Предстоящи заглавия

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Sep 25, 2007 6:25 pm

И двамата сте прави за съжаление. Просто не може всичките ти игри да са минимум 9/10, все трябва да има нещо експериментално и по-слабо според мен.

Жоре, ако беше малко по-навътре в материята щеше да спреш да се кълнеш само в Байоуеър:). Не че не са и винаги ще си останат ВЕЛИКИ, ако ще Мас Ефект да е пълна дупка (което е невъзможно) - просто тази година много игри, много нещо и доста от тях (в сравнение с предни години) - хубави.

Засега е Биошокът номер едно, няма какво да си кривим душата. ГТА-то отиде за догодина, така че може само Крийдът и Мас Ефект да му скрият топката в нашите сърца:).

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Sep 26, 2007 8:08 pm

Demo-то на Jericho излезе. Ин Клайв уи тръст!
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 27, 2007 5:36 am

За бокса току-що излезе Конан, поредния опит за направа на нормална игра по приключенията на легендарния фентъзи-герой...Разправят, че е близка като качество на боя до ГоУ и Нинджа Гаиден,а пък Конан е озвучаван от Рон Пърлман!

Попрегледах малко видео-та и изглежда доста добре(покрали са СИЛНО от ГоУ 2, което за мен си е плюс), дано само не е тъпня...И странно как пък я пускат в "магазините" месец преди официалната й премиера...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 27, 2007 1:45 pm

Айде честит ни експанжън на Невъруинтър Двойката: Mask of the Betrayer, и той едно 10-15 дни преди официалната премиера по "магазините"...

Аз още самата двойка не съм изиграл, тъкмо имам причина да я отпочна.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Sep 27, 2007 2:05 pm

Като му чета описанието играта става още по-тежка, не че двойката изобщо ми вървеше, но теоретично сега положението стана по-кофти :roll: Накрая ще трябва да си купя ново пц... Ама колко нови неща има самооо :D Много радва на вид.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Sep 27, 2007 2:18 pm

Muad_Dib wrote:Айде честит ни експанжън на Невъруинтър Двойката: Mask of the Betrayer, и той едно 10-15 дни преди официалната премиера по "магазините"...

Аз още самата двойка не съм изиграл, тъкмо имам причина да я отпочна.
Айде само кажи от къде да я дръпне двойката човек ;)

Джерико - ами painkiller meets bioshock meets SWAT :) 10на минути геймплей, но кефи на макс. По-тежка е от Биошок за жалост, но имат време да пооправят нещата. Ако наистина се справят като хората Джерико може да даде на Bioshock достоен конкурент за екшън на годината.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Sep 27, 2007 2:25 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Като му чета описанието играта става още по-тежка, не че двойката изобщо ми вървеше, но теоретично сега положението стана по-кофти :roll: Накрая ще трябва да си купя ново пц... Ама колко нови неща има самооо :D Много радва на вид.
Абе според hands-on preview-to на gamespot е по-добре оптимизиран от двойката.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 27, 2007 3:23 pm

Мен поне двойката си ми върви доста добре, просто някак си все не стигам до нея...Дани не знам откъде да я намериш, аз я пазя на харда от маса време. Последния път като минавах през Мол-а беше паднала на 50 кинта така че е оферта, ако събота и неделя нямаше да изръся мама и тате за Меджик...

Другото е, че герой се прави по 1 час докато си избера от това смазващо разнообразие и като кача малко и ми писва щот си мисля, друго би било по-удачно...Много хубаво не е нахубаво:)

Иначе доста неща изглеждат да са аднали в експанда.

Ако Джерико наистина върви по-зле от Биошока директно го трия демото, просто няма смисъл да се дразня....

EDIT: Току-що чекнах на арената и Невъруинтър двойката си я има и то с порядъчно много сийд, не виждам какъв ти е проблемът;).

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Sep 27, 2007 3:28 pm

Аз НВН2 ще си го взема след около година, когато е в пакет с два/три/пет-те си експанжъна :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Sep 27, 2007 3:32 pm

и това е правилна тактика, макар да са най-много два експандовете, едва ли ще се морят за повече...

Бтв сутринта се занимавах половин час да гледам филмчета на Конан на геймтрейлърс.ком и съм маса впечатлен и от играта, и от нечовешката степен, до която е крадено от ГоУ (пак има екшън бутони, даже едно към едно сцената с хидрата от първата игра).

Важното е, че дори да е същата като ГоУ - има баси нечовешката некст-джен графика, а и поне на ниво филмчета Бай Конан не отстъпва на Крейтъс като special moves и finishing moves, даже чат-пат прави разни работи с голи ръце като суплекси и т.н. Освен това Рон Пърлман!!!!!

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Sep 28, 2007 8:49 am

Пробвах демото на Джерико за бокса и определено не мисля, че е нещо особено. Слагам го в категорията "поредното съвсем прилично, но и далеч от епохално шуутърче". Красивичко, стандартничко, с бързо писващи персонажи (снайперчето-педерастче, милото, успя да ми дотегне за половината от 10-те минути на демото), тъпи врази и крайно дразнещи интерактивни кътсцени.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 28, 2007 10:03 am

Мен ме вълнува сторито, пък то няма как да се разбере от демото, така че ще видим цялата игра :)

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Fri Sep 28, 2007 8:17 pm

Сторито: банда монстър хънтъри хънтват монстъри. Йей!

(в демото има бонус кътсценка, с която ти обясняват сторито повече време отколкото трае самото демо бтв)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Sep 28, 2007 8:47 pm

AlDim wrote:Сторито: банда монстър хънтъри хънтват монстъри. Йей!

(в демото има бонус кътсценка, с която ти обясняват сторито повече време отколкото трае самото демо бтв)
Клайв Баркър = доста повече от това. То и Ъндаинг е: рандъм пич трепе чудовища в прокълнато имение, ама си остава един от най-бруталните и атмосферични хоръри евър мейд :roll:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 29, 2007 1:07 am

Conan.

Само това ще ви кажа, макар да може да се разочаровам следващите дни:) Ще пиша в другата тема следващия път.