АКВАЛОНИЯ 2007
Moderator: Moridin
Абсолютно, абсолютно. Масдинята кръти на концептуално ниво. Аз се вдъхнових вчера, но тъй като съм въздържател, смених мастиката с тоник. Хвана ме разстройство (пак), но иначе бива.
Мога да ви кажа и арабите кво правят. Изключително изобретателни са, щото големият Шеф им забранява да правят къвто и да е алкохол. Там е и хватката. Минавайки през бостана сутрин, хващат - ей така - една хубава динка, пробиват малка дупка в кората й и през нея начовъркват и разбълничкват цялата й вътрешност. Дотук нищо нередно, дори не са я откъснали. Вечерта пак минават оттам (случайно) и слънцето вече е превърнало сока в динята в такъв шербет, че повечето си остават да спят на бостана. Но отношенията с Аллах са чисти.
Мога да ви кажа и арабите кво правят. Изключително изобретателни са, щото големият Шеф им забранява да правят къвто и да е алкохол. Там е и хватката. Минавайки през бостана сутрин, хващат - ей така - една хубава динка, пробиват малка дупка в кората й и през нея начовъркват и разбълничкват цялата й вътрешност. Дотук нищо нередно, дори не са я откъснали. Вечерта пак минават оттам (случайно) и слънцето вече е превърнало сока в динята в такъв шербет, че повечето си остават да спят на бостана. Но отношенията с Аллах са чисти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Това са от мойто фото снимките
http://community.webshots.com/album/560310272EXivIF
и на зип:
http://www.admedicine-bg.com/lily/varna2007.rar
http://community.webshots.com/album/560310272EXivIF
и на зип:
http://www.admedicine-bg.com/lily/varna2007.rar
This is it. Ground zero.
Ох, как сте се наредили като масдини. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдам и ше напраим благотворителен концерт за жертвите от войната в Ирак и ше пеете там.
Евриуан хес ейдс 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е, аз точно това предложих да продуцирам - още когато за сефте станах свидетел на танцовото ви изпълнение. Четвъртият трябваше да е Пъгсли.Roland wrote:А с Емо и Жоро ше направим бой-група
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Крайно време е да изринем бившия ми колега Азис от топ-чартовете.
Само не знам как сте с пеенето, но това и без туй е толкова второстепенно. Как люлеете хълбоците - това продава.

Само не знам как сте с пеенето, но това и без туй е толкова второстепенно. Как люлеете хълбоците - това продава.
Консерваторията, мда.Morwen wrote:А, Рол всъщност пее доста добре...