Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
аха! БГ сървърDelegat wrote: Има и по-добър начин - www.goteamspeak.com Това е една от двете програми, които се ползват за гласова комуникация от гилдиите, а и не само. Има няколко българси сървъра, най-популярния е ts.ma3x.net Правите си канал и му слагате парола за да не влиза никой в него освен от гилдията или отбора. Само трябва да си нагласите бутон за push-to-talk, че с voice activation не е особено удобно.

а левия контрол е много удобен за push-to talk мисля аз

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Ей, много чувствителни сме станали щом 3 страници се спори за толкова дребно нещо...
Айде да си кажа и аз:
1. Приказките "който не играе да не се обажда щото темата не го засяга" са тъпи по принцип, понеже това все пак не е частният форум на играещите дадена игра.
2. И мен ме дразни жаргон от типа "имба", "бъф" и прочие и не го упротребявам. (Елейн, това не е лична нападка към теб!)
3. Всеки да си играе каквото иска и колкото иска, до момента, в който почне да се репчи на другите наоколо по този повод.
4. И за какво беше тоя спор изобщо?
За teamspeak аз поне ще имам нужда от сериозно ограмотяване и обяснения от някого, защото опитите да проведа разговор завършиха печално. Но иначе е добра идея.
Айде да си кажа и аз:
1. Приказките "който не играе да не се обажда щото темата не го засяга" са тъпи по принцип, понеже това все пак не е частният форум на играещите дадена игра.
2. И мен ме дразни жаргон от типа "имба", "бъф" и прочие и не го упротребявам. (Елейн, това не е лична нападка към теб!)
3. Всеки да си играе каквото иска и колкото иска, до момента, в който почне да се репчи на другите наоколо по този повод.
4. И за какво беше тоя спор изобщо?
За teamspeak аз поне ще имам нужда от сериозно ограмотяване и обяснения от някого, защото опитите да проведа разговор завършиха печално. Но иначе е добра идея.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- The Dragon
- Elder God
2. Жаргона е необходимост. Позволява сериозно увеличение на предадената информация, като съкращава времето за пренасяне.
3. Изпускаш един от основните аспекти на игрането. И на риболова - да се хвалиш колко си 1337. А за да можеш да се фукаш ти трябва хората да играят това което и ти играеш, в противен случай не са ти аудитория.
4. Мерене на ....
3. Изпускаш един от основните аспекти на игрането. И на риболова - да се хвалиш колко си 1337. А за да можеш да се фукаш ти трябва хората да играят това което и ти играеш, в противен случай не са ти аудитория.
4. Мерене на ....
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Само един въпрос
. Ако искам да кажа бързичко: 'Ей, изчакайте ме да се бъфна', без да ползвам жаргона, как да го кажа (в нашия случай в общи линии трябва да го напиша в чата), без да загубя много време в обяснения? Щото понякога си е важно да се изчакваме
, теоретично говоря.
Спорът започна оттам, че аз съм се зомбясвала и съм си лягала много късно
.
Edit: Ааа, Даниеле, ако ти си я мериш и изпитваш непреодолимо желание да се фукаш
, подозирам, че с повечето не е така. Поне при мен няма нищо такова, обичам да си пиша за преживяванията в играта тук, защото просто искам да си споделя на някого (тъй като принципно на всички, които не играят не бих могла да дудна прекалено дълго време - разбирай повече от 2 минути). За жаргонът бтв съм доста съгласна, само че трябва да е балансирано, защото има неща, за които трябва немалко чудене, за да се сетиш за какво иде реч и тогава е просто тъпо и объркващо, вместо да улеснява. Трейд чата в рандъм голям град в ГВ... като се почне със съкръщенията... мразим ги.

Спорът започна оттам, че аз съм се зомбясвала и съм си лягала много късно

Edit: Ааа, Даниеле, ако ти си я мериш и изпитваш непреодолимо желание да се фукаш

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами имали причина във форума да искаш да кажеш бързо "изчакайте ме да се бъфна"? Форумът е различен от игровия чат, където можеш и да не ползваш препинателни знаци и кирилица и пак ще е съвсем ок. Както и да е, за мен е леко дразнещо, но допустимо.
Не, спорът започна от репликата за гийки думите. И, бтв, никой никъде не е казвал, че си лягаш късно, поне аз не съм видяла.
Не, спорът започна от репликата за гийки думите. И, бтв, никой никъде не е казвал, че си лягаш късно, поне аз не съм видяла.
Last edited by Morwen on Tue Apr 17, 2007 2:51 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Специално на въпроса за чата: едно решение е да напишеш
- чакайте - това е достатъчно да те изчакаме, а после имаш време да допълваш:
- да си кастна енчантмънтите (или каквото там)
Пък и не е като да пишеш бавно :Р
Но признавам, че на мен диалог от типа:
- Еди кой си си го взе.
- Не бе, не си го е взел, ей го там (нещо прави).
- Ама за малко да си го вземе.
и т.н.
не ми помага да се ориентирам какво става
(добре де, това последното си беше егоистичен рант, не ми обръщайте внимание...)
- чакайте - това е достатъчно да те изчакаме, а после имаш време да допълваш:
- да си кастна енчантмънтите (или каквото там)
Пък и не е като да пишеш бавно :Р
Но признавам, че на мен диалог от типа:
- Еди кой си си го взе.
- Не бе, не си го е взел, ей го там (нещо прави).
- Ама за малко да си го вземе.
и т.н.
не ми помага да се ориентирам какво става

(добре де, това последното си беше егоистичен рант, не ми обръщайте внимание...)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
късно рано, дреме ми 
има гийки думи и думи, които са жаргон в играта. Примерно бъфна е от вторите, имба е от първите
първите дразнещи, но пък хората малко без да искат почват да ги употребяват - просто някои думи се лепят неусетно някакси

edit: "взе си" e от първите

има гийки думи и думи, които са жаргон в играта. Примерно бъфна е от вторите, имба е от първите

първите дразнещи, но пък хората малко без да искат почват да ги употребяват - просто някои думи се лепят неусетно някакси

qft4. Мерене на ....

edit: "взе си" e от първите

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
бай да уей довечера ше свия офисните слушалки и ще вида далаверата с глас дали става. ше ви пеем бойни песни с меден глас ;рррр Поне 90% от мисиите дет джиткаме до тук не виждам кой знае колко гениална организация да е трябвала за да се минат, че и да се надвикваме. Ако има с кой конкретно днеска де.
По въпроса за приказките мое некой да ми прочете подписа и да помисли малко
са w8 примерно там се пише лесно признавам, ма на форума нема особена нужда. Ся не считам за огромна начетеност в гейминга да наизустиш уикито. Има си граница между сериозна осведоменост и яко блъскане на терминология ей така за кефа. (не говоря конкретно за никой тука)
Въпроса е, че в форума се четат нещата в друг контекст и не седят на място винаги независимо от темата.
По въпроса за приказките мое некой да ми прочете подписа и да помисли малко

са w8 примерно там се пише лесно признавам, ма на форума нема особена нужда. Ся не считам за огромна начетеност в гейминга да наизустиш уикито. Има си граница между сериозна осведоменост и яко блъскане на терминология ей така за кефа. (не говоря конкретно за никой тука)

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
Елейн- то така се почва да ти кажа. Играете заедно на Диабло, след това моя Barbarian е по мощен и нагрухан от твоята Assassin-ка, глей къф убер юник итем си имам. Земи тоя ръш на Bloodbath, копеле кво го направих оня снощи с turbo reaver. Аз пък направих троен рейл на The Edge. И разбира от врмената на C&C - "Няняняняняняня - унищожих ти базата". И в този момент вижда как към неговата се приближават 60 mammoth tank-a.
Вуду куклата в Blood 1 няма и да я споменавам.
Съжелявам ако разбивам нечии детски мечти но мултито винаги е било 2 неща в комбинация - Мерене на сякакви размери и прееби другарче.
Вуду куклата в Blood 1 няма и да я споменавам.
Съжелявам ако разбивам нечии детски мечти но мултито винаги е било 2 неща в комбинация - Мерене на сякакви размери и прееби другарче.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
факт, само дето форума не е мулти в тоя смисъл
. И прееби другарче си е философия кояот гледам да не изповядвам, макар че им разпродвах базите на C&C доста гаднярски в началото докато ме научат в кварталната мрежа
. ма предпочитам си отборно аз ако изобщо излизам извън сингъла.

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аз ползвам средния на мишката, ама кой както му е удобноthunder wrote:аха! БГ сървърDelegat wrote: Има и по-добър начин - www.goteamspeak.com Това е една от двете програми, които се ползват за гласова комуникация от гилдиите, а и не само. Има няколко българси сървъра, най-популярния е ts.ma3x.net Правите си канал и му слагате парола за да не влиза никой в него освен от гилдията или отбора. Само трябва да си нагласите бутон за push-to-talk, че с voice activation не е особено удобно.
а левия контрол е много удобен за push-to talk мисля аз