Edit: Е, омг, по-красиво място от Ваби досега в играта не съм видяла. Просто ми пада ченето като видя тия гледки
Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
За понапрягането напълно съгласна. Не е като да си седиш отзад и само да наливаш curses и да правиш health degen на лошите
. Или ако си ММ да цъкаш Blood of the Master. Забавно е, а и на Коцето героя във фарминг вида си има готина рокля
.
Edit: Е, омг, по-красиво място от Ваби досега в играта не съм видяла. Просто ми пада ченето като видя тия гледки
.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
В следващия брой на PC Mania ще има код, с който ще имате достъп до мини-пета Азура, безплатно. Та, който се интересува да не изпуска. Вчера гледах един Азура онлайн и беше брутален, ходи толкова сладко и има сладки мърдащи се ушички.
Бтв, в сегашния (и предишния) брой на същото списание има сравнително много за GW. В предишния за дервиша и парагона, в сегашния за новия експанжън GW:EN И GW2. Изглежда интересно
.
Бтв, в сегашния (и предишния) брой на същото списание има сравнително много за GW. В предишния за дервиша и парагона, в сегашния за новия експанжън GW:EN И GW2. Изглежда интересно
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Трябва да си купиш списанието, в което е уникалния код (във всяко списание, предполагам, е различен) за мини-пета. А Азурата е супер сладка, наистина.
http://wiki.guildwars.com/wiki/Image:Asura.jpg
Можеш да си купиш списанието и без ДВД-то, та излиза по-евтино.
Ам... аз искам еле да си правя само че дизайнерът на лица и прически във Факшънс за елетата е доста противен, а и в Найтфол не ме кефят толкова. Та... май ще е точно еле в Професис
. Ама по-натам, сега си ми е кеф да си играя с некромансърката, а искам и да тествам дервишката и ритуалистката, които имам.
http://wiki.guildwars.com/wiki/Image:Asura.jpg
Можеш да си купиш списанието и без ДВД-то, та излиза по-евтино.
Ам... аз искам еле да си правя само че дизайнерът на лица и прически във Факшънс за елетата е доста противен, а и в Найтфол не ме кефят толкова. Та... май ще е точно еле в Професис
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
добре де от де са зели кода интересно? не че нема си го купа така де.
ааууу колко е грозноооооооооо
Еми аз ше си доиграя профа с некрото, после тая елементалка или нова я места в найтофола на чисто. то 6-ти левел нема да има некви ограничения сигурно ако я прехвърла там, не че проблем да права нова, ма дизайна е по-як да.
ааууу колко е грозноооооооооо
Еми аз ше си доиграя профа с некрото, после тая елементалка или нова я места в найтофола на чисто. то 6-ти левел нема да има некви ограничения сигурно ако я прехвърла там, не че проблем да права нова, ма дизайна е по-як да.
For those who come after...
Само в БГ остана за следващия месец кода. В останалата част на света списанието-партньор си излезе нормално 
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Коя ръбеста котка? Я сподели?
Аз пък кво ли не искам, летящия дракон от Факшънс колекторското издание, Вареш от на Найтфол същото и още сто и едно неща. Няма да откажа малък Широ, Necrid Horseman и т.н.
Аз пък кво ли не искам, летящия дракон от Факшънс колекторското издание, Вареш от на Найтфол същото и още сто и едно неща. Няма да откажа малък Широ, Necrid Horseman и т.н.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Той малко жълт го дава, нормалноElayne wrote:Коя ръбеста котка? Я сподели?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.