Небрежен спамец (part 4)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 20, 2006 8:44 pm

:shock: :P :mrgreen: *размазв*

Междувременно си цикля на 29-то ниво от тухличките :), но още мисля, че ще се справя сама.
Last edited by Elayne on Mon Apr 24, 2006 2:18 am, edited 5 times in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Apr 20, 2006 10:07 pm

Аз вчера бях на 34-то, а днес смятам да го довърша. Муахахахахахаха!

Тъй де, лесно се зарибявам, какво толкова.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 20, 2006 10:32 pm

Ма как тъй Лилини котенца?! Коя маца има бебета?:-)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 20, 2006 11:39 pm

Marfa wrote:Ма как тъй Лилини котенца?! Коя маца има бебета?:-)
Селската, на предишни купони се е мяркала ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Fri Apr 21, 2006 12:06 am

Стигнах до 21 ниво като междувременно си счупих спейса на клавиатурата и почти изтръгнах кабелчето на мишока. Кво да праиш - нерви. Но вече край, аз бях до тук!
Gone for good

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 21, 2006 12:07 am

Аз оставих 29 да почива в мир... до утре :evil:.
Last edited by Elayne on Mon Apr 24, 2006 2:19 am, edited 2 times in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Apr 21, 2006 9:02 am

Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Apr 21, 2006 9:06 am

Вчера зацепих на 29-то, но пък ги докарах до там за час и половина :wink: И понеже все пак трябваше и да работя, го спрях тогава. Днес се надявам да успея да го прикюча вече - щом са 'само' 40 нива...
Elves dig rocket launchers.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Apr 21, 2006 11:11 am

Вчера във вестника видях за това и го поствам тук. Не съм го пробвала, но ми се стори интересно. Била някаква програма, която позволявала да се браузват страници, дори когато човек е без интернет връзка.

http://webaroo.com/
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Apr 21, 2006 11:50 am

Не е точно тъй. Заделяш си поне 1 гб на диска и ти сваля най-четените сайтове и други по твой избор, за да си ги четеш off. При всяко включване в нета ти ги актуализира. Но е полезно все пак.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Fri Apr 21, 2006 12:03 pm

Ей тва ми е любимото

"Системен Администратор съм.
Да се еба в отворения. Това ми е ценовата листа:

*Обаждате се за да питате дали тази ценова листа е истинска. (Ако изобщо ви хрумне да зададете този въпрос по-добре не четете надолу :)) - $40
*Обаждане с въпрос - $10
*Обаждане с тъп въпрос - $20
*Обаждане с тъп въпрос, като при това не можете точно да обясните проблема - $30
*Да настоявате, че аз съм некомпетентен защото не мога да разбера за какво точно става въпрос от неясните ви обяснения - $1000
*Задаване на въпрос, чийто отговор е в HELP - а- $10 (трябва да е повече!)
*Да ме питате трябва ли ви модем за да влезете в Интернет- $20 независимо от отговора
*Да ви задам въпроса "Какъв Windows ползвате?" и да ми се наложи после да употребя фразата "Виждате ли в долният ляв ъгъл едно квадратче [Start] ?"- $20
*Да ви обяснявам, че има разлика между E-Mail адрес и потребителско име, и че в общия случай двете неща нямат много общо- $30
*Да ми кажете, че не съм прав да ви спирам accounta, защото сте закъснели с плащането само 3-4 дни пък и сумата е някакви мижави- $25 + лихви
*Да ме питате защо не можете да се свържете към интернет и да отговорите на въпроса ми "Включен ли е външният ви модем?" с плахото "Ама досега никога не съм го включвала и всичко си работеше..." - $20 + цената на силно успокоително
*Да питате трябва ли да се свържете към нас за да прочетете Email-a си - $20
*Да ми обясните, че не трябва да ви взимам $20 за посещение на място, защото живеете близо до офиса ми - $25
*Да извикате някой приятел да ви преинсталира Windows-a, след което да ми се обадите да ми съобщите жизнерадостно, че интернет услугите ни не работят, а вие нищо не сте правили - $25
*Да твърдите това след като съм дошъл на място и съм се уверил, че някой е инсталирал Windows 95 на мястото на Windows 3.11, и вие просто не сте забелязали - $150 + цената на успокоителните
*Да твърдите, че сте достатъчно компетентен да си настроите сам системата и не виждате защо трябва да дадете $20 за да дойде човек да ви направи настройките, след което да прекарам 20 минути на телефона в безуспешни опити да ви обясня що е то TCP/IP и с какво се то яде - $40
*Да ми заявите, че искате E-Mail адрес на кирилица, защото ще си пишете с хора от Русия - $50 + цената на куршума
*Да ме питате каква е разликата между комутируем достъп и наета линия - $5
*Да ми заявите, че достъпът е бавен, защото сте се опитали да свалите едно филмче дълго само 5 минути и затова са ви били необходими поне 10 - $15
*Да ме помолите да върна E-Mail съобщение, изпратено от вас преди 3-4 дни или ако не мога то поне да се обадя на получателя и да му кажа, че не сте искали да му го пращате - 200
*Да ме помолите да ви отворя пощенската кутия, да прочета съобщенията и ако има нещо интересно да ви го пратя по факса, защото нямате време да се занимавате с глупости - $500
*Да ми Forward-нете съобщение написано на кирилица, което не се чете и да ме обвините, че системите ни не работят, защото нищо не можете да прочетете - $100
*Да ми се обадите и да ми крещите, че не можете да влизате в Интернет, и след като съм рестартирал подред всички рутери да споменете бегло, че сте абониран само за електронна поща - $100
*Да настоявате, че въпреки това не съм прав да не ви давам достъп до интернет - $150
*Да твърдите, че модема ви е супер (цели $15 сте дал за него) и въпреки това не задържа връзка повече от 30 минути - $50 + цената на нов модем
*Да ме карате да слушам обяснения от вида "Значи отивам с мишката върху онова червеничкото и там преди имаше едни такива, върху който можеше да се цъка, а сега има едни други и те са кръгли" - $50/час
*Да искате някой да дойде безплатно в офиса ви за да оправи бозата останала след вашото любознателно цъкане с мишката - $20
*Налага ми се да изслушам обяснение на тема Интернет пазар в България и как трябва да внимавам в отношението си към вас, защото вече сте сменил 4-5 доставчика, които са се правели на важни и са ви затваряли телефона само като ви чуят името - $20 + цената на усилието да ви затворя телефона
*Да дойда до офиса ви, след като много нервно сте се обадили по телефона за да кажете, че никакъв интернет нямате и да установя, че са ви прекъснали телефонната линия на модема, поради неплащане - $25
*Да ме извикате в офиса ви защото имате проблем с електронната поща и на място да установя, че всъщност сте искали да питате как точно се пуска компютъра, който сте купили вчера "от една друга фирма" - $20 + цената на курс за комп. грамотност
*Да ми се обадите с проблем след като вече веднъж съм го решил - $100
*Да се опитвате да ме убедите, че не вие се бъзикате със софтуера, а нещо при мен не работи и точно това ви е проблема - $200
*Искате да дойда пеша до сградата ви за да реша проблема - $5/стъпка
*Настоявате да дойда в друг град за да реша проблема - $5/км + бензина
*Прекъсвате ме, докато аз се опитвам да реша нечий друг проблем - $45/час
*Висите ми на главата и се опитвате да ме накарате да дойда с вас веднага - $50/час
*Очаквате да ви кажа как точно съм решил проблема - няма цена
*Идвате да ми кажете, че нещото с което се занимавам в момента не работи - $70/час
*Искате да оправя нещо, което съм ви оправил вчера - $75/час
*Занимавате ме с глупости, докато в стаята ви има друг системен администратор - $150/час
*Да ме накарате да се завлека до офиса ви, а вие да си тръгнете веднага след като затворите телефона - $1500
*Обаждате се с проблем, който "всички в офиса имат" и който "спира цялата работа". Не сте там когато се пребивам от бързане за да дойда, а никой в офиса не чувал за проблема - $2000 + силно успокоително
*Правите си сам диагностика на проблема и ме информирате какво точно да направя - $150
*Вдигате ми кръвното като сам правите нещо, което съм ви казал да не правите - $300
*Оправям ви "счупената" мишка с mousepad - $25
*Оправям ви "счупената" мишка като изчиствам ролките - $50
*Оправям "счупеният " ви принтер като му слагам тонера - $35
*Оправям ви "счупеното" КАКВОТО И ДА Е като натискам копчето за включване - $250
*Да ви обясня, че не можете да влезете в определен сървър защото нямате account там - $10
*Да си забравите паролата, след като лично съм ви я татуирал на показалеца - $25
*Инсталирате си нещо на компютъра без да ме питате може ли - $100/нещо
*Обръщате се към мен за поддръжка на нещото - $150/месец
*Разкливате Кока Кола върху клавиатурата - $25 + цената на клавиатурата
*Разливате Кока Кола върху монитора - $50 + цената на монитора
*Загубвам 30 минути да се опитвам да си преставя какъв точно е проблема ви и още 5 за да ви обясня как да го решите и накрая да чуя "А-а-а и в онази малка кутийка, която изскочи пишеше да направя точно това..." - $40
*Налага ми се да използвам фразата: "Ние може би не сме най-правилните хора, с които да говорите за това. Защо не се обадите на номера написан на кутията, в която сте купили това?" - $55
*Налага ми се да ви обърна внимание на нещо написано на стената с петсантиметрови букви - $15
*Ако аз съм написал нещото - $45
*Да ми се обадите за бавна връзка с FTP/WWW сървър, на който има MPEG архив като сървъра се намира в Северно Тамбукту - $25
*Да ми се обадите за това повече от веднъж - $50
*Да се занимавам с потребител, който се е самопровъзгласил за по-умен от мен, но ми се обажда по 2 пъти на ден за помощ - $100/час
*Да се занимавам с неграмотни компютърни любители/ентусиасти - $125/час"

Еееех... С такава ценова листа отдавна да съм милионер :mrgreen:
Gone for good

Queen_Of_Snow
Merchant

Post by Queen_Of_Snow » Fri Apr 21, 2006 2:11 pm

аз съм плоска лезбийка...
:roll: просто споделям :?
I was looking for the reason
The reason to love you
But there is no such a feeling
A feeling for you

Theodelinda
Scholar

Post by Theodelinda » Fri Apr 21, 2006 2:20 pm

Не виждам кое му е лошото! :lol:
Image

CREDENDO VIDES!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Apr 21, 2006 2:24 pm

Queen_Of_Snow wrote:аз съм плоска лезбийка...
Психодиспансер, психодиспансер- извикаха всички!
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Queen_Of_Snow
Merchant

Post by Queen_Of_Snow » Fri Apr 21, 2006 2:25 pm

JaimeLannister wrote:
Queen_Of_Snow wrote:аз съм плоска лезбийка...
Психодиспансер, психодиспансер- извикаха всички!
Ки не можеш да отречеш това което казах
I was looking for the reason
The reason to love you
But there is no such a feeling
A feeling for you