Ъъ... ми отричам. Извинявай да ти разбивам представите за света, Спар, но аз в Цитаделата не бях влизал от месеци. Колкото и да съм поласкан от подозренията ти, трябва да призная, че си имам и друга работа в живота, освен да ви хаквам сайта за едното извратено сексуално удоволствие.Роланд, приемам думите ти на доверие, но ще се радвам и Любимецът сам да отрече.
И, прости ми любопитството, но наистина ли смяташ, че ако скуката ме беше налегнала толкова жестоко, нямаше да измисля нещо по-оригинално?
Не знам кой е толкова самотен и нещастен, че си прави труда да ви хаква, но не съм аз и ще те помоля да не ме намесваш в детинските размени на реплики от сорта на "6e te zgazia ot boi be oruflyuk! 4ekigia s 4ekigia, na maika ti u putkata 6a ta eba". *Аз* не се държа по този начин, а и, ако трябва да сме болезнено честни, не ми пука за вас толкова, че да падна до такива подземни низини. Надявам се да си оправите сайта и да не ме обвинявате в глупости следващия път, когато някой анонимен пикльо реши да ви засипе с хормоналните си излишъци.