И съм абсолютно съгласен, че е най-впечатляващият злодей в историята на киното.

Всъщност беше същество от двата пола (мъж/жена) - започваше нещо с "а", но сега го забравих. И на мен ми хареса, като си мислех че е изиграно от някои мъж, но всъщност се оказа жена. Миро би могъл да прилича на него защото геиовете също са раздвоени между двата пола - само трябва да си подстриже късо косата и да си я боядиса.Jaar wrote:Сатаната рулезззз!!!! Невероятно го бяха направили този, щях да кажа човек, ама ... Не някакво чудовище ала Балрог или нещо подобно, а чистото зло. Страшно въздействащ образ. И не ви ли приличаше на Миро от Каризма?
Наистина бяха много, но като се замислиш и разпъването на Хрситос не е нещо малко. не е като да обесят някои престъпник, доста по сложно е и следователно трябва да се наблегне на важноста на мъченията. Защото всичката тази кръв Исус я е дал на хората, същите тези хора, които са го разпънали и не са му били верни.Jaar wrote:Омръзна ми, обаче, да гледам кръв. Още от десетата минута, та до края. И не бих описал миченията като брутални/жестоки/нечовешки. Бяха просто скучни. Ако бяха двойно по-малкоз идеята на Гибсън щеше да има някакъв смисъл. Не, че сега няма, но губи много от излишните сцени.
Ами ще извиняваш, но точно това ще направя. Исус не е обикновен човек. Според теб един обикновен човек може ли да ходи по водата и да превръща водата във вино. Очевидно е че е по силен от нормалните хора, а пък и каузата за която се бори му дава сили допълмително.Jaar wrote:Реално погледнато, Христос, който уж трябва да е обикновен човек (във физическия смисъл), загуби толкова много кръв, че е невъзможно да остане в съзнание, още повече след болката и шока от мъченията. Дори ми е малко съмнително, дали може да остане жив, ама ... да не вземе сега някой да ме анатемоса.
Това и аз го забелязах, говореше си тончо с така познатия ни български акцент. Имах чувството че едва ли не го разбирам.Roland wrote:Май пак сам ще си остана в твърдението, че Пилат не ми беше никак убедителен. Да не говорим, че латинският му беше толкова рязък, че звучеше по-скоро като корейски.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests