СРЯДА - КУПОН
Moderator: Moridin
Мене нищо ми нема, наспах си се кати пич, нищо не съм забралил там. Само снимки чакам 
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Пак ли идваха куките?
Ибаа. Едно мерси поне да бехте казали за вентилатора ви такоам и потни твари.
С изключение на Никола де, който се сети да кае мерси, та чак ми е гузно че се драках с него.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Некъф ужас ти казвам.Xellos wrote:ви такоам и потни твари.![]()
А, и да използвам случая да:
*благодаря на всички за отбелязването на рождения ми ден, който взе, че се случи вчера - бях го забравил, щото не ги следя много-много, а последно съм празнувал някой като малък, на село
*и в частност на хората, които ми бяха взели подарък (представяте ли си!!) и то не какъв да е, а най-желаната от мен в момента фентъзи книга!!
*и в частност на Рол - или мистериозният неизвестен, който по неведоми за мен пътища е научил (и запомнил!) кога съм роден - и за какво мечтая
Трогнат съм!
Last edited by shayhiri on Thu Aug 23, 2007 3:57 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Еми не дуате праилно нещо
Уф а днеска ква е жегааааа, добре че в офиса сам се покрил на 24 градуса и май ше остана след работно време или ше търса такси с климатик да се добера до нас жив.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Разпратих линк на който си беше поискал, ако още някой иска или се прецака нещо да пише...
П.С. Аз съм направил 3-4 снимки. Останалите са на Гаро и май Пенчев. Кил дем.
П.С. Аз съм направил 3-4 снимки. Останалите са на Гаро и май Пенчев. Кил дем.
Last edited by Corwin on Fri Aug 24, 2007 12:18 am, edited 1 time in total.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Имам идея. Айде ОЧЕВИДНО тъпите и НЕзабавни снимки като 22 да си ги спестяваме вече, а? Удобството на дигиталните апарати е, че на тях може да се ТРИЕ ебати
Иначе има много яки из снимките и даже една, на която се харесвам
Оная с шоколада.
НО наистина почвам да се нервирам много жестоко от филмчетата. Много рядко излиза нещо читаво от тях, поне с мен, и е по случайност. Не ходя по купони, за да правя после постфактум сеир на хората и ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО гадно от тия филмчета. Щом НЯМА как да не се правят, искам да ми се казва, за да се махам, когато се снимат. Сериозно се дразня, айде няма смисъл да се нервираме взаимно за такива неща, ок?
That said, филмчетата 93, 99, 101 и 102 са много яки
Но който е напраил онова воайорското от шкафа на Wake Me Up, е постъпил, как да го кажа... тъпо
Иначе има много яки из снимките и даже една, на която се харесвам
НО наистина почвам да се нервирам много жестоко от филмчетата. Много рядко излиза нещо читаво от тях, поне с мен, и е по случайност. Не ходя по купони, за да правя после постфактум сеир на хората и ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО гадно от тия филмчета. Щом НЯМА как да не се правят, искам да ми се казва, за да се махам, когато се снимат. Сериозно се дразня, айде няма смисъл да се нервираме взаимно за такива неща, ок?
That said, филмчетата 93, 99, 101 и 102 са много яки
Но който е напраил онова воайорското от шкафа на Wake Me Up, е постъпил, как да го кажа... тъпо
And you can't dance with a devil on your back...
Сценична треска, нещо?
А знаете ли колко по-трудно и отговорно е в професионалното кино, в частност - еротиката, представа си нямате.
А знаете ли колко по-трудно и отговорно е в професионалното кино, в частност - еротиката, представа си нямате.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.