Death Note

Банди върлуващи отакута... окапита... опосуми... така де, вашето next door аниме кътче
Saliin
Commoner

Post by Saliin » Fri Feb 09, 2007 9:46 pm

Райто ме дразни
Spoiler: show
Лигав ми е,а накрая се държи като хленчещо бебе :roll: Аз предпочитам Л,който...е това ще е прекалено спойлващо...Май накрая най-любим ми беше Риук 8-)
Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 09, 2007 10:11 pm

Плз в темата спойлери само за станалото в рамките на излезлите епизоди!!! Знам че в горния пост няма, Салиин, но да си кажа, за ако някой се изкуши ;)
This is it. Ground zero.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sat Feb 10, 2007 1:18 am

Абе ако Лайт е лигав, то Миса е направо извън класацията по този показател, баси досадното същество е това, особено в седемнадесети епизод. В същия този епизод смесицата между комедийни и сериозни елементи ми се видя адски несполучлива.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Fri Feb 16, 2007 8:18 am

Може да съм доста назад със новините по Дет Ноут, но току-що видях че е излязъл съб на Лайв Екшън номер 1 по ДН. Събвали са го САРС и Мишикорп. Предполагам че е ДВД, но не знам със сигурност. При всеки случай, искам да споделя. Ето и Връзка.

Saliin
Commoner

Post by Saliin » Sun Feb 18, 2007 12:00 pm

Аз го гледах преди време,сега дебна суб за втория :D
Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jul 15, 2007 11:08 pm

Гледам на арената са го пуснали complete 37/37, ама със субове на 19 различни групи. Да питам дали Симеон ще го качи по някое време със субс на една група (беше ми разправял нещо подобно преди време) и дали е свършило както трябва. Една ли ще се юрна да го гледам, но като идея винаги ме е интригувало.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sun Jul 15, 2007 11:10 pm

Ами то просто няма субове само на една група, защото го лицензираха много рано и групите хващаха една след друга епизодите. Аз примерно го имам събнат от 4 групи :roll:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Jul 16, 2007 7:15 pm

Вчера го догледахме сыс Сашко и сме выв вызторг. Бахти и доброто анименце, от бахти и добрата манга! Бях чела мангата донякыде и после я спрях и зачаках да излезе анимето. Много хора се оплакаха от края - вчера най-сетне го видях. За мен беше перфектен. Стана ми ужасно гадно, но то е именно заради високото качество на сериала и заради выздействието му. Единственото, което не ми хареса бяха някои комик рилийф елементи, особено с Матсуда, които никак не ми се врызваха с цялостното усещане. Мноу добро! Мноу!

Никола, няма го сыбнато от само една група за сыжаление. Качеството на сыбс е прилично все пак, така че точи и гледай. Завыршено е.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 20, 2007 2:58 am

Иззобах от втори до десети епизод тая вечер, мисля сега да си лягам :)

Общи впечатления:

Брутално аниме, посибли най-доброто от няколко години насам, поне сред каквото съм следил.

На тоя етап Лайт определено ми е ВЪРЛО антипатичен, макар че е брутално добре замислен герой. Проблемът е, че ако бях доста по-интелигентен и доста по-безсъвестен, тва щях да съм АЗ, така че ми е малко скучен като концепция :mrgreen:

Затова пък L е култов от и до, надявам се да му разкаже играта в крайна сметка :) Ще разбера до два дни...
And you can't dance with a devil on your back...

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Jul 20, 2007 2:14 pm

Аз не мога да преценя кой от двамата ми е по-симпатичен, дори и много време след като съм изчела мангата. Райто е хладен и безскрупулен, Л е добронамерен и с ужасно симпатичен стил на поведение... Като че ли докато четях мангата Райто ми беше малко по-любимия персонаж. :wink:

Обаче, за моите 12 изгледани епизода бих казала, че вероятно това е най-красивото аниме, което съм гледала. Като стил си го равнявам на Лейн, чиято визия и хрумвания за гледни точки и кадри още са ми пред очите.

Жалко, че докато четях мангата ДН не знаех, че имат толкова близки планове за аниме. Щеше да е перфектно да го изгледам на един дъх, както прочетох мангата. Просто в момента ми е достатъчно прясна историята и вероятно ще изчакам малко с доглеждането на анимето.
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 20, 2007 2:17 pm

Тва отвратително "Райто" никога няма да го преживея...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 20, 2007 5:58 pm

Лайт фор тех уин. Абсолютният ми фаворит заедно с Рюк!
ОБИЧАМ умни и безкрупулни мъже.

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 20, 2007 7:49 pm

Да, ма тоя е и истерик, което ме нерви. Освен тва, както каза L, философията му е hollow 8-)

Бтв, L не е безскруполен, но е ЗВЕРСКИ нагъл по един приятно прикрит начин, освен това си чеше палците на краката един с друг :oops:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Jul 20, 2007 8:37 pm

Да все едно има гыбички.
И ти и хабер си нямаш кво е хистерията всыщност. Лайт не е истерик. Иначе за философията му сым сыгласна - холоу е, но пык останалото осмисля всичко ениуей :lol:

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 20, 2007 9:02 pm

Еми тва аниме така е направено, че ЗВЕРСКИ да те изкефи единият от двамата, но май е почти невъзможно да се кефиш и на двамата. Мен Лайт откровено ме нерви, въпреки че е гениален образ.