Дълбоко познаване на Сун Дзъ.Roland wrote:Алекс, ужасен си! Що така изпреварвш събитията?!![]()
Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Daggerstab
- Arcanist
Moridin wrote:Дагъре, Атина са бой-лавъри, тва секи го знае![]()
Съвет - заебете Милър и понаучете малко история, става ли?shayhiri wrote:Точно тъй за Атината. Леонидас го каза.
Освен това, аз съм μέτοικος.
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Смятай щом дори той го казва, колко по-изпе*****тени са атиняните!Daggerstab wrote: Съвет - заебете Милър и понаучете малко история, става ли?И точно Леонид да го каже това...
Спарта!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А аркадианците са страхливи - тва сички го видехме.
Бтв, апелирам към админското тяло да се раздели с члена в сигнатурата си. Не дава добър пример за поведение на околната младеж.
ПП. Е то цяла Гърция е пецкала момченца. Не виждам що Спарта да прави изключение
ППП. "Krimon fucked Amotion here"
БУАААААААААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААААААААААААА!
Ебаси якото!

Бтв, апелирам към админското тяло да се раздели с члена в сигнатурата си. Не дава добър пример за поведение на околната младеж.
ПП. Е то цяла Гърция е пецкала момченца. Не виждам що Спарта да прави изключение
ППП. "Krimon fucked Amotion here"
БУАААААААААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААААААААААААА!
Ебаси якото!
Last edited by Amelia on Sun Mar 25, 2007 5:43 pm, edited 1 time in total.
В Спарта се води военно обучение, "respect and honour", братска грижа за воина до теб и т.н.Amelia wrote:ПП. Е то цяла Гърция е пецкала момченца. Не виждам що Спарта да прави изключение
Когато става въпрос за атиняните, обаче, е гнусна педе***тия.
На същия принцип в Спарта няма илоти и робовладелчество - ами "new age of freedom!" А Персийската империя, където робството вече е било отживелица, е всемирното зло!
Аз току що се зачетох в статията за педерастията:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pederasty
Излиза, че целия свят е пецкал момченца всъщност...
Деба, не е било лесно да си момченце някога.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pederasty
Излиза, че целия свят е пецкал момченца всъщност...
Деба, не е било лесно да си момченце някога.
Ъъъъъъъъ, тия момченца са били на по 12-17 години.
На 12 да те отворят анално, някак ми се струва не особено нормално...
As Edward Gibbon mentions, of the first fifteen emperors, "Claudius was the only one whose taste in love was entirely correct"
лооооооооооооолллллллллл
Ей тва е цинизъм вече. ТОЧНО Клавдий ебаси.
На 12 да те отворят анално, някак ми се струва не особено нормално...
As Edward Gibbon mentions, of the first fifteen emperors, "Claudius was the only one whose taste in love was entirely correct"
лооооооооооооолллллллллл
Ей тва е цинизъм вече. ТОЧНО Клавдий ебаси.
Last edited by Amelia on Sun Mar 25, 2007 6:04 pm, edited 1 time in total.
Кво ми направихте с детската темичка за цирка?!

Ало, двойката админи?
Отделете така интересната тема нанякъде, моля! 
Last edited by shayhiri on Sun Mar 25, 2007 6:35 pm, edited 1 time in total.