Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
A, пуснах им едно мейлче културно такова на тия.
Карай не Куунаванг-а че да ме е супер яд
Са за доби ше прежала, ма съкс списанието и като съдържание са зачетох.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Доби
Мдаам немало в България колекторс на факшънс останал непродаден, твърдят от пулсара. 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Няма ли начин да поръчаш от друго място? Все пак само един key е това - online нещо?Xellos wrote:ДобиМдаам немало в България колекторс на факшънс останал непродаден, твърдят от пулсара.
ПвП-то е голяма краста, не мога да си почна монка от него
Началото на Тирия смуче - 4 куеста и нищо - половин level (4-ти и половина), отидох и направих 2 куеста в Канта - ниво след всеки. В Елона още нямам достъп, че 6-то ниво без броня и без много skills не е хубаво, трябва да мина една мисия за да стигна дотам първо.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
А, той Ники неслучайно иска колекционерско издание, ако му беше само до кода щеше да си е взел нормалното издание отдавна, хем е и по-евтино. Ама с колекционерското ще си има Куунаванг и не - зная - още - какви - екстри (танци май).
Аз пък много се кефя на ритуалистката си, вече е 15 лвл и има отключени Тирия и Елона, както и 4 героя. Чакам Коцето да се натутка с тоя монк, за да понаправим заедно куестчета. Гледах и няколко видеа, ей така за спорта, в Youtube, които показват ритуалист соло фарм и очите ми останаха там. ТРЯБВАТ ми елитни ритуалистки томове, че елитките са на майната си в Канта
.
Аз пък много се кефя на ритуалистката си, вече е 15 лвл и има отключени Тирия и Елона, както и 4 героя. Чакам Коцето да се натутка с тоя монк, за да понаправим заедно куестчета. Гледах и няколко видеа, ей така за спорта, в Youtube, които показват ритуалист соло фарм и очите ми останаха там. ТРЯБВАТ ми елитни ритуалистки томове, че елитките са на майната си в Канта
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Всеки е добре дошъл 
Не играем много хора, но сме редовни (4-5 се вясваме по-редовно, другите спят), предимно ПвЕ (май само аз играя малко ПвП). Сега и в някакъв alliance с други българи ще се понабутаме до ден-два сигурно.
Ако искаш да напуснеш досегашната и да дойдеш остави In Game Name
Не играем много хора, но сме редовни (4-5 се вясваме по-редовно, другите спят), предимно ПвЕ (май само аз играя малко ПвП). Сега и в някакъв alliance с други българи ще се понабутаме до ден-два сигурно.
Ако искаш да напуснеш досегашната и да дойдеш остави In Game Name
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
О да, като става дума за нас трябва да се има предвид, че сме особено несериозни, играем 99% ПвЕ и ... да, играят почти редовно 4-5 души. В този ред на мисли не ми е ясно изобщо как ще ни приемат в Алианс като сме
толкова неактивни и не пипваме (а и аз нямам и намерение) ПвП. 
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around