СРЯДА - КУПОН

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Aug 23, 2007 1:34 pm

От които за измислянето кредит има в огромна степен Никола :). Хубаво беше купончето :), не пих, а ме боли коремче сега, а и съм недоспала... и на работа.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 1:40 pm

Мене нищо ми нема, наспах си се кати пич, нищо не съм забралил там. Само снимки чакам ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Aug 23, 2007 2:37 pm

И аз! И аз! :spite:
Че хич не успях да присъствам на вашите прословути денс купони!! :ninja:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 23, 2007 3:15 pm

Оставихме голяма кочина, поне да бяхме събрали чашите, останалите може да се извините с пиянство и нужда от сън, само че за мен и Гаро няма оправдание...

Следващия път ще изчистим поне донякъде, Валка. Сори.

Добре, че спрях Пенчев да не излезе да говори с полицаите.... :wink:

И аз бих мушнал снимки бтв.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 3:37 pm

Пак ли идваха куките? :shock: Ибаа. Едно мерси поне да бехте казали за вентилатора ви такоам и потни твари. :surly: С изключение на Никола де, който се сети да кае мерси, та чак ми е гузно че се драках с него.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Aug 23, 2007 3:44 pm

Е разбирам да ги беше носил пеша... :P
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 23, 2007 3:55 pm

Xellos wrote:ви такоам и потни твари. :surly:
Некъф ужас ти казвам. :shock: Ма аз си седях с дългия ръкав и не ибаф. :lol: Даже не съм забелязал въпросния вентилатор.

А, и да използвам случая да:

*благодаря на всички за отбелязването на рождения ми ден, който взе, че се случи вчера - бях го забравил, щото не ги следя много-много, а последно съм празнувал някой като малък, на село :)

*и в частност на хората, които ми бяха взели подарък (представяте ли си!!) и то не какъв да е, а най-желаната от мен в момента фентъзи книга!! :D ("Чаят за отслабване" и картичката "Сперминатор" ще премълча. :ninja: )

*и в частност на Рол - или мистериозният неизвестен, който по неведоми за мен пътища е научил (и запомнил!) кога съм роден - и за какво мечтая :beer:

Трогнат съм! :cry: :heart:
Last edited by shayhiri on Thu Aug 23, 2007 3:57 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 3:55 pm

Е не, с катафалка бехме ;р Ни ядене ни дуане повече от мене ;р

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 23, 2007 5:05 pm

Николов да е жив и здрав за вентилатора, повечето дами танцуваха с него, предстаете си!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 23, 2007 5:09 pm

Еми не дуате праилно нещо :mrgreen: :mrgreen: Уф а днеска ква е жегааааа, добре че в офиса сам се покрил на 24 градуса и май ше остана след работно време или ше търса такси с климатик да се добера до нас жив.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Aug 23, 2007 11:06 pm

Разпратих линк на който си беше поискал, ако още някой иска или се прецака нещо да пише...

П.С. Аз съм направил 3-4 снимки. Останалите са на Гаро и май Пенчев. Кил дем.
Last edited by Corwin on Fri Aug 24, 2007 12:18 am, edited 1 time in total.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Aug 23, 2007 11:56 pm

Е номер 30 можехме спокойно да си го спестим всички :roll: :oops: :cry:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Aug 24, 2007 12:16 am

Тя е най-голямата бе човек.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Aug 24, 2007 12:33 am

Имам идея. Айде ОЧЕВИДНО тъпите и НЕзабавни снимки като 22 да си ги спестяваме вече, а? Удобството на дигиталните апарати е, че на тях може да се ТРИЕ ебати :roll:

Иначе има много яки из снимките и даже една, на която се харесвам :) Оная с шоколада.

НО наистина почвам да се нервирам много жестоко от филмчетата. Много рядко излиза нещо читаво от тях, поне с мен, и е по случайност. Не ходя по купони, за да правя после постфактум сеир на хората и ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО гадно от тия филмчета. Щом НЯМА как да не се правят, искам да ми се казва, за да се махам, когато се снимат. Сериозно се дразня, айде няма смисъл да се нервираме взаимно за такива неща, ок?

That said, филмчетата 93, 99, 101 и 102 са много яки :mrgreen:

Но който е напраил онова воайорското от шкафа на Wake Me Up, е постъпил, как да го кажа... тъпо :?
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Aug 24, 2007 12:41 am

Сценична треска, нещо? :lol:

А знаете ли колко по-трудно и отговорно е в професионалното кино, в частност - еротиката, представа си нямате. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.