7-ми юли, събота, КУПОН!

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 19, 2007 4:15 pm

Xellos wrote:Ми аз ше си носа храна там, че Рол ше ми е твърде пикантен за такива експерименти ;р
Обаче няма как да не забележи човек завишения интерес към Рол... :) Що ли ми изникна в главата хубавата максима за това, че и черният PR все пак си е PR... :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 19, 2007 4:20 pm

Е аре са да не танцуваме всичките с подковани обувки отгоре ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jun 19, 2007 4:27 pm

Xellos wrote:То казвай га ше се довлечеш ти да планирам отпуската че тука настава вече битка в офиса кой кога да е :evil: . Тва човек да работи в офис с 6 жени е Божие Наказание. :?

Ми аз ше си носа храна там, че Рол ше ми е твърде пикантен за такива експерименти ;р
Муахахахахахахаха! Та викаш, тогава с нас хич не си навит, дето сме около 11 - половината от целият персонал!!!! :twisted:

Пътувам на 29/07 в 7 (Трябва да стана в 3:30 сутринта така че по-добре оговорки от 30/07, че не знам дали още ми държи противотетаносовата и противобясната ваксина!!! :twisted: ) и си тръгвам на 15/08!

Муахахаха! Рол, внимавай че може да не доживееш до 08/07! Та ако обичате, останалите - внимателно, че все пак бих искала да се запозная с всички! Особенно с търпеливите и любезни админи!!!! :roll: :lol:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 19, 2007 4:27 pm

Заливка от сладък алкохол е доста по-приятно изживяване, още повече, че бааавно се напиваш (hardly напиване, по-скоро приятно отпускане). :lol: :lol: :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 19, 2007 4:35 pm

Да бе, да ми зАспи отгоре ;р Пък и са мноо жега за такива лепкави неща беее. Пък и в Ян няма баня :neutral: Ма мое ви подарим водни пистолетчета, пък си ги пълнете с квот искате ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Jun 19, 2007 4:37 pm

Elayne wrote:Заливка от сладък алкохол е доста по-приятно изживяване, още повече, че бааавно се напиваш (hardly напиване, по-скоро приятно отпускане). :lol: :lol: :lol:
Мммм... че то едното не пречи на другото... :)

...и пак се сещам за един от любимите си цитати по повод единствения вид кафе, който от време на време пия... изказването на Алекс Левин - "Само ирландското кафе ти дава в една чаша и четирите необходими хранителни групи - алкохола, кофеина, захарта и мазнините"... :idea:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 19, 2007 4:40 pm

Ае стига мръсни приказки, не можете се измиете от толкова храна и алкохол по вас :lol: :lol: :lol:
Пък Алекс Левин е имал много приятни схващания за здравословното хранене :mrgreen:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Clio
Moderator

Post by Clio » Tue Jun 19, 2007 4:48 pm

Жалко, изпускам го за 3-4 часа :/
Вие ще си изкарате добре обаче, тъй че няма какво да се хабя да ви го пожелавам :P
Единственият вариант за купон с мен е петък 13ти, ще взема да помисля по врапоса...
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jun 20, 2007 2:25 pm

Еми ще ти измислим бе :) А ако идваш сутринта в неделя, мое и нещо висококалорично за обед ;)
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 20, 2007 2:37 pm

Мдам черешката от тортата ;р

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 20, 2007 11:50 pm

Може и да се повтарям от други теми, но отново живо ме интересува дали ще или няма да има ПИЧЕТА? :lol: :lol: :lol:

п.с. опитвам се да се развеселявам сам, донякъде неуспешно.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Jun 21, 2007 1:09 am

Е, нали Ви развеселявам аз, защо се оплаквате? :cry:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 21, 2007 2:31 am

Не бяхме прочел :mrgreen:

п.с. както неведнъж съм казвал тия наши диалози си заслужават само за физиономията, която си представям,че прави Симеон :lol: :lol: :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 21, 2007 8:29 am

*гъбон, гъбон, гъбон*
да се включа и аз в разговора...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 21, 2007 9:55 am

Muad_Dib wrote:Не бяхме прочел :mrgreen:

п.с. както неведнъж съм казвал тия наши диалози си заслужават само за физиономията, която си представям,че прави Симеон :lol: :lol: :lol:
Добре, че само на представи караш, че горчивата реалност би те унищожила психически...

Иначе аз все още се надявам, че тоя топик мое се използва по предназначение, а именно - хората да си казват дали ше идват.
And you can't dance with a devil on your back...