Гледано напоследък, Part II

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Apr 04, 2007 12:41 pm

Ако ми простите намесата :) и аз не мисля, че ще излезе нещо, ако продължите този разговор. Друго е хората с по-близки виждания да си човъркат детайлчетата, но при такива големи разминавания ще е трудно да се постигне общо разбиране.

Така, последно само:
Spoiler: show
аз през цялото време не бях сигурна дали онзи в бъдещето (да го наречем така засега) е истински или е някаква алегория, паралелно развитие на идеята, отражение и прочие, не мога точно да го обясня. И всичко вървеше (всъщност продължавам да мисля, че е така) към идеята, че не е истински - затова и се яви на жреца вместо конкистадора, заради преплитането и еволюцията на изживяванията на доктора. И накрая проклетата татуировка го свърза физически с реалната личност в пълно несъответствие на прекрасната :Р ми теория.
Във всеки случай любопитна съм да сложа ръчички върху т.нар. графичен роман и да видя другия вариант на историята.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 04, 2007 12:59 pm

Spoiler: show
Въобще не помня никаква татуировка аз. Но бях напълно сигурен, че оня от бъдещето не е истински, а всичко това си е алегория за ставащото в мислите на главния герой. Определено по-смислено ми се вижда това тълкуване от всякакви времеви бърканици.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 04, 2007 1:48 pm

Тамън изгледах ся Фонтана. Естествено не се постарах нещо да му разбера, ма визията ме изкърти просто ;). Красиво. А Хю е добър та дрънка. Finish it :) Иначе ясно че тоя филм Е ПРАВЕН за Мор ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 2:39 pm

Гибли, мога да ти пратя комикса, ако искаш, но предупреждавам, че развитието на историята там смуче повече - особено от гледна точка на твоята лична болка в последните спойлър тагове. И освен това е безподобно грозен. Но го имам, кажи само и го пускам на мейла ;)

Никс - найс ;)))
This is it. Ground zero.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 04, 2007 2:42 pm

Ама то и комикс ли имало... 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 2:45 pm

Ами не точно - по-скоро е графичен роман. Абе вижте в темата за Март '07, там в един голям спойлер таг съм пуснал обяснение от самия Аронофски по повд тоя графичен роман.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 2:52 pm

Аман от тоя Фонтан, да му бяхте направили отделна тема, заради всичките тия адски проникновени дискусии го намразих още... :roll:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Apr 04, 2007 2:54 pm

Това беше някакво много конструктивно предложение предполагам? Ако на някой му се занимава, няма да е лошо да има отделна тема, но постовете за филма са пръснати на поне 2 места.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 2:57 pm

Ми има четири мода всеки форум :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 2:57 pm

Ghibli wrote:Това беше някакво много конструктивно предложение предполагам? Ако на някой му се занимава, няма да е лошо да има отделна тема, но постовете за филма са пръснати на поне 2 места.
Къде виждаш липса на конструктивност, душице златна??? Има по 2-3 страници за Фонтана пръснати из 2-3 ралични теми. Вместо Жоро да ги събере на едно място като верен "фен" (и МОДЕРАТОР), вие досъсипвате тема, която си е само за нещата, дето всеки е гледал наскоро - кратичко и с по едно изречение, без диспути (поне аз откакто поствам тук си е била така).

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Apr 04, 2007 3:05 pm

Не виждам как коментарите пречат на темата. Темата е "наскоро гледано", а не "кратки ревюта. Ся, ако ще стават сума ти страници, по-добре отделна тема, но това ми се виждат подробности.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 3:10 pm

Ся са само страница и половина спойлер тагове за един филм.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 3:50 pm

Ми опитах се да прекратя по-рано ма не ми се отдаде. Не мисля, че си заслужава местенето само тези постове, които са досега, а и наистина смисълът на темата все пак е и да се дискутира гледането, както съм сигурен, че е ставало и на по-предни страници, макар да ме мързи да проверя :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Apr 05, 2007 11:17 am

Малко ненавременно май, след като всички така упорито се опитват да прекратят тоя спор, но да си кажа :)
Аз също съм съгласна с мнението на Гиб и Дем с това за бъдещето. Във всички описания на филма ти говорят за минало, сегашно и бъдеще, но според мен "бъдещето" изобщо не беше бъдеще, а изцяло в съзнанието на главния герой. Стряскащото е само колко точно са ти написала коя е годината - 2500 (ако не се лъжа), което все пак ме навежда на мисълта, че макар това да е първоначалната идея, филмът оставя достатъчно пространство за въобръжението да се развихри, още повече, че не си спомням в самия филм изобщо да е спомената някаква година :)
ПС Тъй като не смятам, че с това оспойлвам каквото и да било, не намирам за нужно д а го скривам :)
shadow dance nikoga ne luje

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Apr 05, 2007 3:31 pm

Аз пък няма да говоря за тоя филм. :mrgreen: А за това, че най-сетне, след двумесечно забавяне, ми дойде това
Image
от Щатите и в момента преливам от щастие! :D Няма такава колекция, няма такива филми! Страшна работа! КЕФ! 8-)
:shark:
Feel the summer!