СРЯДА - КУПОН
Moderator: Moridin
Валката няма никакви намерения да пропусне мероприятието
.
Тъкмо мислех да помоля някой да донесе някакво средство за слушане на музичка, но виждам че вече въпроса е уреден.
А с транспорта е лека греда цялата история. Добре че има бакшиши, че нямам никаква идея как се стига с добрия стар софийски градски транспорт до нас. Важното е че Никича е наясно с нещата
.
Аз към 5 ще съм си вкъщи, така че заповядайте когато ви е удобно.
Тъкмо мислех да помоля някой да донесе някакво средство за слушане на музичка, но виждам че вече въпроса е уреден.
А с транспорта е лека греда цялата история. Добре че има бакшиши, че нямам никаква идея как се стига с добрия стар софийски градски транспорт до нас. Важното е че Никича е наясно с нещата
Аз към 5 ще съм си вкъщи, така че заповядайте когато ви е удобно.
Ами да го кажем по-просто понеже Симеончо пак е решил да се прави на мъж - ако ще има асансьорна музика аз си бия камшиците и това е.
И не знам точно кога си решил че аз не съм от танцуващите, Педро, в бар на края на вселената най-малкото беше радър стойностно в това отношение...
И не знам точно кога си решил че аз не съм от танцуващите, Педро, в бар на края на вселената най-малкото беше радър стойностно в това отношение...
Запиши се в една група с Буки.Ми не виждам кво те касае, ти не си от танцуващите така или иначе.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, както Симеон е споменал, аз ще нося лаптопа; с уредбата днес няма да стане, само лаптоп и - ако се наложи - iPod... пък за избора на музика ще се бием на място - или пък, може би, докато - примерно - Симеон и Никола се гъделичкат от метър разстояние, аз ще си посръбвам амаретото с млекце и ще си пускам каквото ми хрумне 
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Уф аз как ше се прибирам не знам
.
Еми 7 ше съм на гарата, ако някой минава през Лагера на път за там имам среща с Тънда и Дафи към 18;30 на спирката до Билата /до хотел Славия тая/. Иначе мене музиката ми е през... два блока
Шайх, у кой клуб ходиш?
Еми 7 ше съм на гарата, ако някой минава през Лагера на път за там имам среща с Тънда и Дафи към 18;30 на спирката до Билата /до хотел Славия тая/. Иначе мене музиката ми е през... два блока
Шайх, у кой клуб ходиш?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Във всички.Xellos wrote:Шайх, у кой клуб ходиш?
По-принцип не е важен клубът, а момичетата в него, но като цяло "Кама Сутра" си е най-добре - и точно той е въпросният.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Май не би могло да е у Лили - спомням си как го връзвахме към лаптопа ми на предишния купон у Валери, на рождения ден на Дафи, а Лили тогава вече беше забягнала нейде призрачно далеч... Не че това ти помага много, но поне да ти даде някакво ориентировъчно кажгодеLannis wrote:Аз съм без плейър от доста време. Последно май остана у Лили след някакъв купон.Muad_Dib wrote:Пенчев да пише в темата, ако може да разчитаме на лаптопа, иначе на Ланис мп3плейър-а ако може...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Бе за пиенето ясно ;р Ше ви зарежем аз пред Билата, че трее свърша некои неща по дома и ше се поява сигурно по некое време с полицията. 
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
То не е ясно кои съседи правят проблема точно, но след един от нашите по-стари купони една руса лелка упорито седеше пред входната врата и говор с Валери веднъж май. Подозирам, че тя ще да има пръст, но съм убедена, че Валката не знае на кой етаж живее.
А и да ги черпи, тва няма да помогне, сигурна съм
.
А и да ги черпи, тва няма да помогне, сигурна съм
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul