Предстоящи заглавия
Moderator: AlDim
И двамата сте прави за съжаление. Просто не може всичките ти игри да са минимум 9/10, все трябва да има нещо експериментално и по-слабо според мен.
Жоре, ако беше малко по-навътре в материята щеше да спреш да се кълнеш само в Байоуеър:). Не че не са и винаги ще си останат ВЕЛИКИ, ако ще Мас Ефект да е пълна дупка (което е невъзможно) - просто тази година много игри, много нещо и доста от тях (в сравнение с предни години) - хубави.
Засега е Биошокът номер едно, няма какво да си кривим душата. ГТА-то отиде за догодина, така че може само Крийдът и Мас Ефект да му скрият топката в нашите сърца:).
Жоре, ако беше малко по-навътре в материята щеше да спреш да се кълнеш само в Байоуеър:). Не че не са и винаги ще си останат ВЕЛИКИ, ако ще Мас Ефект да е пълна дупка (което е невъзможно) - просто тази година много игри, много нещо и доста от тях (в сравнение с предни години) - хубави.
Засега е Биошокът номер едно, няма какво да си кривим душата. ГТА-то отиде за догодина, така че може само Крийдът и Мас Ефект да му скрият топката в нашите сърца:).
- The Dragon
- Elder God
За бокса току-що излезе Конан, поредния опит за направа на нормална игра по приключенията на легендарния фентъзи-герой...Разправят, че е близка като качество на боя до ГоУ и Нинджа Гаиден,а пък Конан е озвучаван от Рон Пърлман!
Попрегледах малко видео-та и изглежда доста добре(покрали са СИЛНО от ГоУ 2, което за мен си е плюс), дано само не е тъпня...И странно как пък я пускат в "магазините" месец преди официалната й премиера...
Попрегледах малко видео-та и изглежда доста добре(покрали са СИЛНО от ГоУ 2, което за мен си е плюс), дано само не е тъпня...И странно как пък я пускат в "магазините" месец преди официалната й премиера...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- The Dragon
- Elder God
Айде само кажи от къде да я дръпне двойката човекMuad_Dib wrote:Айде честит ни експанжън на Невъруинтър Двойката: Mask of the Betrayer, и той едно 10-15 дни преди официалната премиера по "магазините"...
Аз още самата двойка не съм изиграл, тъкмо имам причина да я отпочна.

Джерико - ами painkiller meets bioshock meets SWAT

The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Абе според hands-on preview-to на gamespot е по-добре оптимизиран от двойката.Bat Garo Still Rots wrote:Като му чета описанието играта става още по-тежка, не че двойката изобщо ми вървеше, но теоретично сега положението стана по-кофтиНакрая ще трябва да си купя ново пц... Ама колко нови неща има самооо
Много радва на вид.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Мен поне двойката си ми върви доста добре, просто някак си все не стигам до нея...Дани не знам откъде да я намериш, аз я пазя на харда от маса време. Последния път като минавах през Мол-а беше паднала на 50 кинта така че е оферта, ако събота и неделя нямаше да изръся мама и тате за Меджик...
Другото е, че герой се прави по 1 час докато си избера от това смазващо разнообразие и като кача малко и ми писва щот си мисля, друго би било по-удачно...Много хубаво не е нахубаво:)
Иначе доста неща изглеждат да са аднали в експанда.
Ако Джерико наистина върви по-зле от Биошока директно го трия демото, просто няма смисъл да се дразня....
EDIT: Току-що чекнах на арената и Невъруинтър двойката си я има и то с порядъчно много сийд, не виждам какъв ти е проблемът;).
Другото е, че герой се прави по 1 час докато си избера от това смазващо разнообразие и като кача малко и ми писва щот си мисля, друго би било по-удачно...Много хубаво не е нахубаво:)
Иначе доста неща изглеждат да са аднали в експанда.
Ако Джерико наистина върви по-зле от Биошока директно го трия демото, просто няма смисъл да се дразня....
EDIT: Току-що чекнах на арената и Невъруинтър двойката си я има и то с порядъчно много сийд, не виждам какъв ти е проблемът;).
и това е правилна тактика, макар да са най-много два експандовете, едва ли ще се морят за повече...
Бтв сутринта се занимавах половин час да гледам филмчета на Конан на геймтрейлърс.ком и съм маса впечатлен и от играта, и от нечовешката степен, до която е крадено от ГоУ (пак има екшън бутони, даже едно към едно сцената с хидрата от първата игра).
Важното е, че дори да е същата като ГоУ - има баси нечовешката некст-джен графика, а и поне на ниво филмчета Бай Конан не отстъпва на Крейтъс като special moves и finishing moves, даже чат-пат прави разни работи с голи ръце като суплекси и т.н. Освен това Рон Пърлман!!!!!
Бтв сутринта се занимавах половин час да гледам филмчета на Конан на геймтрейлърс.ком и съм маса впечатлен и от играта, и от нечовешката степен, до която е крадено от ГоУ (пак има екшън бутони, даже едно към едно сцената с хидрата от първата игра).
Важното е, че дори да е същата като ГоУ - има баси нечовешката некст-джен графика, а и поне на ниво филмчета Бай Конан не отстъпва на Крейтъс като special moves и finishing moves, даже чат-пат прави разни работи с голи ръце като суплекси и т.н. Освен това Рон Пърлман!!!!!
Пробвах демото на Джерико за бокса и определено не мисля, че е нещо особено. Слагам го в категорията "поредното съвсем прилично, но и далеч от епохално шуутърче". Красивичко, стандартничко, с бързо писващи персонажи (снайперчето-педерастче, милото, успя да ми дотегне за половината от 10-те минути на демото), тъпи врази и крайно дразнещи интерактивни кътсцени.
Клайв Баркър = доста повече от това. То и Ъндаинг е: рандъм пич трепе чудовища в прокълнато имение, ама си остава един от най-бруталните и атмосферични хоръри евър мейдAlDim wrote:Сторито: банда монстър хънтъри хънтват монстъри. Йей!
(в демото има бонус кътсценка, с която ти обясняват сторито повече време отколкото трае самото демо бтв)

And you can't dance with a devil on your back...