СРЯДА - КУПОН

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Aug 22, 2007 2:02 am

Споко - и на нас :lol: :lol: :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Aug 22, 2007 8:41 am

Валката няма никакви намерения да пропусне мероприятието :lol: .
Тъкмо мислех да помоля някой да донесе някакво средство за слушане на музичка, но виждам че вече въпроса е уреден. 8-)
А с транспорта е лека греда цялата история. Добре че има бакшиши, че нямам никаква идея как се стига с добрия стар софийски градски транспорт до нас. Важното е че Никича е наясно с нещата :wink: .
Аз към 5 ще съм си вкъщи, така че заповядайте когато ви е удобно.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 22, 2007 10:31 am

Ами да го кажем по-просто понеже Симеончо пак е решил да се прави на мъж - ако ще има асансьорна музика аз си бия камшиците и това е.

И не знам точно кога си решил че аз не съм от танцуващите, Педро, в бар на края на вселената най-малкото беше радър стойностно в това отношение...
Ми не виждам кво те касае, ти не си от танцуващите така или иначе.
Запиши се в една група с Буки.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Aug 22, 2007 10:35 am

Стига
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Aug 22, 2007 10:37 am

Мдам, както Симеон е споменал, аз ще нося лаптопа; с уредбата днес няма да стане, само лаптоп и - ако се наложи - iPod... пък за избора на музика ще се бием на място - или пък, може би, докато - примерно - Симеон и Никола се гъделичкат от метър разстояние, аз ще си посръбвам амаретото с млекце и ще си пускам каквото ми хрумне :P
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 22, 2007 10:43 am

Бате стига да караш после може да си избираш музиката дори да е от мюзикъли, даже и за Симоминатора ще се погрижа :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 22, 2007 12:01 pm

Уф аз как ше се прибирам не знам :?.
Еми 7 ше съм на гарата, ако някой минава през Лагера на път за там имам среща с Тънда и Дафи към 18;30 на спирката до Билата /до хотел Славия тая/. Иначе мене музиката ми е през... два блока :mrgreen:

Шайх, у кой клуб ходиш?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 22, 2007 12:29 pm

Xellos wrote:Шайх, у кой клуб ходиш?
Във всички. 8-) Без "капаните за балъци". Ма последната година нещо почна да ми писва, та по-рядко, веднъж на седмица.

По-принцип не е важен клубът, а момичетата в него, но като цяло "Кама Сутра" си е най-добре - и точно той е въпросният.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Aug 22, 2007 1:03 pm

Muad_Dib wrote:Пенчев да пише в темата, ако може да разчитаме на лаптопа, иначе на Ланис мп3плейър-а ако може...
Аз съм без плейър от доста време. Последно май остана у Лили след някакъв купон.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Aug 22, 2007 1:08 pm

Lannis wrote:
Muad_Dib wrote:Пенчев да пише в темата, ако може да разчитаме на лаптопа, иначе на Ланис мп3плейър-а ако може...
Аз съм без плейър от доста време. Последно май остана у Лили след някакъв купон.
Май не би могло да е у Лили - спомням си как го връзвахме към лаптопа ми на предишния купон у Валери, на рождения ден на Дафи, а Лили тогава вече беше забягнала нейде призрачно далеч... Не че това ти помага много, но поне да ти даде някакво ориентировъчно кажгоде :?
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Aug 22, 2007 1:14 pm

В такъв сулчай нищо чудно да е останал у Валери, ама Валката колкото е разсеян да не е разбрал, че е останал там. :roll:
Бтв, 5 страници за един купон :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 22, 2007 1:22 pm

Еми нормално е, яко ПИЧЕТА и пиене, хората им се правят тия работи... :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Aug 22, 2007 1:28 pm

Бе за пиенето ясно ;р Ше ви зарежем аз пред Билата, че трее свърша некои неща по дома и ше се поява сигурно по некое време с полицията. :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Aug 22, 2007 1:30 pm

Аре Валка да черпиш съседите преди това, че с тия куки става досадно :oops:
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Aug 22, 2007 1:38 pm

То не е ясно кои съседи правят проблема точно, но след един от нашите по-стари купони една руса лелка упорито седеше пред входната врата и говор с Валери веднъж май. Подозирам, че тя ще да има пръст, но съм убедена, че Валката не знае на кой етаж живее.

А и да ги черпи, тва няма да помогне, сигурна съм :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around