Гледано напоследък, Part II

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Apr 04, 2007 12:41 pm

Ако ми простите намесата :) и аз не мисля, че ще излезе нещо, ако продължите този разговор. Друго е хората с по-близки виждания да си човъркат детайлчетата, но при такива големи разминавания ще е трудно да се постигне общо разбиране.

Така, последно само:
Spoiler: show
аз през цялото време не бях сигурна дали онзи в бъдещето (да го наречем така засега) е истински или е някаква алегория, паралелно развитие на идеята, отражение и прочие, не мога точно да го обясня. И всичко вървеше (всъщност продължавам да мисля, че е така) към идеята, че не е истински - затова и се яви на жреца вместо конкистадора, заради преплитането и еволюцията на изживяванията на доктора. И накрая проклетата татуировка го свърза физически с реалната личност в пълно несъответствие на прекрасната :Р ми теория.
Във всеки случай любопитна съм да сложа ръчички върху т.нар. графичен роман и да видя другия вариант на историята.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 04, 2007 12:59 pm

Spoiler: show
Въобще не помня никаква татуировка аз. Но бях напълно сигурен, че оня от бъдещето не е истински, а всичко това си е алегория за ставащото в мислите на главния герой. Определено по-смислено ми се вижда това тълкуване от всякакви времеви бърканици.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Apr 04, 2007 1:48 pm

Тамън изгледах ся Фонтана. Естествено не се постарах нещо да му разбера, ма визията ме изкърти просто ;). Красиво. А Хю е добър та дрънка. Finish it :) Иначе ясно че тоя филм Е ПРАВЕН за Мор ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 2:39 pm

Гибли, мога да ти пратя комикса, ако искаш, но предупреждавам, че развитието на историята там смуче повече - особено от гледна точка на твоята лична болка в последните спойлър тагове. И освен това е безподобно грозен. Но го имам, кажи само и го пускам на мейла ;)

Никс - найс ;)))
This is it. Ground zero.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Apr 04, 2007 2:42 pm

Ама то и комикс ли имало... 8-)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 2:45 pm

Ами не точно - по-скоро е графичен роман. Абе вижте в темата за Март '07, там в един голям спойлер таг съм пуснал обяснение от самия Аронофски по повд тоя графичен роман.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 2:52 pm

Аман от тоя Фонтан, да му бяхте направили отделна тема, заради всичките тия адски проникновени дискусии го намразих още... :roll:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Apr 04, 2007 2:54 pm

Това беше някакво много конструктивно предложение предполагам? Ако на някой му се занимава, няма да е лошо да има отделна тема, но постовете за филма са пръснати на поне 2 места.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 2:57 pm

Ми има четири мода всеки форум :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Apr 04, 2007 2:57 pm

Ghibli wrote:Това беше някакво много конструктивно предложение предполагам? Ако на някой му се занимава, няма да е лошо да има отделна тема, но постовете за филма са пръснати на поне 2 места.
Къде виждаш липса на конструктивност, душице златна??? Има по 2-3 страници за Фонтана пръснати из 2-3 ралични теми. Вместо Жоро да ги събере на едно място като верен "фен" (и МОДЕРАТОР), вие досъсипвате тема, която си е само за нещата, дето всеки е гледал наскоро - кратичко и с по едно изречение, без диспути (поне аз откакто поствам тук си е била така).

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Apr 04, 2007 3:05 pm

Не виждам как коментарите пречат на темата. Темата е "наскоро гледано", а не "кратки ревюта. Ся, ако ще стават сума ти страници, по-добре отделна тема, но това ми се виждат подробности.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Apr 04, 2007 3:10 pm

Ся са само страница и половина спойлер тагове за един филм.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Apr 04, 2007 3:50 pm

Ми опитах се да прекратя по-рано ма не ми се отдаде. Не мисля, че си заслужава местенето само тези постове, които са досега, а и наистина смисълът на темата все пак е и да се дискутира гледането, както съм сигурен, че е ставало и на по-предни страници, макар да ме мързи да проверя :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Thu Apr 05, 2007 11:17 am

Малко ненавременно май, след като всички така упорито се опитват да прекратят тоя спор, но да си кажа :)
Аз също съм съгласна с мнението на Гиб и Дем с това за бъдещето. Във всички описания на филма ти говорят за минало, сегашно и бъдеще, но според мен "бъдещето" изобщо не беше бъдеще, а изцяло в съзнанието на главния герой. Стряскащото е само колко точно са ти написала коя е годината - 2500 (ако не се лъжа), което все пак ме навежда на мисълта, че макар това да е първоначалната идея, филмът оставя достатъчно пространство за въобръжението да се развихри, още повече, че не си спомням в самия филм изобщо да е спомената някаква година :)
ПС Тъй като не смятам, че с това оспойлвам каквото и да било, не намирам за нужно д а го скривам :)
shadow dance nikoga ne luje

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Apr 05, 2007 3:31 pm

Аз пък няма да говоря за тоя филм. :mrgreen: А за това, че най-сетне, след двумесечно забавяне, ми дойде това
Image
от Щатите и в момента преливам от щастие! :D Няма такава колекция, няма такива филми! Страшна работа! КЕФ! 8-)
:shark:
Feel the summer!