Beauty from the screen

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Post Reply
Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 05, 2007 3:27 pm

Мале... човек да не спомене един леко странно изглеждащ дзвер, и то к'во стана... Изобщо не искам да си помислям какво щеше да се развихри, ако се бях осмелил да спомена и Барбра Стрейзанд, която също ме кефи :)

И... таковата... не, това, че я споменах в предното изречение, не се брои за покана за спор - да не насъсквам Доли Леви да ви укротява и организира набързо :twisted:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shannara
Misting

Post by shannara » Tue Jun 05, 2007 4:27 pm

Tрябва ли да депресирам мъжката половина от човечеството, че всички мъже между 170-180 см от моя гледна точка са средни на ръст, за да престане спора за сантиметрите? :roll:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 4:30 pm

Явно трябва, на мен не вярват :lol:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 05, 2007 4:49 pm

Освен някой от гореспоменатите, които нямат никаква нужда от снимчица - като Мат Деймън (Колкото и да е дребен; или не.), Джордж Клуни, Джеф Бридгъс, Еди Нортон, Кришчън Бейл, Джони Дип ииии не помня кои още ми изплакват очето; прилагам снимкосписък ня тези които ми се струват много сексапилни на мен!
Charles Dance - нещо не цака линка, та го пускам ей тъй. :arrow:
http://www.imdb.com/gallery/ss/0106537/ ... rles%20(I)
Scott Glenn
Sam Elliott
Hugo Weaving (Monica, от мен да мине!! :wink: )
Javier Bardem
Carmelo Gómez - м/у другото, използвам за да препоръчам филма и съжалявам че Кармело не се вижда добре на плаката.
Gael García Bernal - Ммррррррррр, миаууууу! :lol:
Има още доста, но може да е защото на мен доста ми повлияват изиграните роли, личната философия и пр.!

От дамите, освен Белучи, остро Джулиан Муур, Анди МкДоуъл, Хелен Миррен, Джуди Денч, Кати Бейтс е просто страхотна, Одри Тату е прекрасна, Натали Портмън и т.н., и т.н. ...

Та май личи че си е правилен лафа, че всеки с вкуса си!!! И мнооого повече които останаха неспоменати!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Jun 05, 2007 4:51 pm

За мен висок мъж е над 1.90.
Проста статистика - на очо според мен поне 50% процента от мъжете са между 1.75 и 1.82-83. След като има толкова народ с такъв ръст това не може да се брои за високо...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 4:52 pm

Ама те първите трима са побелели, а дори и да оставим това, единият е и с мустаци...
I don't wanna die

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 05, 2007 4:53 pm

Верно! Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jun 05, 2007 4:56 pm

shannara wrote:Tрябва ли да депресирам мъжката половина от човечеството, че всички мъже между 170-180 см от моя гледна точка са средни на ръст, за да престане спора за сантиметрите? :roll:
Ъъъ, може би трябва да припомня, че спорът всъщност беше колко е висок Мат Деймън, и както всъщност се оказа, Шайхири далеч не е единствения който го смята за нисък. Знам ли, може би почти винаги го снимат по такъв начин, както споменах, перспективата може да подвежда много.

Спомена се и за Том Круз, който е 170 см (Марфе: иа-иа-иа 8-) ), но за да сме честни, дори да приемем че 170-180 см е обхватът за среден ръст, той е точно в долната граница, така че трудно може да се каже, че е на среден ръст, ще прощавате. Освен това, цялата истерия около ръста на Том Круз е главно заради самия него, защото ако не се опитваше непрекъснато да се изкара по-висок, никой нямаше да обръща чак толкова внимание. В края на краищата, Дани ДеВито и Джо Пеши също са ниски, но никой не го изтъква, защото не се опитват да се изкарат по-високи.

Така че нещо не виждам връзката защо ние мъжете трябва да се депресираме, че разбирането за среден ръст за европеидния тип (защото средния ръст варира по региони, виж за справка Източна Азия) е еди-колко си сантиметра ...
This signature is not yet rated

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 5:00 pm

Ми и аз не го разбирам, просто бях против това 178 сантима човек да се нарича "тапешник":) Както и против идеята, че за да е хубав един мъж трябвало да бъде не разбрах колко висок, ма май колкото Шайхири :lol:
I don't wanna die

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 05, 2007 5:05 pm

Значи ръста не пречи! Но бялата коса - да! :roll:
Тогава да почвам да си копам гроба, оти видите ли - открих че имам доста бяла коса. Даже ако я носех дълга, май щях да нося някой къчур а ла Адамс Феймили!! :lol:
Това са предразсъдъци!!! За ръста, възръста и външният вид (и т.н.)!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Jun 05, 2007 5:08 pm

Morwen wrote:Ми и аз не го разбирам, просто бях против това 178 сантима човек да се нарича "тапешник":) Както и против идеята, че за да е хубав един мъж трябвало да бъде не разбрах колко висок, ма май колкото Шайхири :lol:
Е, то ако високия ръст стигаше човек дори да се опита да се мери с него ... Нали той е Алфата и Омегата на всичко под слънцето, аз отдавна съм отказал дори мисълта, че мога да съм достоен дори за изтривалката му 8-), така че съм си доволен на моите 180-181 см :lol:
This signature is not yet rated

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 5:09 pm

Бе, точно бялата коса не пречи, но когато е признак, че си над 60... все си мисля, че и тримата дори и да са хубави на тази възраст, на млади години са били още по-добре.
Бтв, и това правило си има изключения, ма не може на един Мик Джагър да се опираме :lol:
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Tue Jun 05, 2007 5:10 pm

(това беше за след мнението на Бая, ама вие се разписахте)

Ами да, някой като е дедо да не е за отписване? :P

Шон Конъри и Клинт Истууд например, пък и не само те. Ще видите след още някоя и друга година актьорите от списъка като поостареят...
Бая, и аз харесвам Скот Глен и Чарлз Данс :)

А, Морви, не си права. Някои мъже стават по-хубави с възрастта, така да се каже отива им, докато като млади не са били нищо особено.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jun 05, 2007 5:14 pm

Morwen wrote:Бе, точно бялата коса не пречи, но когато е признак, че си над 60... все си мисля, че и тримата дори и да са хубави на тази възраст, на млади години са били още по-добре.
Бтв, и това правило си има изключения, ма не може на един Мик Джагър да се опираме :lol:
Are you nuts, Мик Джагър е НАЙ-ГРОЗНИЯТ ЧОВЕК НА СВЕТА ЕВЪР ЕБАСИ
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 05, 2007 5:16 pm

Ма на младини е бил по-грозен! (с изключение на една почти детска снимка, на която е сладък и невинен)
I don't wanna die