- Spoiler: show
Death Note
Абе ако Лайт е лигав, то Миса е направо извън класацията по този показател, баси досадното същество е това, особено в седемнадесети епизод. В същия този епизод смесицата между комедийни и сериозни елементи ми се видя адски несполучлива.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- Borizmeiko
- Misting
Може да съм доста назад със новините по Дет Ноут, но току-що видях че е излязъл съб на Лайв Екшън номер 1 по ДН. Събвали са го САРС и Мишикорп. Предполагам че е ДВД, но не знам със сигурност. При всеки случай, искам да споделя. Ето и Връзка.
Гледам на арената са го пуснали complete 37/37, ама със субове на 19 различни групи. Да питам дали Симеон ще го качи по някое време със субс на една група (беше ми разправял нещо подобно преди време) и дали е свършило както трябва. Една ли ще се юрна да го гледам, но като идея винаги ме е интригувало.
Вчера го догледахме сыс Сашко и сме выв вызторг. Бахти и доброто анименце, от бахти и добрата манга! Бях чела мангата донякыде и после я спрях и зачаках да излезе анимето. Много хора се оплакаха от края - вчера най-сетне го видях. За мен беше перфектен. Стана ми ужасно гадно, но то е именно заради високото качество на сериала и заради выздействието му. Единственото, което не ми хареса бяха някои комик рилийф елементи, особено с Матсуда, които никак не ми се врызваха с цялостното усещане. Мноу добро! Мноу!
Никола, няма го сыбнато от само една група за сыжаление. Качеството на сыбс е прилично все пак, така че точи и гледай. Завыршено е.
Никола, няма го сыбнато от само една група за сыжаление. Качеството на сыбс е прилично все пак, така че точи и гледай. Завыршено е.
Иззобах от втори до десети епизод тая вечер, мисля сега да си лягам 
Общи впечатления:
Брутално аниме, посибли най-доброто от няколко години насам, поне сред каквото съм следил.
На тоя етап Лайт определено ми е ВЪРЛО антипатичен, макар че е брутално добре замислен герой. Проблемът е, че ако бях доста по-интелигентен и доста по-безсъвестен, тва щях да съм АЗ, така че ми е малко скучен като концепция
Затова пък L е култов от и до, надявам се да му разкаже играта в крайна сметка
Ще разбера до два дни...

Общи впечатления:
Брутално аниме, посибли най-доброто от няколко години насам, поне сред каквото съм следил.
На тоя етап Лайт определено ми е ВЪРЛО антипатичен, макар че е брутално добре замислен герой. Проблемът е, че ако бях доста по-интелигентен и доста по-безсъвестен, тва щях да съм АЗ, така че ми е малко скучен като концепция

Затова пък L е култов от и до, надявам се да му разкаже играта в крайна сметка

And you can't dance with a devil on your back...
Аз не мога да преценя кой от двамата ми е по-симпатичен, дори и много време след като съм изчела мангата. Райто е хладен и безскрупулен, Л е добронамерен и с ужасно симпатичен стил на поведение... Като че ли докато четях мангата Райто ми беше малко по-любимия персонаж.
Обаче, за моите 12 изгледани епизода бих казала, че вероятно това е най-красивото аниме, което съм гледала. Като стил си го равнявам на Лейн, чиято визия и хрумвания за гледни точки и кадри още са ми пред очите.
Жалко, че докато четях мангата ДН не знаех, че имат толкова близки планове за аниме. Щеше да е перфектно да го изгледам на един дъх, както прочетох мангата. Просто в момента ми е достатъчно прясна историята и вероятно ще изчакам малко с доглеждането на анимето.

Обаче, за моите 12 изгледани епизода бих казала, че вероятно това е най-красивото аниме, което съм гледала. Като стил си го равнявам на Лейн, чиято визия и хрумвания за гледни точки и кадри още са ми пред очите.
Жалко, че докато четях мангата ДН не знаех, че имат толкова близки планове за аниме. Щеше да е перфектно да го изгледам на един дъх, както прочетох мангата. Просто в момента ми е достатъчно прясна историята и вероятно ще изчакам малко с доглеждането на анимето.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.