Малко Меджик :)

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed May 05, 2004 11:09 am

Да не забравим и 4 Black Lotus :P
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Wed May 05, 2004 6:02 pm

Ами то и моите са на химическо, затуй ги искам :wink: Та, Ефо, ще играеш ли на ФНМ-а ?
~aSd power !

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri May 07, 2004 12:09 pm

Tuk ne e 4at forum,ako iskash da me pita6 za takiva ne6ta,4esto minavam prez "paladium-games" IRC!

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Mon May 24, 2004 6:25 pm

Та - първите пре-релиси минаха, вече започнаха да се появяват пълни списъци с карти ... кажете си мнението за 5th Dawn :lol:
~aSd power !

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon May 24, 2004 9:30 pm

Супер ме дразни,а и смърди!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon May 24, 2004 11:59 pm

засега не ме кефи, но повече ще кажа в неделя след отборното - сега като се сетя тази тема я започнах заради отборното с Darksteel, така че да се надяваме, че следващата седмица ще имам щастието да направя малко copy/paste :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 25, 2004 9:46 am

Аха, междувременно Тънд, Ефо, някоя легендица да изпадна при вас? Че смученето и смърденето ясно, ама манията трябва да си върви :р
And you can't dance with a devil on your back...

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Tue May 25, 2004 11:32 am

Ами,аз още нямам,но ако извадя някоя,ще ти я пазя!

Роли,виж си ПМ,де.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 25, 2004 12:51 pm

Е видях го отдавна и отговорих даже, мисля. Последно за киното си ми писал. Инфото, което го искаш, го има между втора и пета страници някъде на топика за филма. Ако е нещо друго, пиши пак, не съм получил.

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Tue Jun 01, 2004 1:32 pm

Хораааа !!!
Дойде Новото Време !
Нека празненствата да започнат - СЕГА !

http://www.wizards.com/default.asp?x=dc ... i20040601a
~aSd power !

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 01, 2004 1:48 pm

мдам, започва нова ера за контрол, да им е честито. Аз обаче съм си агро-играч по душа :(

сега колко има да мъдря с какво да играя на националното... елфите ми без клампа ще почиват в мир...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 01, 2004 1:48 pm

Скапаняци, общо взето :/ Хич не ме радва, това е картата, която може би е имала най-сериозен импакт върху играта от не знам колко време насам. Можеха да я направят маалце по-слаба, примерно само една карта да тегли, а не да я "счупят" още при създаването, че да я махнат след месец-два. Толкова е безсмислено това :/ Е, ако не друго, ще си намеря лесно четворка сега :р

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 01, 2004 1:51 pm

Иначе чакам нови отзиви за Петата зора. Напук на мнението, изказано в тоя топик, на мен едишънът ми харесва адски много, поне на списък. Има маса карти, които искам да си събера, както и най-сетне доста смислени черни такива. Заместителят на Duress например, а също и Devour in Shadow. А има и още.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 01, 2004 2:16 pm

уффф, не ми говори, че в неделя се омазахме... Останахме точно извън топ 4, след като аз реших да допусна ужасна грешка точно в последната игра на последния мач в последния кръг, която ми костваше победата и отбора падна. Загуба в последния ход от допълнителното време... Мразим Broodstar... А имах всичките шансове да бия и да класирам отбора. За да е още по-гадно ни свиха и единия дек, в който бяха най-добрите карти - един Solemn Simulacrum, Plated Slagwurm и други благинки. Само да го намеря кой беше...

Петата зора ми харесва, идеята на Scry-a е много добра, а като заговорихме за черни карти пропуснал си Night's Whisper - 1B, lose 2 life, draw 2 cards. Най-сетне евтино теглене на карти за черното :)

StarMonkey
Commoner

Post by StarMonkey » Tue Jun 01, 2004 2:51 pm

@Roland : наистина, клампата коренно промени т2, както е направила Necropotence едно време. Просто 2/3 от дековете да играят с нея - нещо не е наред.
Иначе, времето на контрола все още не е дошло. Гоблините могат да убият преди 1вия wrath,а имат и бидинг, афинити-то също има прекалено силни карти. Лошото е за елфите и цеметерито (Ефо, моите съболезнования :)))

За картите - има доста добри нещица в Fifth Dawn - beacon of immortality, leonin squire, champion-ката (донякъде), retalliatе, codescent (мноого правилна карта), distruption aura, qumulox,
cosmic larva, granulate!!!, spark elemental!!!, vulshok sorcerer!!!, beacon of creation (допреди да баннат клампата), joiner adept, desecration elemental, plunge into darkness, shattered dreams, engineered explosives, grafted wargear, guardian idol, krark-clan ironworks, paradise mantle, prism-ата, masticore!!!, Silent Arbiter!!!!!!

следва продължение, защото започна да гърми много грубо и да не стане някой фал с PCто :wink:
Last edited by StarMonkey on Tue Jun 01, 2004 3:43 pm, edited 1 time in total.
~aSd power !