World of Warcraft

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Mon Jul 10, 2006 2:03 pm

какво предимство???? Няма такова нещо като предимство, и нали ги гледам "кастърите" - пълна скръб. На мен да ми дадат толкова + ефекти , колкото на разглезените магета и лоци и тогава само ще има да цъкат. Да видят те какво е това брониран кастър с хийлинг..

А иначе частта не е клот ами е куест айтъмче, с което си правиш вече шолдерките. Неприятното е, че куест айтъма за шамани, магета, локове и още някакви безполезни нинджи е един и същ. :( (май бяха рогета)

Не знам как беше при вас на Зенедар, ама моя сървър вчера не ставаше за игра, половината играчи не можеха да влязат и ги дропеше след 10-тина секунди в играта. Близзард яко бяха усрали положението на около 20-тина сървъра. Отпаднаха рейдове, тия които нямаха никакъв проблем с връзката (като мен) влязохме да поразпуснем малко в БГ-тата :)

Отидох в AV, където положението беше трагично, алитата от добрите гилдии и те няма кво да правят влезли преди нас, изринали всичко де що има бяха взели гробището в нашата база и вече биеха боса. Ама си бяха направили накриво сметките :twisted:

От месеци не бях играл ПвП в шамана, съвсем му бях отвикнал. Първия половин час умирах постоянно :x Алиансите проявяваха нехарактерна за тях съобразителност и щом ме зърваха с моите дрешки и мейсчето от Нефариан ( с коио иначе така обичам да се фукам из градовете), веднага ми се нахвърляха средно по 3-ма да ме гътат. Отначало пробваха един двама смелчаци сами да се справят с мен, ама бързо поумняха и налитаха само на групи после :roll:
Аз пък от своя страна също поумнях и спрях да им се завирам все едно съм непобедим напред (разбрах, че не съм :cry: ) и да се опитвам да им бия шокове, и като се почна едно благооооо... :)
Стоя си културно назад и ги поривах с болтове :lol: :lol: :lol:
1 час се борихме като опълченците на Шипка в нашата база и в залата на боса ама накрая ги избутахме :wink:
И покрай това спечелих искрената любоффф на алитата, още повече, че почнах да се паза и дори наказателните им групи не ме достигаха, както си седях в хордската група :roll: :roll: :roll:

Това, облечения шаман какво чудовище е.... лелеееее, представям си като го пооблека още малко :shock:

А то при нас тая книга вече се продава в АН-то ама е около 700-800 жлато... А ти както фармиш..... макар, че се понаучи на фармене напоследък, "скоро" може и да си я вземеш. :wink:
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Jul 10, 2006 6:01 pm

мдам.. ето, виждаш ли защо не са ти дали айтемчето - щото с демидж по себе си, щеше само да си начешеш гъдела, а при магета и лоци е за благото на рейда и гилдията? :twisted: :P

а за бетълграундите не ми говори!! :evil: как е възможно, след последната миграция, на сървъра да останем без сериозна силна ордска гилдия и по БГ-тата ПАК да ни мачка ордата!! някаква вуду-магия са ни спретнали от Близард, мисля... :x

снощи лаг си имаше и при нас... около 19:00 часа наше време изведнъж сървъра крашна и само видях как всичкия народ от френд-листа ми, дето се подвизаваше из БВЛ, зачезна офф-лайн за минута-две... но по-късно игра Боби - правеха ЗГ с тяхната гилдия, та не разбрах да е имало проблеми със Зенедар...

иначе днес съм цял ден под напрежение... имаме много сериозни проблеми в гилдията и не зная дали ще оцелее или до ден-два ще се разпадне...
двама от основните гилд-мастъри - Солинари и Джобе, са се изпокарали здраво в рийл лайф... и започнаха гилдийна война... :cry:
Солинари напусна гилдията и направи нова такава и се захвана да смуче мейн-играчи към себе си... тази нощ се оказа, че са напуснали още 4-5 основни играчи и масата мейн-танкове... положението е трагично...
Сиси предложи да ме вземат в тяхната гилдия (втората по сила на Зенедар), но от там искат поне 60% седмична активност от моя страна, а това е почти невъзможно... :?
просто не зная какво да правя... за пръв път се притеснявам наистина за съдбата на гилдията си... макар да осъзнавам, че с оставащия състав от плейъри, прогрес в БВЛ няма да видим дълго време...
не зная какво да очаквам... стискайте палци нещата да се развият по някакъв начин благополучно...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Jul 11, 2006 8:34 pm

R.I.P. MSO! :cry: :cry: :cry:

не ми е до приказки...
тази вечер може би ще зная какво ще правя по-нататък, коя гилдия ще ни приюти с Илийката...
всичко отиде по дяволите - ДКП, банката... гризе ме неприятното усещане, че ГМ-те са режисирали събитията, за да си напълнят гушите... не ми се мисли сега за това...

Едит: включване с гореща новина - Илия вече е мембър на Braveheart!!! Слава Богу!
вече съм по спокойна :)

Едит 2: Braveheart току-що убиха Нефариан :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jul 13, 2006 11:02 pm

е, заслужаваше си чакането :)

щастлив нов член на B r a v e h e a r t!!! :D

Арчаон ми уиспърна "Таис, сега ще те инвайтна в гилдията, ок?", аз казвам - "ок, Арчи" и чакам, а инвайт не идва :) вместо това - нов уиспър от Арчи - "Таис, изчакай минутка, Мареа иска лично да те инвайтне :)"... появява се Мареа онлайн и получавам инвайт + изключително топло посрещане и в гилд-чата, и в мейдж-канала :) както и лично приветствие от Блеки (рейд-лидера) в уиспър и една чудесна ентусиазирана Мареа :oops:

Боже, обичам тази гилдия! най-сетне истински дом! :oops:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Jul 14, 2006 8:52 am

hehe:)))
честито,видя ли,че има светлина в края на тунела:П
Image

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Jul 14, 2006 5:19 pm

Лелееееее...ма мале! Цял сапунен сериал :lol:

А честито!

Да видиш сега и ти какво е да си в елитна гилдия 8-) , Ефирност, само ти остана :wink:
Много е добре, че атмосферата и хората ти допадат. А и това, че рънят целия БВЛ си е добър бонус :). Пък и крайно време бе да идеш да играеш с Боби, що за глупости са това, щом сме на един акаунт не може да сме в една гилдия...

Иначе между ГМ-тата....много е възможно да е режисирано, особено ако още няма информация защо така се е получило. Гилдията фактически не се променя като състав, само банката "потъва"...нищо чудно да се подели между офицерите.
Когато моята гилдия се срина, цялата банка си я взе офицера, който се оправяше с нея ( и който срина гилдията) и се оказа, че половин година цяла гилдия се е блъскала само за един човек... инготи, елементиуми, злато, фласки, лава кори, ВоЕ епици......
Ми стават и такива работи, радвай си се на новата гилдия сега.

Аз много добре се "нагрухтях" за 2 дена, взех си ботуши и каска от AQ40 сет-а....страхотия! Живот и здраве + стабилен нет + свободно време... и следващата Сряда или Четвъртък си взимам и шолдерките и тогава..... - ownage. Както би се изразил Ян - The level of imbaness is getting too high.

Ама дотогава ще се пънем на К'тун, което означава, че оня ще ни спука гъзовете от бой :cry: Е то не може само благини.

А сега, дано по-скоро си вземеш ранк 11 фростболт, че не върви един шаман да прави повече дмг от теб с обикновен болт :roll:
За сведение вече мина 900, като имам да си правя и ЗГ енчант на каската ( :cry: :cry: :cry: ) и може и Спел Дмг енчант на оръжието:)
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 14, 2006 6:40 pm

благодаря :)

притеснено ми е все пак... магетата са им силно звено - 80% от тях са бивши Фийлд-маршали... мнооого добре облечени и опитни играчи... по дмж не мога да ги стигна изобщо...
засега ще ходя в МС, Ониксия и понякога - ЗГ, а Боби - в БВЛ, АК 40 и АК 20... гилдията има нужда от него, защото добрите и добре облечени паладини са им кът, докато магета имат в повече...

за МСО-то... не зная какво не се разбраха... снощи един от екс-мембърите подметна, че Солинари и другия ГМ - Джобе били любовници в РЛ, и като са станали проблемни отношенията - разцепиха и гилдията... абеее, наистина сапунена история...

за фростболта ми.. :) и двамата прекрасно знаем, шамане, че мога да те убия само в мечтите си... :) така че колкото и да успея да кача демиджа от фростболта си, в гилдията, в която се подвизаваш ти, винаги ще си с няколко крачки пред мен :) разбира се, винаги можеш да ме оставиш да те убия, но не в това е идеята, нали? :wink:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Fri Jul 14, 2006 8:37 pm

да ама ефирността скоро няма да и дойде реда:(просто има твърде много работа в момента,а сами знаете,че седне ли се веднъж не върви да ставаш по средата на рейда или елит куеста:(
Image

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Sat Jul 15, 2006 12:14 am

мдам... не само, че не върви, ами и ще ти донесе лошо име...

първи, макар и кратък, рейд с новата ми гилдия - Ониксия :)
мислех, че се шегуват, когато чух Блеки (рейд-лидера ни) да казва "тръгвайте" при рейд от 29 човека, но не би... 4 магета и 1 лок... 2-3 уориъра... 3 прийста... останалото - паладини, друиди и рогета :)
след 3 дийп бред-а (от които 3-тия за мен фатален :cry: ), останаха на 3 фраза с Ониксия на 40% живот само половината от рейда, в който вече нямаше нито един мейдж... държаха Илия жив, за да прави дмж и останалото - каквото бе оцеляло ръчкаше по огнената лейди...
убиха я... :shock:
не знам как... аз просто отмятах в обратно броене процентите живот :shock:

естествено с моя късмет не падна ОТНОВО пустата каска за маге!! :evil:

сега Боби влиза в ЗГ... отмениха ни рейда за МС за утре следобед, за да не рискуваме с 29 човека и в МС... :D

иначе гилдията е не просто елитна... в по-френдли гилдия не съм била досега... не мога да повярвам още какви свежи отношения са изградили помежду си, както и на страхотното чувство за хумор и на плейърите, и на Блеки! :oops:

стига толкова съм се разтапяла :) изчезвам в леглото, че когато не се чувствам особено добре, се уморявам рано...

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu Jul 20, 2006 4:40 pm

Еххх..
Лято, мързел и застой.
То и темата позамря както и самия ВоВ. На народа не му се играе и го мързи та 2 не вижда. Ние само "епични" уайпове на К'тун 3 дена поред :(

Дори и ПвП-то замря, няма батълграунди та и с хънтера не мога да качвам рангове, да ти се не види и сезона 8-) .

Вчера поне намазах с рамената от АК40 сет-а и вече събрах цели 3 айтъма от него, и първия невероятен сет бонус :lol:

Вече ставам известен с манията си да се правя на дмг дилър 8-)
Правих наскоро едно Сколо с хора от гилдията, там се наредих само с 20% по-малко дмг от едно маге и то към края на инстанса имаше яко АоЕ, та дръпна напред гадината. Иначе дърпах агро постоянно, през половината инстанс аз танквах и накрая взех та умрях.
А танка по случая ме нарече "agro whore" :shock:
Наистина голям комплимент :D

Пък и алианса нещо обнаглял, чак не е за вярване. Мотам си се вчера и гледам 2 гейчета хънтерчета (елфи естествено) нещо се помотват. лвл 57 и 60. Минах си аз между тях с неприкрита арогантност отидох малко по далече, пребих някакъв моб от скука и се връщам обратно. С подскоци. Това скуката какви неща те кара да правиш не е истина.
Та подскачам си аз към тях, гледам пак арогантно да се промуша с подскоци помежду им и ...попадам в капан.
Хиените веднага един наляво, друг на дясно и почват да ме стрелят, пускат си дръгливите котки да ме бият и те, един от тях беше бийстмастър и си енрейджна котката....
Ама нещо не си бяха направили сметката. Пих един Free Action Potion и ..да не се впускам в излишни подробности, пребих ги като кучета.
След което се дръпнах малко настрани и когато ония се съживиха и се понапълниха с живот пак тръгнах към тях. Те ме видяха, отново попаднах в подготвения капан, за който знаех, че е поставен, но бях решил да се гавря с тях, пак пих втори такъв поушън и ги попилях отново двамката.
Пак се отдалечих, превърнах се във вълк, за да не ме тракват по картата, издебнах ги да се вдигнат и за трети път ги пратих към гробището. Да се учат как се ганква шаман, който ги намира за прекалено незначителни, за да се занимава с тях :mrgreen: .
Ама те не та не. Държат да си поиграем заедно, еми поиграхме си.
След като умряха по три пъти успяха гадините да се реснат и да се измъкнат по терлички поединично :lol: :lol: :lol:
Нуубове!

И рейдването нещо доскуча :( , дано поне бием скоро К'тун та да има някакъв прогрес, че от това тъпчене на едно място вечер направо падам върху клавиатурата :neutral:

Ефирност, докъде го докара ти с твоя прогрес? 60 левел, прилична гилдия..??? нещо?
Че то само ти остана в такова никакво положение. Таис май сега рекетира мобове за парички да си купи Тигър Дейвидсън, че вече е в елитна гилдия, трябва да я е срам да се влачи след рейда с нейното балканче :wink: :lol: :lol:
Не мое да мъмриш, брат!

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Thu Jul 20, 2006 10:42 pm

ооох, не е истина какво гриндене изгринди Таис тези дни... и то при какви полеви условия...

от мен да знаете - правило №1 - никога не взимайте едновременно отпуска с половинката си, ако мислите да си я карате само в къщи, отдадени на Вова... :?

та така... Таис бе останала само с 290 голд, миличката, и спешно се нуждаеше от още 610... за своя епичен тигър, разбира се... то, когато инвестираш толкова време и средства в достигане на репутация Екзалтед с Дарнасус, правенето на пари ти се струва като детска игра... НО не и когато почти нямаш време за игра или просто - възможност, а на всичкото отгоре горещо искаш да притежаваш хищника преди да отпътуваш за морето... 8-)

и така в началото на седмицата, едно унило Танче кротко си мрънкаше, че все пак има нужда от бързо добиче и изобщо - за място под Вов-слънцето... за зла участ от 2 седмици Боби се бе вманиячил да става Екзалтед с фракцията от Силитус - СС, заради един странно изглеждащ меч, който му беше легнал на сърце... а Екзалтед не се става за 2 дни... в крайна сметка се намери компромисен вариант, макар и не особено приятен за мен - да цъкам от задъхващия се ноутбук през акаунта на Илийката, като гриндя с неговото маге...

Слава Богу, макар в голямата си част в зеленко облечено, магето на Илийката правеше чудесен дмж на фрост и запретна ръкави на тръстиката да изкара парици за тигъра на Таис :D

и така... след редица радостни събития, като достигането от страна на Боби на заветната репутация и още по-заветния меч, днес моя милост чукна 818 голд в дисагите си и доволно, и тръпнещо в очакване се телепортира в Дарнасус :oops:

НО.. що да е лесно, когато може да е трудно...
кротичко клика Таис на вендора, предлагащ блажено излежаващите се елитни хайвани и онзи серсемин й вика - "сори, маге, ще трябва да се бръкнеш с 900 голд, а не с 800!"
шок! :shock:
но не само... съседът му разправя - "я, първо се изръси с 18 голд, за да те науча да яздиш тигър"... :(
е, дадох ги и останах с 799 голд и някакви сребърници...

ами сега!
звъня на пожар на първия човек, дето ме светна за цената на тигрите и питам - "да не би да съм в грешка или просто има и друг пазар на тигри?", отговарят ми - "я, 900 ли били? е, явно са толкова... позабравил съм.. аз моя го взех за 90 голд, щото имах 11 ПвП ранг"....
гррр, идеше ми да убия Сиса!! :evil:
реших, че трябва да чуя и друго експертно мнение и получавам - "ами да, 900 голд ще е, щото ти нямаш 3 ПвП ранг за 10% отстъпка"...
грррррр, що ли не овършея бетълграундите, че да нюкна де що има шамани по тях!! :evil:

но, уви, всичките тези прекрасни мисли, които ме заляха нямаше как да ми купят котката... :cry:
и естествено какво направи Танче? реши да си припомни, че е жена - измуфти палата на Боби за 65 голд, безцеремонно си присвои още 35 голд от магето на Илийката, дето тооооолкова работа без заплата бе свършило и отново застана пред тигър-вендора в Дарнасус!

а той благо пита - "за какво желаеш да си дадеш париците, Таис? За Белия, за Мъглата или за Бурята?"

ами сега!!! :shock: какво да избере, я!
гледа, Танче, гледа, избира, обаче в един момент - капитулира...
след толкова емоционални преживявания накуп, не можеше да се реши на последната стъпка...
естествено, хрумва й най-неразумното - друг да избере вместо нея...
кого да покани... ами... кого другиго освен същите прелюбими експерти, дето да си кажат тежката дума.. дали усетили, че Танче е на ръба на нервна криза, поради що ли друго, 10 минути по-късно едно странно парти от трима души закръжи около полегналите тигри...

Слава Богу, поне те бяха единодушни - Белият!
Смело и безотговорно (щото е на чужда отговорност), Таис на мига се сдоби с въпросната котка... :D

няма да ви разправям как после в рамките на по-малко от час направих 70 голд и върнах част от борча си (това и аз не разбрах как стана), нито какво специално внимание ми отдели рейд-лидера на гилдията, когато ме поздрави за тигъра и ми уиспърна, че изглеждам юбер върху него, или как за малко не убих един винаги гладен уарлок-гном, дето зацъка с език, че котката ми нещо много дръглива и недохранена изглеждала... :evil:

важното е, че Таис е доволна! :oops:
отпраших за Танарис и яздих тигъра из пустинята без посока 8-) разбира се, докато Боби не ме изрита, че станало време за БВЛ-то му... еееех, човек не може да има всичко все пак... :oops:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Fri Jul 21, 2006 9:30 am

"експерти" :DDDDDD.....

А ЧЕСТИТО за котака!

Сещам се аз като си купих епичния раптор как тичах като улав без посока, въртях се, подскачах....
Кеф си е да видиш резултата от многобройните часове игра :lol:

Сега да вземеш и дълго чаканата шапка от Они и съвсем ще се разтопиш :)))
Не мое да мъмриш, брат!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jul 21, 2006 10:15 am

Е ако Бурята е бил черен, а ти си си взела бял, да ти имам и експертите!!!!!!!!! Срамота и безобразие! :twisted:

(Дзверски, no offence meant :mrgreen: )
This is it. Ground zero.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Fri Jul 21, 2006 12:17 pm

ами не :) Буря май наистина беше твърде шарен... :wink:

ееех, щеше да ми отива черния (Black Battle Tiger), но уви - него можеш да купиш само ако имаш поне 11 ПвП ранк, като Сиса :(
просто е безнадеждно да съм с черен :cry:

Шами, ама не само каската от Они, искам и гащите от Раги, и Чокъра - пак от него, и ЗГ-енчант, и книгите със спеловете от АК 20 и куп други неща :twisted:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Jul 22, 2006 9:50 am

ефирността си седи на 47 лвл и май до другия месец няма да мърда щото няма парички за нова карта,а тази изтича след два дена уааааааа.обаче поне гледках как се трепе ониксия и онзи в бвл,че му забравих името :D
Image