Колко и кои фентъзита е прочел Шайхири?
Значи долните два цитата са тъждествени, Никола?
Морви, теб точно може и да те "навява на извода", че съм, как беше, шовинистична свиня, но както се вижда от целия списък, съм чел и смятам да чета достатъчно жени, стига да са добри.
shayhiri wrote:Абсолютно съгласен за Фиц (че е един от най-качествените фентъзи персонажи, за които съм чел), но това не променя факта, че е дразнеща ****а. Каквато само една жена (или педал) може да напише.
Връзват се само хора с желание за флейм и очевидни предубеждения.Morwen wrote:Алекс първо казва, че няма да чете нищо писано от жена
Морви, теб точно може и да те "навява на извода", че съм, как беше, шовинистична свиня, но както се вижда от целия списък, съм чел и смятам да чета достатъчно жени, стига да са добри.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
-
- Farmer
Отнася се за Moridin. Но свинята я има черно на жълто .Morwen
PostForum: Shadowdance Main Forum Posted: Thu Dec 21, 2006 7:06 pm Subject: Грехота е да не гледаш
Мор, не че нещо, но защо държиш да се представяш за елементарна мъжка шовинистична свиня, каквато по случайност знаем, че не си?
Last edited by Dragonsnake on Fri Sep 14, 2007 1:37 pm, edited 1 time in total.
"My motto is: Misinformed opinion." Jeff Somers
-
- Farmer
Я ми цитирай къде съм казала "шовинистична свиня", значи.
Morwen
PostForum: Shadowdance Main Forum Posted: Thu Dec 21, 2006 7:06 pm Subject: Грехота е да не гледаш
Мор, не че нещо, но защо държиш да се представяш за елементарна мъжка шовинистична свиня, каквато по случайност знаем, че не си?
Не съм дала цитата като подкрепа в негова страна, нито в твоя. Затова е забележката под него. За теб - че си използвала израза. За него - да си освежи паметта, че свинята е бил друг.
Колкото до другите топици, чета ги независимо че не ги замърсявам с драсканиците си. "Баба дала на войника" звучи доста по-интересно от "Балада..." , не мислиш ли ?
-
- Farmer
Мога ли да попитам кои по дяволите са тия двете/двамата?Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
Сериозно ли не знаеш коя е Даниел Стийл??? Имаше поредица от двайсетина филма по нейните романи... Любвно-романтични тъпотийки. Нора Робъртс сигурно е същата.shayhiri wrote:Мога ли да попитам кои по дяволите са тия двете/двамата?Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
-
- Farmer
Като писател съм чувал да ги обсъждат в професионалните среди - и всъщност точно затова забелязах имената им в тага, след три години на форума.tigermaster wrote:Сериозно ли не знаеш коя е Даниел Стийл??? Имаше поредица от двайсетина филма по нейните романи... Любвно-романтични тъпотийки. Нора Робъртс сигурно е същата.
Но като мъж и културен (що годе) човек не виждам защо би трябвало да имам и най-малката представа кои са пък тия.

-
- Farmer
От обща култура?shayhiri wrote:Като писател съм чувал да ги обсъждат в професионалните среди - и всъщност точно затова забелязах имената им в тага, след три години на форума.tigermaster wrote:Сериозно ли не знаеш коя е Даниел Стийл??? Имаше поредица от двайсетина филма по нейните романи... Любвно-романтични тъпотийки. Нора Робъртс сигурно е същата.
Но като мъж и културен (що годе) човек не виждам защо би трябвало да имам и най-малката представа кои са пък тия.Тенкс.