Кои пък са тези?Днес пък се изхилих с глас на някои моменти от "Нова пролет"
Малко смях в библиотеката
- Jaar
- Mistborn
От типа на разни феминистични изказвания, убийствени погледи и недоносчета на преводача/редактора. Не мога да цитирам по памет, апък не ми се рови в книгата.Demandred wrote:Кои пък са тези?Днес пък се изхилих с глас на някои моменти от "Нова пролет"
But there never seems to be enough time
To do the things you want to do
Once you find them
To do the things you want to do
Once you find them
"Пътешествията на Тъф", разби ме тази книга 
След като я свих от Драгън да я чета преди много време, сии я купих преди около половин година, но не можах да и се нарадвам, понеже моментално една позната ми я сви и 6 месеца все ми я връщаше ли връщаше... Днес ми я върна, обаче аз пак не можах да и се нарадвам, защото този път я дадох на Ниеле
След половин година може да успея да я докопам, както е тръгнало 
След като я свих от Драгън да я чета преди много време, сии я купих преди около половин година, но не можах да и се нарадвам, понеже моментално една позната ми я сви и 6 месеца все ми я връщаше ли връщаше... Днес ми я върна, обаче аз пак не можах да и се нарадвам, защото този път я дадох на Ниеле
Знам че е малко глупаво да споменавам Джордан, но се заразих от разговора в другата тема...Та, онази сцена в Ебу Дар с Елейн и Нинив като се извиняваха на Мат си беше ... е, не чак култова, но доста забавна. 
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Покрай споменаването на Вазов се сетих за това, как неистово се забавлявах с "Многострадална Геновева" от "Под игото" - тая глава съм си я чела ей тъй - единично - няколко пъти. "Чичовците" също са весели, а съм се забавлявала и да чета "Вестникар ли" - особено като си представях играта на Калоянчев, Лолова и Парцалев
Сетих се и за " Кантървилският призрак" на Оскар Уайлд, както и за "Корко е важно да бъдеш сериозен".
Да... Абсолютно съм съгласна - аз тази поредица май само заради Матрим ще я допрочета. Освен ако Джордан не го омаскари и него 
Сетих се и за " Кантървилският призрак" на Оскар Уайлд, както и за "Корко е важно да бъдеш сериозен".
Та, онази сцена в Ебу Дар с Елейн и Нинив като се извиняваха на Мат си беше ... е, не чак култова, но доста забавна.
Юда, егоист, луда и wow-холик 
Значи първо като отявлена фенка на Пратчет трябва да кажа, че обикновено се заливам от смях през цялото време докато чета - "Последният континент" направо ме побърка например
Джералд Даръл - много се смях и с него, а и досега си спомням онея кученца Пикльо и Посерко. Удхаус направо сцепи със "Замъка Бландингс" - с моята съквартирантка си четяхме на глас и беше много трудно при положение, че всеки ред ни караше да избухваме в смях.
Параграф 22 е класика в жанра, ама има още една книга на Джоузеф Хелър, "Бог знае", която направо ме разби.
За Дъглас Адамс направо няма нужда да говоря. От Пътеводителя си използвам редовно репликата на дядото на Зейфод: "Одобрявам!"
Параграф 22 е класика в жанра, ама има още една книга на Джоузеф Хелър, "Бог знае", която направо ме разби.
За Дъглас Адамс направо няма нужда да говоря. От Пътеводителя си използвам редовно репликата на дядото на Зейфод: "Одобрявам!"
Напълно съм съгласна с Ланис, Оскар Уайлд е супер, като четох "Престъплението на сър Уолтър Савил" съм се смяла с глас, а и споменатата вече пиеса "Колко е важно са бъдеш сериозен" има такива моменти, които са просто брилянтни.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Напълно подкрепям Марфа - Джералд Даръл ме беше побъркал от смях с тая книга. За друга в момента не се сещам...
Edit: Грешка - беше друга негова книга - Градината на боговете. Не по-малко забавна е, повярвайте ми:)
Edit: Грешка - беше друга негова книга - Градината на боговете. Не по-малко забавна е, повярвайте ми:)
Last edited by Kolibri on Wed May 05, 2004 9:07 pm, edited 1 time in total.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...
- Lubimetz13
- Mistborn