И кфо са? Мене не ме щеш, така ли?The Dragon wrote:Властта много лесно се конвертира в пари когато ти потрябва. Питай всеки монополист. Обратното не е вярно.Amelia wrote:Лоооооооооооол, с власт без пари ще можеш най-много с някоя като мен да се уредиш.The Dragon wrote:Властта - това е имаето на играта![]()
![]()
![]()
@Baya - пролет е, момичета из София почнаха да се разопаковат, как очакваш да е тестостерона. Пък и жените са наточени от 300
Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Dragon-e, аре по-добре без подробности (не съм хич на възрастта на колежките ти
). Не искам да разболявам никой, тa само ще ти кажа че ми е от многото любимите (и има мноооого вариации по нея); та явно си сбъркал емаципатка с друга дума (мисля аз, де)!!
Това си е интересна тема за чоплене в компания, на кръчмичка (обмяна на възгледи, опит и пр.). Да пишеш по въпроса е, минимално, скучно!!!
А за рускините, подушвам че ще имаш парашут, па и отворен! Преди няколко седмици почнаха да ме налитат в кю-то цели орди досадници; бяха над 7-8 всеки ден, които ми бърбореха, досаждаха и пр. Та Живик ми даде добрата идея да си пооблекча профилната информацията (махнах пол, основно). Еееееее, м...а му, на следващият ден бях обсадена от рускини и ¿българки?!!!!!!!

А за рускините, подушвам че ще имаш парашут, па и отворен! Преди няколко седмици почнаха да ме налитат в кю-то цели орди досадници; бяха над 7-8 всеки ден, които ми бърбореха, досаждаха и пр. Та Живик ми даде добрата идея да си пооблекча профилната информацията (махнах пол, основно). Еееееее, м...а му, на следващият ден бях обсадена от рускини и ¿българки?!!!!!!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- The Dragon
- Elder God
Беше казала, че имаш гадже в Канада. Ся признак на добро възпитание е да не разглеждаш бракуваните като сексуални обекти. Освен ако не са от Люлин де - както знаем всяка жена от Люлин е вярна само на един. Микрорайон имам предвид.Amelia wrote:И кфо са? Мене не ме щеш, така ли?The Dragon wrote:Властта много лесно се конвертира в пари когато ти потрябва. Питай всеки монополист. Обратното не е вярно.Amelia wrote: Лоооооооооооол, с власт без пари ще можеш най-много с някоя като мен да се уредиш.![]()
![]()
@Baya - пролет е, момичета из София почнаха да се разопаковат, как очакваш да е тестостерона. Пък и жените са наточени от 300
@Baya - веднъж вече с две приятелки опразнихме едно влаково купе с подобни разговори на път за морето. Можем да се тестваме да опразним едно софийско заведение по този начин. Не е как да липсва високоерудирана простотия в този форум
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
тъй тъй, така и така префърлям насам натам между разни познати нещица от ерос шоуто, ей ви едно клипченце и малко снимки ;р постно доста де. макар че изпитвам уважение към жена способна да извърши номера на PIC_0018.JPG
дори и да го прави наум ;р
то деа не се е виждало нищо от гората ръце вдигнати с всеква техника за снимане. следващия път си носим /ако не се изскъндзим пак де/ една пръчка с камера овързана отгоре
18ка неква.
то деа не се е виждало нищо от гората ръце вдигнати с всеква техника за снимане. следващия път си носим /ако не се изскъндзим пак де/ една пръчка с камера овързана отгоре
18ка неква.
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- BaYa
- Forsaken
Освен секса, туй са си много полезни и правилни упражнения - реторикa направо! Ми нема лошо - ако изобщо има препълнена кръчма в София, през август, аз съм навита!!! Ще направим местенце за цялата компания и ША се кефиме на самота, уединение и климатикThe Dragon wrote:@Baya - веднъж вече с две приятелки опразнихме едно влаково купе с подобни разговори на път за морето. Можем да се тестваме да опразним едно софийско заведение по този начин. Не е как да липсва високоерудирана простотия в този форум
Никиии, на туй му се вика "охлювче" (не ме питайте защо, ползвайте въображението!!
Luxury is a matter of having options!!!
- The Dragon
- Elder God
Ми звука е много универсален какво
като "Шмок" примерно
Освен тва аз натъртвам на Ш-то. не на избиване с юююю на зъб на оператора с по погрешка насочен изстрел 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra