Определено ги почвам след ден два като свърша патрулите. А другите две книжки, които Инфодар издаде пак от него стават ли за четене (че мен кориците им ме отблъснаха да си ги купя - едни такива на нищо ни приличат

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдаа. Лавкрафт.Roland wrote:Изчетох най-накрая Песента на Кали и определено съм доволен. Винаги съм смятал, че атмосферичният хорър е единственият, който работи на хартия и книгата наистина има ужасяваща атмосфера.
Е, тя малка, такава - и предимно картинки (ако ти е илюстрованата версия).Roland wrote:Сега отлагам Fragile Things за малко, че Стардъст иде, а още не съм прочел книгата![]()
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И аз свърших Патрулите. Ама нещо Последния не ми хареса колкото предишните. Дали защото цялата книга беше всъщност една голяма история а не три отделни както бях свикнал. Може би почна да ми омръзва леко прекалено положителния образ на Городецки. Са че си е пич, пич е. Абе искам още.Moridin wrote:Прочетох Последния Патрул - доволен съмПреобърня няколко концепции, ма карай да върви - все още е толкова надъхващ и четивен, колкото винаги си е бил, което е най-важното.
Поналазих Генерация П на Пелевин. Да видимЗасега - твърде руска
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest