Две са достатъчно.RRSunknown wrote:Много ли сестри имаш?
Women can't drive and men are pigs with beer kegs. +18
Moderator: Moridin
Някой ден жена ми ще умре от телефон, заклевам се! Днес й звъня някакви минути по мобилния и не вдига (както обикновено прави, защото кой да го чуе, докато е заврян някъде), та минавам на домашния. Звъня веднъж, спирам след 3 позвънявания, за да не се включи answering machine-а. Звъня веднага пак и след 2 позвънявания тя вдига, кряскайки ядно в слушалката "Какво искаш бе Александре?!%$@№§ Защо не ме остави аз да ти звънна обратно ААААААА!?" "Ми в случай, че не си ме чула?" От другата страна истерията: "Заради тебе се пребих по мебелите пак, хссс, хсссс!"
Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред, почти колкото когато ни в клин, ни в ръкав тръгна да бута един стар телевизор с кинескоп още година преди това и си го изпусна върху крака (никога няма да забравя тъжното тихо изквичаване, от което това беше съпроводено), отново обвинявайки мен, сигурно защото съм и баял на лошо.
It always looks something like this:
Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред, почти колкото когато ни в клин, ни в ръкав тръгна да бута един стар телевизор с кинескоп още година преди това и си го изпусна върху крака (никога няма да забравя тъжното тихо изквичаване, от което това беше съпроводено), отново обвинявайки мен, сигурно защото съм и баял на лошо.
It always looks something like this:
- Spoiler: show
Мъже. Жените им почти се осакатяват, а те дори не си спомнят кво се е случило точно.AlDim wrote: Нека поясня - преди година и нещо тя толкова бясно и истерично се беше затърчала към телефона, когато й звъннах, че се изпраска с всичка сила в ръба на леглото и после куца и ме мрази месеци наред

Не съм се удряла в леглото, а тичайки в свински тръс към телефона (току що събудена и неадекватна нали) се подхлъзнах на локвичка вода, която беше оставил на балатума пред банята, защото винаги когато се къпеш след теб е Всемирния потоп. Успях да направя шпагат - много беше зрелищно. И си изпрасках ръката в процеса. И всичкото това, за да ми съобщиш грижовно, че вали, да съм си вземела чадър. Исках да те удуша.
А куцах около седмица, след като си изтървах телевизора на крака. Иначе тя синката и подутината си ми седя там над месец, мда. А що се случи? Щото трябваше да преместя телевизора, по причина, която не помня, а ти сереше в кенефа вече 4ти час. Май.
Днес просто се случи така, че всички столове на колелца (плюс люлеещия се) бяха наредени (от теб) в стройна барикада точно пред телефона и аз трябваше някак да я разбутам, докато вдигна слушалката. Разбутах, ударих се пак някъде, успях да вдигна все пак и ти точно тогава ми затвори под носа. Разходих се до раницата си, извадих си мобилния телефон, почнах да те набирам и ти пак звънна на стационарния и аз пак - юруш през барикадите. На път съм да изхвърля всички телефони от къщи. Ще си комуникираме с димни сигнали кат индианците.
Last edited by Amelia on Sun Jun 19, 2011 7:48 am, edited 2 times in total.
Извянявай, това беше майка ми. Смесвам спомените. Wimin.Amelia wrote:Не съм се удряла в леглото

Спешно трябваше да напоиш растенията (иначе щяха да умрат веднага) и телевизорът ти беше на пътя, доколкото си спомням.по причина, която не помня, а ти сереше в кенефа вече 4ти час
п.п. He'll get you some day:

п.п.п.

Хахахах, да си дойдем на думата. бтв не познавам по-яка семейна двойка от вас

Мъж се прибира, попийнал и доста късно. Подпирайки се на масата, си изпразва джобовете. Жена му брои парите.
- Взел си заплата, а тука липсват 25 лева!
- Ами, почерпихме се с колегите в един бар.
- Почерпили сте се с 5 лева, а останалите?
- Ами той беше - стрийптиз бар! И там задължително е да дадеш пари на моми....
- Глупакоооо! Двайсет лева си дал да ти се съблича някаква си...! Аз за два лева щях да ти се съблека! Ето на - гледай!
Той, гледа, гледа...
- Е, кво ша кажеш, а? - пита го жена му.
- Аааабе, друго си е по-скъпото.

Мъж се прибира, попийнал и доста късно. Подпирайки се на масата, си изпразва джобовете. Жена му брои парите.
- Взел си заплата, а тука липсват 25 лева!
- Ами, почерпихме се с колегите в един бар.
- Почерпили сте се с 5 лева, а останалите?
- Ами той беше - стрийптиз бар! И там задължително е да дадеш пари на моми....
- Глупакоооо! Двайсет лева си дал да ти се съблича някаква си...! Аз за два лева щях да ти се съблека! Ето на - гледай!
Той, гледа, гледа...
- Е, кво ша кажеш, а? - пита го жена му.
- Аааабе, друго си е по-скъпото.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
Вицовете не може да са мъдри по презумция ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Аааааа, това беше като нещо се бяхме скарали преди това и той ми звънеше, но аз пак не си чувах мобилния. А бях на работа, та нямаше как да ми звънне на домашния. И затова пише във форума, щото знае, че все някога ще го прочета. Сега ми е научил и служебния телефон, ма пред него поне никога няма барикади.Moridin wrote:Скандалите ви винаги са убер добри, помня когато не си говорехте (пак заради телефона бтв) и всичко беше "кажте на жена ми, че"![]()
![]()
![]()

Това е щото не си носим мобилния в джоба на дънките, а някъде около сенките за очи и гланца, между аспирина и дъвките, по чудодеен начин заглушен от пакетчето с кърпички... По-странното е когато мъж, на който телефонът му е в джоба не си го чува...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either