Още...Yan wrote:По някакви неведоми причини поредицата за Алекс Райдър – тийнейджърът-супершпионин – се радва на голяма популярност на Запад. Авторът Антъни Хоровиц e написал цели 6 парчета, а наскоро се появи и филм по първата книга. Съвсем логично ревюто на подобен "хит" се пада на шефското тяло на ShadowDance и както практиката от последните няколко броя е доказала, под шарената опаковка се крие едно голямо и не толкова шарено нищо.
Стормбрейкър - Антъни Хоровиц
Стормбрейкър - Антъни Хоровиц
And you can't dance with a devil on your back...
Аз лично до книгата няма и с петметров прът да припаря, обаче филмът просто ме изпълни изначално
Уникално тъп, с няколко гениални актьорски попадения (майката на Вайлъет от Чарли и шоколадовата фабрика примерно, да не говорим за Бил Най).
И... уви... това:

И... уви... това:
- Spoiler: show
Британски таен агент - блондин?!
Кой би си помислил.
И с какво е по-зле от Еди Гьона?

Кой би си помислил.

И с какво е по-зле от Еди Гьона?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Пък Хоровиц е идиот, а това, че е толкова популярен на Запад, че и филми да му правят по книгите, ме изпълва с песимизъм по отношение бъдещето на човешката раса.
Книгите на тоя пич приличат на първите упражнения по писане на 16-годишен български фентъзи автор във всяко едно отношение. За щастие, не са толкова зле, колкото опитите на 16-годишните фентъзи автори от Цитаделата, но пак са доста зле.
Книгите на тоя пич приличат на първите упражнения по писане на 16-годишен български фентъзи автор във всяко едно отношение. За щастие, не са толкова зле, колкото опитите на 16-годишните фентъзи автори от Цитаделата, но пак са доста зле.
- CruelGoblin
- E'lir
- Moridin
- Global Moderator
Раз, сега вън от заяжданията, факт е, че има 16-годишни (или в тоя възрастов диапазон) автори (най-малкото оная мацка лейди Алустриел, или нещо от сорта), или по-точно wannabe такива, и в крайна сметка е наше право да на харесваме творчеството им. Сега не сме отишли да им дуднем на вашия форум, изразяваме си мнението тук. Няма нищо твърде лошо, нали?
This is it. Ground zero.
Аз нямам нищо против това да не фаресваш писанията на разни 16 годишни. Извън заяждане съм в момента, ама просто маниера на изразяване на мнение си е направо убиден.
Освен това 14-16 годишни автори, give them a chance lol. Повечето 16 годишни преоритета им е да се напият от една водка под чудните звуци на Азис и Анелия в дискотека Амор.
Освен това 14-16 годишни автори, give them a chance lol. Повечето 16 годишни преоритета им е да се напият от една водка под чудните звуци на Азис и Анелия в дискотека Амор.
Прощавай ама..
~Харесваш
~Обиден
~прИоритет
~Харесваш
~Обиден
~прИоритет
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Трип:
Какво точно му има на маниера ми на изказване? Просто казвам, че като автори, младежите от Цитаделата са УЖАСНИ. Това е факт, най-малкото, защото демонстрират елементарно непознаване на граматиката на родния си език. Ти чел ли си им изпълненията на тия младежи? И още повече, намирам за ужасен начина, по който се избягва ВСЯКАКВА критика от страна на вашите хора към тия младежи, на които, ако не друго, поне желание не им липсва. Честно, на лейди Алустриел изпълнението беше кошмарно. Една забележчица не видях към нея. Толкова ви и пука явно за младите български фентъзи писатели.За щастие, не са толкова зле, колкото опитите на 16-годишните фентъзи автори от Цитаделата, но пак са доста зле.