Изтрита.

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Apr 04, 2007 1:57 am

Roland wrote:Ъъъм, НЯМА ли масовки в Гиърса? :lol: :lol: :lol:

И бтв, ако щеш вярвай, но е ПО-удобно направен като контроли от кой да е РС-шутър. Да, рядкост е при конзолните пуцалки, но е факт.
камерата в стил RE4 също спомага доста за чувството за добър контрол.

колкото до идващите бокс игри, слуховете упорито вкарват фф13 в бокс кюпа. a да не забравяме и eternal sonata + blue dragon.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 2:00 am

Дам, тия двете ги пропуснах. Иначе за ФФ13 все още е наистина само слух и Сони ще се борят със зъби и нокти да задържат Скуеър-Еникс за себе си. Но както и да стане, няма да е тая година, аз затова не я споменах.

Иначе ако ще си говорим по принцип, слухове има и за Metal Gear Solid 4, а Devil May Cry 4 ВЕЧЕ е потвърдена за 360 :)
And you can't dance with a devil on your back...

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Apr 04, 2007 2:11 am

трудно ще ги задържат, при положение, че square са по-голям пъблишър от самите sony. неслучайно ff12 сикуълът и dragon quest 9 са ексклузивни за конзолата на врага - square не са глупави, а в топ 20 на най-продаваните игри за 2006 в япония има 17 заглавия за nds.
така че sony ще трябва да кихнат доста доста сериозни суми, ако искат ff13 да остане само на пс3, като се вземе предвид инстал базата на бокс вс пс3 и огромната популярност на фф франчайза извън япония.
всъщност, наскоро в интервю на един от шефовете на сони-европа се казваше изрично, че фф13 няма да е ексклузивна. доколко е вярно, не знам.
в тоя ред на мисли, коджима също в скорошно интервю споменаваше, че нямат никакво намерение да робуват на сони. ако не мгс 4, то следващите части най-вероятно ще са мултиплатформени.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 2:15 am

Какъв фф12 сикуъл? фф12 си е ПС2 ексклузив.

Иначе не, в грешка си. Пичът от Сони-Европа каза единствено, че "ексклузивността на ФФ13 стои под въпрос". Хиронобу Сакагучи пък обясняваше, че енджинът на играта е направен така, че да позволява мултиплатформеност.

Се пак работя в гейм-списание, тия клюки ги знам всичките ;)

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Wed Apr 04, 2007 2:33 am

аха, е щом официално е под въпрос, значи слухът е в напреднала фаза :)

ff12: revenant wings.
coming to the nintendo ds this year. :wink:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 3:27 am

E, че те откак има изобщо DS бълват разни дребни ФФ-та за него.

Иначе не е "официално" под въпрос, просто човекът се изпуснал не пред когото трябвало.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Apr 04, 2007 7:30 am

Добре и ще си купиш турбо-безмислената конзола на Сони, лишена от всякакво бъдеще, така ли? За която ще трябва да си купуваш само оригинални не месец-два, а най-вероятно две-три години?
Са ок да се кефим на кутийките си, ма това си е чиста фенбойщина. С удоволствие гледам как на Сони им се изплъзва монополът от ръчичките (както и на всеки друг монополист), но да твърдиш че е "лишена от всякакво бъдеще" е абсурд.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 7:47 am

Изтрито.
Last edited by Muad_Dib on Thu Apr 12, 2007 1:19 pm, edited 1 time in total.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Apr 04, 2007 10:11 am

Roland wrote:E, че те откак има изобщо DS бълват разни дребни ФФ-та за него.
Бе не бих казал че FF3 е дребно FF, ама карай. Лично според мен е от най-стабилните причини човек да си вземе DS пред каквото и да било друго.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 10:23 am

Всъщност шуутър с пад вероятно дори би ми харесал повече от нормалните, мен точно ориентирането с мишката ми докарва кошмари с тия игри. Не мога да се оправям с тях и това е, само ме депресират.

Мисля, че сравненията с Год ъф Уор са доста неуместни, но понеже се пак не съм играл играта, ше си замълча, докат тествам. Не мисля и че някой толкова се е убил да цвили от кеф бтв, но и за това ше си замълча, понеже съм относително далеч вече от гейм-индустрията.

Мас Ефект и Биошок наистина ше си струват де, аз второто не знам колко е Бокс-ексклузив обаче. Всеки случай никога не трябва да се прощава на Байоуеър, че изоставиха така грозно ПЦ платформата, която си остава за мен завинаги и неотменимо майката и бащата на сериозния гейминг, квото и да си говорим за тетрисите на Атари и Контрата на Фемили Гейма.

п.с. Мен пък масовките ме дразнят бесно, и в Годеца едва ги търпя, баси скучния начин за губене на игрално време, да клецаш и клецаш и клецаш и клецаш и клецаш.... :oops:

п.п.с. Има лизинги без лихва за доста продукти напоследък, за ПС-то специално не съм го видял лично и не съм 100%.
This is it. Ground zero.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Wed Apr 04, 2007 11:07 am

Modirin, що ли ми се струва, че живееш в някаква могъща заблуда? Но все пак ще ми е интересно да чуя какво е туй животно "сериозния гейминг"...
A, и btw Bioware работят и по ПеЦе онли проект - Dragon Age.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 11:12 am

Ъндифайнъбъл :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 11:13 am

Армагедън, FF3 може да не е дребна, но е конверсия от друга платформа :)

Жоро, наистина звучиш глупаво с такива изказвания за "сериозен" и "несериозен" гейминг. А колкото до това дали някой цвилел от кеф на Гиърса - ми само по-голямата част от гейминг-обществото в световен мащаб я обяви за играта на 2006-та, иначе никой кой знае кво не й е реагирал...

Биошокът не е ексклузив. От изброените САМО Мас Ефект е ексклузив. Което не променя факта, че на бокса ще могат да се играят най-много качествени заглавия тая година, особено ако и Хелгейт Лондон получи 360-версия.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 11:18 am

Сигурен съм, че и Куейк е обявявана за игра на намсикоя година, но това хардли е нещо убедително за пред мен :)

Ми не мога да опиша сериозния гейминг, но по средата на 90-те никой не ебаваше конзолите за пишка, освен евентуално в Япония, и всяка по-известна класическа игра с повсеместен култ към нея беше на ПЦ, както и всички по-дългоиграеми жанрове (демек извън джейрпг, файтинги и аркадки) бяха представени основно с ПЦ-игри. Това че сега конзолите набраха сила и започнаха да им вадят "славната" история от забвението, не променя факта, че бяха улава работа навремето.
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 11:22 am

...в България. Да не говорим, че светът се променя. Конзолите са сила от много години вече.

И Куейкът не ми е ясно кво доказва. Това, че ТИ не отбираш от гейминг, не променя факта, че аз оборвах "не знам кой толкова цвилел по Гиърса" приказките ти.