Бе точно ти си с ниската кино култура, но ти го спестих вече не знам си кое мнение. Чък съм го гледал на времето, та го остави. Всъщност до сега само ме обвързваш с мнението си, което аз ти спестявах също. Няма значение количеството филми, които си гледал, щом нищо не си научил. Най-после каза "За мен" поне да изтриеш срама, че говориш глупости, без да разбираш и грам, явно.
А и ти почна с тъпите заключения, та се запри малко, че си ми смешен, да не говоря жалък. Дай поне една обосновка за това, което говориш. Мога да ти дръпна солиден списък, за това кои са по-добрите епоси, защо, а и защо смело сърце, не е чак толкова велик. За тази цел ще трябва пак да го гледам, а не искам. Ще го гледам само, ако аз изпитам нужда, а не да затварям устата, на индивид, доста по-самодоволен от необходимото. Опитах с добро, тия смайлита не ги слагам по случайност, ама ти си дудняш и не млъкваш, и бълваш глупости и сега оспамихме темата за световно, и то само зарад някой, решил че му е криво, че е институция в киното, с която трябва да се съобразяваме всите, видиш ли, щот не примирам за любимия му филм. Може да не те познавам, вече се радвам за това, но по мненията ти си изграждам доста кофти портрет. Знам, че няма да разбреше мнението ми, а и не ме интересува. Ако щеш смятай, че си спечели, повече с теб не мисля да се занимава, акъл в главата, явно няма да ти влезе. Дръж си там на своето. И сериозно се запитай, не можехме ли да минеме и без заяждане.
Та даже в последното си мнение, пак си позволяваш да ме коментираш, мен лично, културата ми и подобни, та не се пули като видиш това
И към модераторите, ако се скарат, той започна първи
пп Ако не си разбрал това със смайлитата, вика му се сарказъм. Но в това мнение, почти липсва...