Аз лично не пиша тук, обаче на games.bg като резултат от изблик на пуберска тъпота съм се регнал с рядко тъп ник, който по принцип се опитвам да не ползувам, така че ще отговоря на запитването тук:
С уговорката, че "Gamers' Workshop" така и така си го купувам, трябва да кажа, че дизайнът на корицата ви просто не ми харесва. Като правило. Аз не съм върл запалянко, но щом се опитвате да градите имидж на нещо повече от тетрадка с чийтове за CS, корицата ви НЕ ТРЯБВА да се различава от тая на PC Mania само по надписа. Да не говорим, че с тази реклама за карти, дето е избуяла по цялата предница, на външен вид списанието съвсем е заприличало на нещо, което знам, че не е.
Според мен концепцията трябва да е много по-изчистена и обособена - един-два надписа на корицата, четворно свита цветова гама и, да, отпред да има илюстрации, снимки или пощенски картички, които не губят от притегателната си сила с нарастващата възраст на вероятния купувач.
Не съм противник на NFS като зарибявка, ама айде моля.
Когато си купувам гейм-списание...
Moderator: AlDim
- Lubimetz13
- Mistborn
Me4.Moridin wrote:Me3 и т.н...

От няколко месеца спрях да си купувам бг гейм списания в лицето на GW, щото беше единственото, което си купувах. Списанието спря да ми харесва та затова.
Ако съм незаинтересован от даден жанр читател, единственото, което би ми повлияло да си купя някое списание еднократно, е атрактивната корица. Но като заинтересован от гейм индустрията читател, си купувам списание, което предлага инфо за известна игра дори да излезе без арт на корицата, само със заглавието на играта. И не защото не мога да си намеря инфо от нет-а, а защото искам за прочета какво има да каже точно това списание и как е представило играта. Арта на корицата никога не ми е бил определящ.
pulled out