Небрежен спамец (part 4)

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 20, 2006 8:44 pm

:shock: :P :mrgreen: *размазв*

Междувременно си цикля на 29-то ниво от тухличките :), но още мисля, че ще се справя сама.
Last edited by Elayne on Mon Apr 24, 2006 2:18 am, edited 5 times in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Thu Apr 20, 2006 10:07 pm

Аз вчера бях на 34-то, а днес смятам да го довърша. Муахахахахахаха!

Тъй де, лесно се зарибявам, какво толкова.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Apr 20, 2006 10:32 pm

Ма как тъй Лилини котенца?! Коя маца има бебета?:-)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Apr 20, 2006 11:39 pm

Marfa wrote:Ма как тъй Лилини котенца?! Коя маца има бебета?:-)
Селската, на предишни купони се е мяркала ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Fri Apr 21, 2006 12:06 am

Стигнах до 21 ниво като междувременно си счупих спейса на клавиатурата и почти изтръгнах кабелчето на мишока. Кво да праиш - нерви. Но вече край, аз бях до тук!
Gone for good

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 21, 2006 12:07 am

Аз оставих 29 да почива в мир... до утре :evil:.
Last edited by Elayne on Mon Apr 24, 2006 2:19 am, edited 2 times in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Apr 21, 2006 9:02 am

Image
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Fri Apr 21, 2006 9:06 am

Вчера зацепих на 29-то, но пък ги докарах до там за час и половина :wink: И понеже все пак трябваше и да работя, го спрях тогава. Днес се надявам да успея да го прикюча вече - щом са 'само' 40 нива...
Elves dig rocket launchers.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Apr 21, 2006 11:11 am

Вчера във вестника видях за това и го поствам тук. Не съм го пробвала, но ми се стори интересно. Била някаква програма, която позволявала да се браузват страници, дори когато човек е без интернет връзка.

http://webaroo.com/
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Apr 21, 2006 11:50 am

Не е точно тъй. Заделяш си поне 1 гб на диска и ти сваля най-четените сайтове и други по твой избор, за да си ги четеш off. При всяко включване в нета ти ги актуализира. Но е полезно все пак.

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Fri Apr 21, 2006 12:03 pm

Ей тва ми е любимото

"Системен Администратор съм.
Да се еба в отворения. Това ми е ценовата листа:

*Обаждате се за да питате дали тази ценова листа е истинска. (Ако изобщо ви хрумне да зададете този въпрос по-добре не четете надолу :)) - $40
*Обаждане с въпрос - $10
*Обаждане с тъп въпрос - $20
*Обаждане с тъп въпрос, като при това не можете точно да обясните проблема - $30
*Да настоявате, че аз съм некомпетентен защото не мога да разбера за какво точно става въпрос от неясните ви обяснения - $1000
*Задаване на въпрос, чийто отговор е в HELP - а- $10 (трябва да е повече!)
*Да ме питате трябва ли ви модем за да влезете в Интернет- $20 независимо от отговора
*Да ви задам въпроса "Какъв Windows ползвате?" и да ми се наложи после да употребя фразата "Виждате ли в долният ляв ъгъл едно квадратче [Start] ?"- $20
*Да ви обяснявам, че има разлика между E-Mail адрес и потребителско име, и че в общия случай двете неща нямат много общо- $30
*Да ми кажете, че не съм прав да ви спирам accounta, защото сте закъснели с плащането само 3-4 дни пък и сумата е някакви мижави- $25 + лихви
*Да ме питате защо не можете да се свържете към интернет и да отговорите на въпроса ми "Включен ли е външният ви модем?" с плахото "Ама досега никога не съм го включвала и всичко си работеше..." - $20 + цената на силно успокоително
*Да питате трябва ли да се свържете към нас за да прочетете Email-a си - $20
*Да ми обясните, че не трябва да ви взимам $20 за посещение на място, защото живеете близо до офиса ми - $25
*Да извикате някой приятел да ви преинсталира Windows-a, след което да ми се обадите да ми съобщите жизнерадостно, че интернет услугите ни не работят, а вие нищо не сте правили - $25
*Да твърдите това след като съм дошъл на място и съм се уверил, че някой е инсталирал Windows 95 на мястото на Windows 3.11, и вие просто не сте забелязали - $150 + цената на успокоителните
*Да твърдите, че сте достатъчно компетентен да си настроите сам системата и не виждате защо трябва да дадете $20 за да дойде човек да ви направи настройките, след което да прекарам 20 минути на телефона в безуспешни опити да ви обясня що е то TCP/IP и с какво се то яде - $40
*Да ми заявите, че искате E-Mail адрес на кирилица, защото ще си пишете с хора от Русия - $50 + цената на куршума
*Да ме питате каква е разликата между комутируем достъп и наета линия - $5
*Да ми заявите, че достъпът е бавен, защото сте се опитали да свалите едно филмче дълго само 5 минути и затова са ви били необходими поне 10 - $15
*Да ме помолите да върна E-Mail съобщение, изпратено от вас преди 3-4 дни или ако не мога то поне да се обадя на получателя и да му кажа, че не сте искали да му го пращате - 200
*Да ме помолите да ви отворя пощенската кутия, да прочета съобщенията и ако има нещо интересно да ви го пратя по факса, защото нямате време да се занимавате с глупости - $500
*Да ми Forward-нете съобщение написано на кирилица, което не се чете и да ме обвините, че системите ни не работят, защото нищо не можете да прочетете - $100
*Да ми се обадите и да ми крещите, че не можете да влизате в Интернет, и след като съм рестартирал подред всички рутери да споменете бегло, че сте абониран само за електронна поща - $100
*Да настоявате, че въпреки това не съм прав да не ви давам достъп до интернет - $150
*Да твърдите, че модема ви е супер (цели $15 сте дал за него) и въпреки това не задържа връзка повече от 30 минути - $50 + цената на нов модем
*Да ме карате да слушам обяснения от вида "Значи отивам с мишката върху онова червеничкото и там преди имаше едни такива, върху който можеше да се цъка, а сега има едни други и те са кръгли" - $50/час
*Да искате някой да дойде безплатно в офиса ви за да оправи бозата останала след вашото любознателно цъкане с мишката - $20
*Налага ми се да изслушам обяснение на тема Интернет пазар в България и как трябва да внимавам в отношението си към вас, защото вече сте сменил 4-5 доставчика, които са се правели на важни и са ви затваряли телефона само като ви чуят името - $20 + цената на усилието да ви затворя телефона
*Да дойда до офиса ви, след като много нервно сте се обадили по телефона за да кажете, че никакъв интернет нямате и да установя, че са ви прекъснали телефонната линия на модема, поради неплащане - $25
*Да ме извикате в офиса ви защото имате проблем с електронната поща и на място да установя, че всъщност сте искали да питате как точно се пуска компютъра, който сте купили вчера "от една друга фирма" - $20 + цената на курс за комп. грамотност
*Да ми се обадите с проблем след като вече веднъж съм го решил - $100
*Да се опитвате да ме убедите, че не вие се бъзикате със софтуера, а нещо при мен не работи и точно това ви е проблема - $200
*Искате да дойда пеша до сградата ви за да реша проблема - $5/стъпка
*Настоявате да дойда в друг град за да реша проблема - $5/км + бензина
*Прекъсвате ме, докато аз се опитвам да реша нечий друг проблем - $45/час
*Висите ми на главата и се опитвате да ме накарате да дойда с вас веднага - $50/час
*Очаквате да ви кажа как точно съм решил проблема - няма цена
*Идвате да ми кажете, че нещото с което се занимавам в момента не работи - $70/час
*Искате да оправя нещо, което съм ви оправил вчера - $75/час
*Занимавате ме с глупости, докато в стаята ви има друг системен администратор - $150/час
*Да ме накарате да се завлека до офиса ви, а вие да си тръгнете веднага след като затворите телефона - $1500
*Обаждате се с проблем, който "всички в офиса имат" и който "спира цялата работа". Не сте там когато се пребивам от бързане за да дойда, а никой в офиса не чувал за проблема - $2000 + силно успокоително
*Правите си сам диагностика на проблема и ме информирате какво точно да направя - $150
*Вдигате ми кръвното като сам правите нещо, което съм ви казал да не правите - $300
*Оправям ви "счупената" мишка с mousepad - $25
*Оправям ви "счупената" мишка като изчиствам ролките - $50
*Оправям "счупеният " ви принтер като му слагам тонера - $35
*Оправям ви "счупеното" КАКВОТО И ДА Е като натискам копчето за включване - $250
*Да ви обясня, че не можете да влезете в определен сървър защото нямате account там - $10
*Да си забравите паролата, след като лично съм ви я татуирал на показалеца - $25
*Инсталирате си нещо на компютъра без да ме питате може ли - $100/нещо
*Обръщате се към мен за поддръжка на нещото - $150/месец
*Разкливате Кока Кола върху клавиатурата - $25 + цената на клавиатурата
*Разливате Кока Кола върху монитора - $50 + цената на монитора
*Загубвам 30 минути да се опитвам да си преставя какъв точно е проблема ви и още 5 за да ви обясня как да го решите и накрая да чуя "А-а-а и в онази малка кутийка, която изскочи пишеше да направя точно това..." - $40
*Налага ми се да използвам фразата: "Ние може би не сме най-правилните хора, с които да говорите за това. Защо не се обадите на номера написан на кутията, в която сте купили това?" - $55
*Налага ми се да ви обърна внимание на нещо написано на стената с петсантиметрови букви - $15
*Ако аз съм написал нещото - $45
*Да ми се обадите за бавна връзка с FTP/WWW сървър, на който има MPEG архив като сървъра се намира в Северно Тамбукту - $25
*Да ми се обадите за това повече от веднъж - $50
*Да се занимавам с потребител, който се е самопровъзгласил за по-умен от мен, но ми се обажда по 2 пъти на ден за помощ - $100/час
*Да се занимавам с неграмотни компютърни любители/ентусиасти - $125/час"

Еееех... С такава ценова листа отдавна да съм милионер :mrgreen:
Gone for good

Queen_Of_Snow
Merchant

Post by Queen_Of_Snow » Fri Apr 21, 2006 2:11 pm

аз съм плоска лезбийка...
:roll: просто споделям :?
I was looking for the reason
The reason to love you
But there is no such a feeling
A feeling for you

Theodelinda
Scholar

Post by Theodelinda » Fri Apr 21, 2006 2:20 pm

Не виждам кое му е лошото! :lol:
Image

CREDENDO VIDES!

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Fri Apr 21, 2006 2:24 pm

Queen_Of_Snow wrote:аз съм плоска лезбийка...
Психодиспансер, психодиспансер- извикаха всички!
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Queen_Of_Snow
Merchant

Post by Queen_Of_Snow » Fri Apr 21, 2006 2:25 pm

JaimeLannister wrote:
Queen_Of_Snow wrote:аз съм плоска лезбийка...
Психодиспансер, психодиспансер- извикаха всички!
Ки не можеш да отречеш това което казах
I was looking for the reason
The reason to love you
But there is no such a feeling
A feeling for you