Искам да ви попитам...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Aug 01, 2006 12:28 pm

Роланд, приемам думите ти на доверие, но ще се радвам и Любимецът сам да отрече.
Ъъ... ми отричам. Извинявай да ти разбивам представите за света, Спар, но аз в Цитаделата не бях влизал от месеци. Колкото и да съм поласкан от подозренията ти, трябва да призная, че си имам и друга работа в живота, освен да ви хаквам сайта за едното извратено сексуално удоволствие.

И, прости ми любопитството, но наистина ли смяташ, че ако скуката ме беше налегнала толкова жестоко, нямаше да измисля нещо по-оригинално?

Не знам кой е толкова самотен и нещастен, че си прави труда да ви хаква, но не съм аз и ще те помоля да не ме намесваш в детинските размени на реплики от сорта на "6e te zgazia ot boi be oruflyuk! 4ekigia s 4ekigia, na maika ti u putkata 6a ta eba". *Аз* не се държа по този начин, а и, ако трябва да сме болезнено честни, не ми пука за вас толкова, че да падна до такива подземни низини. Надявам се да си оправите сайта и да не ме обвинявате в глупости следващия път, когато някой анонимен пикльо реши да ви засипе с хормоналните си излишъци.

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Aug 01, 2006 12:32 pm

Един допълнителен въпрос - ти ли си брат Прокопи?
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Aug 01, 2006 12:35 pm

Дал съм обещание да не разкривам самоличността на този монах :Р Но мисля, че с малко мозъчен напън е ясно кой е Брат Прокопи. И не, не съм аз. Да пътувам до Варна за всеки пост на свой измислен акаунт е малко повече, отколкото съм готов да дам за войната срещу... ъъ, забрави.

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Aug 01, 2006 12:36 pm

бих искал и него да попитам за горната проява. Бях ви объркал с един и същ човек по неясни причини.
Извинявам се за подозрението.
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Aug 01, 2006 12:40 pm

Хъхр... ха... х... Това е смешно.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Aug 01, 2006 12:41 pm

Сашо, това е достатъчно :? Казах ти, че гарантирам за приятелите си, в това число и брата, и мисля, че това ти стига. Поемам цялата отговорност за хакването, АКО се окаже, че някой от тях го е извършил, но дотогава искам да те помоля да спреш с тези подпитвания. Тук никой не е толкова жалък, нито толкова заинтересован от вас, разните бардовски скандалчета са максимумът, до който изобщо бихме стигнали, така че НЯМА да намериш виновника в този форум. Впрочем Брат Прокопи не пише тук така или иначе.
And you can't dance with a devil on your back...

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Aug 01, 2006 12:46 pm

Roland of Gilead wrote:Сашо, това е достатъчно :? Казах ти, че гарантирам за приятелите си, в това число и брата, и мисля, че това ти стига.
О кей.
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Брат Прокопи
Smallfolk

Post by Брат Прокопи » Tue Aug 01, 2006 1:12 pm

Не пишех, верно е, но често чета. Специално се регнах, за да кажа, че нямам нищо общо с оная простотия. Бях го казал и в бардака, ма са затрили темата. Така или инак съжалявам за случката, смятам го за твърде грозно, а освен това е лишено от каквато и да било мисъл. А, да, и наистина не съм Любимеца, дори не го познавам лично.

А, и освен това, в бардака има точно двама типа, обсебени от гейски идеи - Мукльо и Истотика (каквото и да значи това). Не съм им светил, но някак силно подозирам, че причината е в тях.
Last edited by Брат Прокопи on Tue Aug 01, 2006 1:17 pm, edited 1 time in total.
In nomine Patris et Fillii et Spiritus Sancti

Amen

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Aug 01, 2006 1:15 pm

мерси.
един въпрос към вещите в техническо отношение - кажете ми добра система за форум?
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Tue Aug 01, 2006 1:17 pm

Мдам. НПК: "Хакерството се наказва с глоба от 10 000 до 50 000 лв. и/или затвор със срок до 3 г. плюс възстановяване на нанесените на ищеца морални и материални щети". Край на цитата.
Някои участници във форума на Бард явно са се запътили вместо към казармата - към панделата. А там, както е казал поетът, ще "попаднат на хора". Любвеобвилни 8-) Освен това те са вещи в програмирането и се изживяват като велики психолози в нет-общуването...
Сашо, на твое място бих подал иск срещу "неизвестен извършител", но ти си знаеш :wink:

Брат Прокопи
Smallfolk

Post by Брат Прокопи » Tue Aug 01, 2006 1:19 pm

Специално за тези два гамена бих им уредил след казармата и продължително пребиваване в мъжки монастир. Без майтап. Тамън вече ще са "попаднали на хора" и ще им е по-комфортно. Ей на такива им се вика "отрепки" в обществото.
In nomine Patris et Fillii et Spiritus Sancti

Amen

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Aug 01, 2006 1:36 pm

Interpreter wrote:Мдам. НПК: "Хакерството се наказва с глоба от 10 000 до 50 000 лв. и/или затвор със срок до 3 г. плюс възстановяване на нанесените на ищеца морални и материални щети". Край на цитата.
Някои участници във форума на Бард явно са се запътили вместо към казармата - към панделата. А там, както е казал поетът, ще "попаднат на хора". Любвеобвилни 8-) Освен това те са вещи в програмирането и се изживяват като велики психолози в нет-общуването...
Сашо, на твое място бих подал иск срещу "неизвестен извършител", но ти си знаеш :wink:
Това сериозно ли е? Защото ако е, наистина ще го направя. ах, само да признае някой... как благо ще ми дойдат 10 000 лв :roll:
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Aug 01, 2006 1:38 pm

Invision.
Наказва се с глоба. Не овъзмездява се пострадалия.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Freddy Krueger
Adept

Post by Freddy Krueger » Tue Aug 01, 2006 1:39 pm

ами живи и здрави, наш патриотичен дълг е да се грижим за държавата.
FREDDY vs JASON
Winner Kills All

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Aug 01, 2006 1:53 pm

Freddy Krueger wrote:мерси.
един въпрос към вещите в техническо отношение - кажете ми добра система за форум?
Пич, ти сериозно ли искаш помощ от тука след всичките лайна, които си изсипал през годините към нас? И какво въобще дириш насам - пита хакера тука ли е: оказа се, че не е - пали с двеста там да си праиш сайта или да съдиш арменския поп. Това, че един-двама души тук може би ви съчувстват малко, не ви прави желани в този форум.
:shark:
Feel the summer!