АКВАЛОНИЯ 2007
Moderator: Moridin
Абсолютно, абсолютно. Масдинята кръти на концептуално ниво. Аз се вдъхнових вчера, но тъй като съм въздържател, смених мастиката с тоник. Хвана ме разстройство (пак), но иначе бива.
Мога да ви кажа и арабите кво правят. Изключително изобретателни са, щото големият Шеф им забранява да правят къвто и да е алкохол. Там е и хватката. Минавайки през бостана сутрин, хващат - ей така - една хубава динка, пробиват малка дупка в кората й и през нея начовъркват и разбълничкват цялата й вътрешност. Дотук нищо нередно, дори не са я откъснали. Вечерта пак минават оттам (случайно) и слънцето вече е превърнало сока в динята в такъв шербет, че повечето си остават да спят на бостана. Но отношенията с Аллах са чисти.
Мога да ви кажа и арабите кво правят. Изключително изобретателни са, щото големият Шеф им забранява да правят къвто и да е алкохол. Там е и хватката. Минавайки през бостана сутрин, хващат - ей така - една хубава динка, пробиват малка дупка в кората й и през нея начовъркват и разбълничкват цялата й вътрешност. Дотук нищо нередно, дори не са я откъснали. Вечерта пак минават оттам (случайно) и слънцето вече е превърнало сока в динята в такъв шербет, че повечето си остават да спят на бостана. Но отношенията с Аллах са чисти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Това са от мойто фото снимките
http://community.webshots.com/album/560310272EXivIF
и на зип:
http://www.admedicine-bg.com/lily/varna2007.rar
http://community.webshots.com/album/560310272EXivIF
и на зип:
http://www.admedicine-bg.com/lily/varna2007.rar
This is it. Ground zero.
Ох, как сте се наредили като масдини. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдам и ше напраим благотворителен концерт за жертвите от войната в Ирак и ше пеете там.
Евриуан хес ейдс 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Е, аз точно това предложих да продуцирам - още когато за сефте станах свидетел на танцовото ви изпълнение. Четвъртият трябваше да е Пъгсли.Roland wrote:А с Емо и Жоро ше направим бой-група
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Крайно време е да изринем бившия ми колега Азис от топ-чартовете.
Само не знам как сте с пеенето, но това и без туй е толкова второстепенно. Как люлеете хълбоците - това продава.

Само не знам как сте с пеенето, но това и без туй е толкова второстепенно. Как люлеете хълбоците - това продава.
Консерваторията, мда.Morwen wrote:А, Рол всъщност пее доста добре...