Малко Меджик :)
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
-
- Commoner
-
- Commoner
-
- Commoner
Хораааа !!!
Дойде Новото Време !
Нека празненствата да започнат - СЕГА !
http://www.wizards.com/default.asp?x=dc ... i20040601a
Дойде Новото Време !
Нека празненствата да започнат - СЕГА !
http://www.wizards.com/default.asp?x=dc ... i20040601a
~aSd power !
Скапаняци, общо взето :/ Хич не ме радва, това е картата, която може би е имала най-сериозен импакт върху играта от не знам колко време насам. Можеха да я направят маалце по-слаба, примерно само една карта да тегли, а не да я "счупят" още при създаването, че да я махнат след месец-два. Толкова е безсмислено това :/ Е, ако не друго, ще си намеря лесно четворка сега :р
And you can't dance with a devil on your back...
Иначе чакам нови отзиви за Петата зора. Напук на мнението, изказано в тоя топик, на мен едишънът ми харесва адски много, поне на списък. Има маса карти, които искам да си събера, както и най-сетне доста смислени черни такива. Заместителят на Duress например, а също и Devour in Shadow. А има и още.
And you can't dance with a devil on your back...
уффф, не ми говори, че в неделя се омазахме... Останахме точно извън топ 4, след като аз реших да допусна ужасна грешка точно в последната игра на последния мач в последния кръг, която ми костваше победата и отбора падна. Загуба в последния ход от допълнителното време... Мразим Broodstar... А имах всичките шансове да бия и да класирам отбора. За да е още по-гадно ни свиха и единия дек, в който бяха най-добрите карти - един Solemn Simulacrum, Plated Slagwurm и други благинки. Само да го намеря кой беше...
Петата зора ми харесва, идеята на Scry-a е много добра, а като заговорихме за черни карти пропуснал си Night's Whisper - 1B, lose 2 life, draw 2 cards. Най-сетне евтино теглене на карти за черното
Петата зора ми харесва, идеята на Scry-a е много добра, а като заговорихме за черни карти пропуснал си Night's Whisper - 1B, lose 2 life, draw 2 cards. Най-сетне евтино теглене на карти за черното

-
- Commoner
@Roland : наистина, клампата коренно промени т2, както е направила Necropotence едно време. Просто 2/3 от дековете да играят с нея - нещо не е наред.
Иначе, времето на контрола все още не е дошло. Гоблините могат да убият преди 1вия wrath,а имат и бидинг, афинити-то също има прекалено силни карти. Лошото е за елфите и цеметерито (Ефо, моите съболезнования
))
За картите - има доста добри нещица в Fifth Dawn - beacon of immortality, leonin squire, champion-ката (донякъде), retalliatе, codescent (мноого правилна карта), distruption aura, qumulox,
cosmic larva, granulate!!!, spark elemental!!!, vulshok sorcerer!!!, beacon of creation (допреди да баннат клампата), joiner adept, desecration elemental, plunge into darkness, shattered dreams, engineered explosives, grafted wargear, guardian idol, krark-clan ironworks, paradise mantle, prism-ата, masticore!!!, Silent Arbiter!!!!!!
следва продължение, защото започна да гърми много грубо и да не стане някой фал с PCто
Иначе, времето на контрола все още не е дошло. Гоблините могат да убият преди 1вия wrath,а имат и бидинг, афинити-то също има прекалено силни карти. Лошото е за елфите и цеметерито (Ефо, моите съболезнования

За картите - има доста добри нещица в Fifth Dawn - beacon of immortality, leonin squire, champion-ката (донякъде), retalliatе, codescent (мноого правилна карта), distruption aura, qumulox,
cosmic larva, granulate!!!, spark elemental!!!, vulshok sorcerer!!!, beacon of creation (допреди да баннат клампата), joiner adept, desecration elemental, plunge into darkness, shattered dreams, engineered explosives, grafted wargear, guardian idol, krark-clan ironworks, paradise mantle, prism-ата, masticore!!!, Silent Arbiter!!!!!!
следва продължение, защото започна да гърми много грубо и да не стане някой фал с PCто

Last edited by StarMonkey on Tue Jun 01, 2004 3:43 pm, edited 1 time in total.
~aSd power !