Искам да ви попитам...
Moderator: Moridin
Де де стига се дрънкахте са. Праиме кефа всичките на некой идиот дет се забавлява за сметка и на двете страни.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
Спар, съжалявам за случилото се. Много е гадно да унищожат твой труд, нещо в което си вложил много от себе си. Но не мислиш ли, че и ние знаем това? Малко е прекалено директно да се насочваш към нас като първи заподозрени.
Дано успееш да възстановиш всичко изтрито.
Дано успееш да възстановиш всичко изтрито.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- herairness
- Jaghut Tyrant
-
- Paragon
Хе хе, нямаше ме една седмица и какво съм изпуснал - Цитаделата застрашително се е разклатила, Рол е изкушен от тъмната страна, а Амос се пени като гъсто Пиринско пиво... Ма това в кръга на спама де
Честно казано не схванах какво искаше Фреди и какво сме му виновни ние. Ако толкова иска да се оплаче на компетентните власти. Липсата на такива не оправдава безразборните обвинения отправяни към всеки срещнат.
Форума на Цитаделата не го следя, щото некъв админ с много весела усмивка ме банна още на 5-тата минута, а пък аз съм много чувствителен на тази тема
И на мен ми е минавала мисълта за едно мъъъничико отмъщение, но все си казвах - "Споко, все ще се намери някой, дето да ти свърши черната работа" И се намери 
Без лоши чувства и със здраве

Честно казано не схванах какво искаше Фреди и какво сме му виновни ние. Ако толкова иска да се оплаче на компетентните власти. Липсата на такива не оправдава безразборните обвинения отправяни към всеки срещнат.
Форума на Цитаделата не го следя, щото некъв админ с много весела усмивка ме банна още на 5-тата минута, а пък аз съм много чувствителен на тази тема

Без лоши чувства и със здраве
Gone for good