Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Mar 04, 2007 7:10 pm

Сложила си я бях 'Death Nova'-та, само дето е досадно, че са слабички хорърите, 8 броя 14 лвл... трябва да си намеря скил за по-качествени.

Иначе си имам вече Найтфол и сега се опитвам да правя мисийчето за да имам отключен транспорт до Елона.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 05, 2007 1:59 pm

Аз да се оплача най-яростно, че мразя мисии (бонуси на мисии по-точно), в които трябва да вардя некви тъпаци селяни да не се убият/да не ги убият. Най-досадното е, че преигравам вече 5-ти път една адски лесна мисийка с надеждата да накарам пича да не се вре в мелето, за да Го спася, ама той се вре в мелето и аз дори с героите от Найтфол не успявам да го спася. Голяма е досада, видяло се е, че ще я играя пак, докато не измисля начин да го спася.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 05, 2007 2:05 pm

Коя мисия е това? :P

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 05, 2007 2:18 pm

D'alessio нещо-си... пичът го спасявам първо и той се навира сам в мелето.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 05, 2007 4:17 pm

Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Mon Mar 05, 2007 6:04 pm

Това вече е стряскаща новина...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Mon Mar 05, 2007 7:08 pm

Мдам, очакваше се нещо подобно :P

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Mar 05, 2007 7:08 pm

бай бай сънчо :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 05, 2007 8:01 pm

Ghibli wrote:Това вече е стряскаща новина...
аз нищо стряскащо не виждам :) интересна ми е тази част със 50 само за PvE от общо 150. Сигурно така по-лесно се балансират :)

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Mon Mar 05, 2007 9:36 pm

Ех, хайде стига с това ПвЕ, че нещата ще станат хептен като Уау. Достатъчно дънджъни и лабиринти има по мое мнение. Особенно на зимна тематика (Северни Шивърпийкс, Южни Шивърпийкс......)Играта има нужда от някъкъв вид ново ПвП. Новите добавки (след Професиес) Алайънс Баталите и Хироу Баталите са меко казано смешни. В смисъл, да, имат стойност колкото да си тестваш билда, но въобще не са предизвикателни.
А това са уменията които са само ПвЕ - тъпичко ми се струва. Една от основните причини да научаваш нови умения е да ги използваш в ПвП.
Но, щом народът иска ПвЕ - нека му се даде. Фън да става.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Mar 05, 2007 11:06 pm

е все пак остават още 100 умения, които са и за ПвП, нали? :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 06, 2007 12:30 pm

Еха, още 1 мисия и съм в пустинята :), ще сменя сетинга, тъкмо разнообразие ми трябваше.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 06, 2007 3:02 pm

Аз позарязах парагона и реших да пробвам рейнджър. Към края на найтфол забелязах колко е важен (и забавен) всъщност е interrupt-a, понеже цялото ви парти е доста слабичко сравнено с чудовищата, с които се биете. Дори това, че съм спрял един Healing signet ми е печелило битки без загуби. Interrupting Throw стана най-използваното умение в арсенала ми след "Go For The Eye's!", което просто спамвах непрекъснато. Лошото е, че проклетия Throw изисква противника да страда от condition, за да работи. Така и преминах на рейнджър (понеже месмера вече го бях играл :)).

Където направих следното наблюдение - дайте им на героите си някакъв interrupt и гледайте какво става :) Драгън ми помагаше да мина първите мисии докато съм нисък level и беше дал един Leech Signet на Олиас. Аз се чудех какво за бога interrupt-ва толкова бързо докато аз едва сега посягам към копчето? И направих един малък експеримент с парагона, който показа, че героите много добре уцелват момента за да interrupt-нат нещо, много много по-добре от хората - имат почти мигновена реакция. Нямат идея точно какво е наистина важно да прекъснат и карат наред, но ако сложиш по едно такова умение на всеки от трите си героя става голяма веселба :) Същото изглежда важи и за condition removal - кастват го моментално щом се появи condition върху тях.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 06, 2007 4:18 pm

Звучи интересно, бтв тва вече са тънкостите на играта като предвиждаш на какво да противодействаш и как конкретно да подходиш тактически към даден бос или моб с по-висок левъл от твоя, а не само да наливаш дмг. За condition removal трябва сериозно да се замисля да си потърся, hex removal имам, interruption signet for spells имам някакъв месмерски... абе, още не съм наясно какво-що има. Тва е проблемът като си играл само с 1 клас и половина.

А, направих си и дервишка, щото ме кефи как размахва косата ;). Ама засега нищо не съм правила с нея, само 2-ри лвл.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Mar 06, 2007 11:36 pm

Еххх трее се набута човек и за найтфола явно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”