опция да цели в краката докато си тананика песен на Рияна
  За тия дето трябва да са живи за куеста skippy с опция да цели в краката докато си тананика песен на Рияна  .
. 

99 little bugs in the code.
99 little bugs in the code.
Take one down, patch it around,
127 little bugs in the code...

Не само в контролите - за да не прецакваш диалози (защото скипът им е клякането
 ) , трядва да дадеш continuous skip в опциите на играта; изчистването на кънсюмъбъли от инвентара вдига "значително" fps-а на играта
) , трядва да дадеш continuous skip в опциите на играта; изчистването на кънсюмъбъли от инвентара вдига "значително" fps-а на играта  ; с единично натискане на бутона за гранатата, вместо задържане, сменяш на shuffle радиостанциите; с интеракт/рилоуд бутона пускаш къси-дълги на превозните средства; клаксонът е на спринт бутона, но така или иначе никой не бяга от него; и т.н.
 ; с единично натискане на бутона за гранатата, вместо задържане, сменяш на shuffle радиостанциите; с интеракт/рилоуд бутона пускаш къси-дълги на превозните средства; клаксонът е на спринт бутона, но така или иначе никой не бяга от него; и т.н. ) ама просто ми е фън да се мотам из нея засега. Повечето неща се оправят с рестарт на играта. А управлението на колите, клаксона и т.н. е дъното на дъната. Като трябва да закарам некой бус от т.А до т.Б насила, пристигам с руината като с българска маршрутка в края на бизнеса им. Иначе за хората с конзолите не ми се мисли просто.
 ) ама просто ми е фън да се мотам из нея засега. Повечето неща се оправят с рестарт на играта. А управлението на колите, клаксона и т.н. е дъното на дъната. Като трябва да закарам некой бус от т.А до т.Б насила, пристигам с руината като с българска маршрутка в края на бизнеса им. Иначе за хората с конзолите не ми се мисли просто. . За тия дето са видели и возили през соца си е култ.
. За тия дето са видели и возили през соца си е култ.  Изобщо флейвърите на нещата, са баси поезията.
  Изобщо флейвърите на нещата, са баси поезията.   

Изобщо дизайна на колиците и вътре е як, жалко че мое само да седиш и да го гледаш паркирал докат цъкаш радиото вместо да караш спокойно.The perfect car for anyone on a tight budget. The Makigai MaiMai is the cheapest mass-produced car available in Night City. All design decisions were made with one goal in mind: cut costs! Size? As small as possible while still fitting two (slender) people and (at most) one shopping bag. Engine? Probably stolen from a lawn mower. Materials? Plastic as durable as a disposable fork. Safety test ratings? Scraping by to keep street-legal status. All tied together into an easily affordable package. And they say corporations don't look out for consumers' best interests anymore...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest