Обаче няма как да не забележи човек завишения интерес към Рол...Xellos wrote:Ми аз ше си носа храна там, че Рол ше ми е твърде пикантен за такива експерименти ;р

Moderator: Moridin
Обаче няма как да не забележи човек завишения интерес към Рол...Xellos wrote:Ми аз ше си носа храна там, че Рол ше ми е твърде пикантен за такива експерименти ;р
Муахахахахахахаха! Та викаш, тогава с нас хич не си навит, дето сме около 11 - половината от целият персонал!!!!Xellos wrote:То казвай га ше се довлечеш ти да планирам отпуската че тука настава вече битка в офиса кой кога да е. Тва човек да работи в офис с 6 жени е Божие Наказание.
Ми аз ше си носа храна там, че Рол ше ми е твърде пикантен за такива експерименти ;р
Мммм... че то едното не пречи на другото...Elayne wrote:Заливка от сладък алкохол е доста по-приятно изживяване, още повече, че бааавно се напиваш (hardly напиване, по-скоро приятно отпускане).![]()
![]()
Добре, че само на представи караш, че горчивата реалност би те унищожила психически...Muad_Dib wrote:Не бяхме прочел
п.с. както неведнъж съм казвал тия наши диалози си заслужават само за физиономията, която си представям,че прави Симеон![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests