Всъщност шуутър с пад вероятно дори би ми харесал повече от нормалните, мен точно ориентирането с мишката ми докарва кошмари с тия игри. Не мога да се оправям с тях и това е, само ме депресират.
Мисля, че сравненията с Год ъф Уор са доста неуместни, но понеже се пак не съм играл играта, ше си замълча, докат тествам. Не мисля и че някой толкова се е убил да цвили от кеф бтв, но и за това ше си замълча, понеже съм относително далеч вече от гейм-индустрията.
Мас Ефект и Биошок наистина ше си струват де, аз второто не знам колко е Бокс-ексклузив обаче. Всеки случай никога не трябва да се прощава на Байоуеър, че изоставиха така грозно ПЦ платформата, която си остава за мен завинаги и неотменимо майката и бащата на сериозния гейминг, квото и да си говорим за тетрисите на Атари и Контрата на Фемили Гейма.
п.с. Мен пък масовките ме дразнят бесно, и в Годеца едва ги търпя, баси скучния начин за губене на игрално време, да клецаш и клецаш и клецаш и клецаш и клецаш....
п.п.с. Има лизинги без лихва за доста продукти напоследък, за ПС-то специално не съм го видял лично и не съм 100%.
This is it. Ground zero.