И... таковата... не, това, че я споменах в предното изречение, не се брои за покана за спор - да не насъсквам Доли Леви да ви укротява и организира набързо

Ъъъ, може би трябва да припомня, че спорът всъщност беше колко е висок Мат Деймън, и както всъщност се оказа, Шайхири далеч не е единствения който го смята за нисък. Знам ли, може би почти винаги го снимат по такъв начин, както споменах, перспективата може да подвежда много.shannara wrote:Tрябва ли да депресирам мъжката половина от човечеството, че всички мъже между 170-180 см от моя гледна точка са средни на ръст, за да престане спора за сантиметрите?
Е, то ако високия ръст стигаше човек дори да се опита да се мери с него ... Нали той е Алфата и Омегата на всичко под слънцето, аз отдавна съм отказал дори мисълта, че мога да съм достоен дори за изтривалката муMorwen wrote:Ми и аз не го разбирам, просто бях против това 178 сантима човек да се нарича "тапешник":) Както и против идеята, че за да е хубав един мъж трябвало да бъде не разбрах колко висок, ма май колкото Шайхири
Are you nuts, Мик Джагър е НАЙ-ГРОЗНИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА ЕВЪР ЕБАСИMorwen wrote:Бе, точно бялата коса не пречи, но когато е признак, че си над 60... все си мисля, че и тримата дори и да са хубави на тази възраст, на млади години са били още по-добре.
Бтв, и това правило си има изключения, ма не може на един Мик Джагър да се опираме
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest