Лоооооооооооол, с власт без пари ще можеш най-много с някоя като мен да се уредиш.The Dragon wrote:Властта - това е имаето на играта![]()
Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Властта много лесно се конвертира в пари когато ти потрябва. Питай всеки монополист. Обратното не е вярно.Amelia wrote:Лоооооооооооол, с власт без пари ще можеш най-много с някоя като мен да се уредиш.The Dragon wrote:Властта - това е имаето на играта![]()
![]()
![]()
@Baya - пролет е, момичета из София почнаха да се разопаковат, как очакваш да е тестостерона. Пък и жените са наточени от 300
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Бурка му се вика. Мога да ти предложа буркини (кръстоска между бурка и бикини), някой беше пускал линк.
http://mondo-canuckistani.blogspot.com/ ... rkini.html
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Абе препоръчвам як лосион срещу изгаряне и некой който да го разтрие.
Хубаво. Иначе стаат разни Буркини за свобода ;р
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- BaYa
- Forsaken
Буахахахахахахаха!!!! Аз го пуснах, но беше по-скоро за охлаждане не запалени тестостеррони въображения!Morwen wrote:Бурка му се вика. Мога да ти предложа буркини (кръстоска между бурка и бикини), някой беше пускал линк.
Иначе, Марфе, не знам дали неразпаковането ти има повече общо с горене или със срам, но не трябва така!!! Помни че имаш нужда от добра дозичка витамин Д!
Явно съм от най-закърнелите еманципатки (за задните прашки няма да давам подробности да не стане някоя беля, че сте още младички и ще ми е ужасно съвестно!!!
Драгън-еее, ще ме извиниш ама след година четене на форума, хич не минава че било заради разпаковката на мацките!
Last edited by BaYa on Thu Mar 29, 2007 4:48 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- The Dragon
- Elder God
Дай подробности деBaYa wrote: Явно съм от най-закърнелите еманципатки (за задните прашки няма да давам подробности да не му се пръсне на някой сърцето, че сте още младички и ще ми е ужасно съвестно!!!)
![]()
Драгън-еее, ще ме извиниш ама след година четене на форума, хич не минава че било заради разпаковката на мацките!(Някак не минава да учиш гявола на гяволии, ако разбираш какво искам да кажа!!
)
Е никой не е казал, че е само заради разопаковането. Просто това е капката преляла Асуанския Язовир
Ти стискай палци за една двумесечна командировка в Москва да ми се отвори парашута - че естествено русите българки намаляха, а рускините държат фронта.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.