Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш.The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.
Иначе, деба, досега не сым имала приятелки, които си употребяват мыжете, за да получат някакви материални облаги (това дори Деница не го правеше често). Обаче май братчедката е такава. Между другото, беше химичка в НПМГ. 2 години след нас. Супермацка, сваля мыже като изтребител и изобщо не им цепи басма. Има изключително правилен подход кым секса (правилен ще рече мыжки - не е нужно кефа да се обвырзва с емоция). Много я уважавам. Та с нея сме водили следният разговор, посветен на един нещастно влюбен в нея пич, когото тя употребяваше като шофъор:
Аз: Ок, виж са, тва е много гадно дето правиш с него.
Тя: И що?
Аз: Ми злоупотреба си е, откыдето и да погледнеш.
Тя: Той много добре знае, че никога няма да быда с него. Щом при това положение настоява да ме вози и да ме черпи - това си е лично негов проблем вече.
Аз: Мдам...Ю'в гат а пойнт деыр.
Просите си го, пичове!
Сами си го правите.
- The Dragon
- Elder God
Трудно се отпускат на задна прашка. Казват, че подобни пози унижавали жените. А една обясняваше, че свирките са и под достойнсвото.Amelia wrote:Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш.The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.![]()
![]()
![]()
Сами си го правите.
А за братчедката - като рекламираш - снимка и телефон.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
А, начи не са били еманципирани жени а онова, което аз наричам "истерични феминистки"The Dragon wrote: Трудно се отпускат на задна прашка. Казват, че подобни пози унижавали жените. А една обясняваше, че свирките са и под достойнсвото.
Не си знаят интереса в леглото идиотките. Точно па на доги стайл да се дырпат...
За братчедката - дай да ти видя пырво данычната декларация, пык тогава ще си приказваме.
А и сантиметрите, сантиметритеее...
Щото тя си знае интереса навсякыде.
- The Dragon
- Elder God
Данъци избягвам да плащам освен върху заплатата ми - и без това държавата се опитва да взима прекалено много.
За сантиметрите - така или иначе тия на шкембето за да ги докарам до поносими нива ще ми трябват поне 3 месеца, та по този въпрос е най-добре Юни да говорим.
За сантиметрите - така или иначе тия на шкембето за да ги докарам до поносими нива ще ми трябват поне 3 месеца, та по този въпрос е най-добре Юни да говорим.
Никъв пойнт нямаAmelia wrote:Мне, конкретно в леглото, проблемыт ти с една еманципирана жена е, че ще очаква от теб повече отколкото можеш да й дадеш.The Dragon wrote:Амелия единствения проблем с еманципатките е, че са малко по-дървени в кревата от нееманципираните.![]()
![]()
![]()
Иначе, деба, досега не сым имала приятелки, които си употребяват мыжете, за да получат някакви материални облаги (това дори Деница не го правеше често). Обаче май братчедката е такава. Между другото, беше химичка в НПМГ. 2 години след нас. Супермацка, сваля мыже като изтребител и изобщо не им цепи басма. Има изключително правилен подход кым секса (правилен ще рече мыжки - не е нужно кефа да се обвырзва с емоция). Много я уважавам. Та с нея сме водили следният разговор, посветен на един нещастно влюбен в нея пич, когото тя употребяваше като шофъор:
Аз: Ок, виж са, тва е много гадно дето правиш с него.
Тя: И що?
Аз: Ми злоупотреба си е, откыдето и да погледнеш.
Тя: Той много добре знае, че никога няма да быда с него. Щом при това положение настоява да ме вози и да ме черпи - това си е лично негов проблем вече.
Аз: Мдам...Ю'в гат а пойнт деыр.
Просите си го, пичове!![]()
Сами си го правите.
And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
I'm just a poor boy and nobody loves meAmelia wrote:Идеално, таман юни се прибирам и тогава ще направим сделката. И все пак ми трябва някакво доказателство, че си материално-благонадежден. Няма да давам братчедчето на разни бедняци, я!
He's just a poor boy from a poor family,
Spare him his life from this monstrosity
Easy come, easy go, will you let me go?
И затова Марфи се издирват закОравяли престъпници в момента.
- The Dragon
- Elder God
1. Ми не съм жаба, а дракон. Всъщност даже не дракон, а Дракон.
2. Гьолове не понасям, а само езера от разтопена лава.
3. Термините всички и никой, не включват моята персона.
4. Пари надали някога ще имам много по световните стандарти - просто не ме интересуват толкова. Властта - това е имаето на играта
5. В сравнение с някои от нещата в които новоснованата ми фирма се опитва да се набута, това с братчедка ти не е и за загрявка - така, че наглост и желание за опит не ми липсват
2. Гьолове не понасям, а само езера от разтопена лава.
3. Термините всички и никой, не включват моята персона.
4. Пари надали някога ще имам много по световните стандарти - просто не ме интересуват толкова. Властта - това е имаето на играта
5. В сравнение с някои от нещата в които новоснованата ми фирма се опитва да се набута, това с братчедка ти не е и за загрявка - така, че наглост и желание за опит не ми липсват
Не се спори с Драгън Секса

Ее Виаграта е скъпичка съм чувал. Нема и нужда, пораснаа децата са кво
Ее Виаграта е скъпичка съм чувал. Нема и нужда, пораснаа децата са кво
Last edited by Xellos on Thu Mar 29, 2007 2:09 am, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- BaYa
- Forsaken
Много прайлно!!! Буахахахахаха!Marfa wrote:Баси! Враговете да не са заразили софийската вода с виагра?!![]()
![]()
До къде може да доведе разговор смесен с яка доза тестостерон! (Личи си че още се под(?)държа младежки високо!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!