Искам да ви попитам...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 01, 2006 2:36 pm

Де де стига се дрънкахте са. Праиме кефа всичките на некой идиот дет се забавлява за сметка и на двете страни.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Couatl
Sorcerer

Post by Couatl » Tue Aug 01, 2006 3:58 pm

Адмирале, Hate is the way to the Dark side...
...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Aug 01, 2006 4:17 pm

Не ме впечатляват цитати от Стар Варс(тм). Впечатлява ме безочието и глупостта на някои хора...
:shark:
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Aug 01, 2006 7:58 pm

Спар, съжалявам за случилото се. Много е гадно да унищожат твой труд, нещо в което си вложил много от себе си. Но не мислиш ли, че и ние знаем това? Малко е прекалено директно да се насочваш към нас като първи заподозрени.
Дано успееш да възстановиш всичко изтрито.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Tue Aug 01, 2006 10:31 pm

Не нападаме и не осъждаме никого от ШД. Извинявам се, ако намесата на Любимеца или Прокопи ви е засегнала по някакъв начин.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Aug 01, 2006 10:31 pm

Е поне като ни ангажирахте тук, можеш да кажеш кой е виновникът, в Артлайн си писал, че сте го разкрили...
And you can't dance with a devil on your back...

inkheart
Paragon

Post by inkheart » Tue Aug 01, 2006 10:34 pm

Всъщност, не искам да се разбира публично. Не си мисли, че се правя на интересен. Просто не ща и това, най-вече защото се отнася до личен конфликт.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Aug 03, 2006 8:13 am

ау,изтървала съм някаква трагедия:(съчувствам ви,понеже знам колко е гадно,но честно казано съм и малко обидена,че се насочвате насам в търсене на заподозрян,останалото го е казал Рол,няма да го повтарям.а колкото до брат Прокопи,ако е същият,когото познавам лично,със сигурност пък няма нищо общо
Image

Hijo de la Luna
Paragon

Post by Hijo de la Luna » Wed Aug 16, 2006 9:09 pm

Хе хе, нямаше ме една седмица и какво съм изпуснал - Цитаделата застрашително се е разклатила, Рол е изкушен от тъмната страна, а Амос се пени като гъсто Пиринско пиво... Ма това в кръга на спама де :lol:

Честно казано не схванах какво искаше Фреди и какво сме му виновни ние. Ако толкова иска да се оплаче на компетентните власти. Липсата на такива не оправдава безразборните обвинения отправяни към всеки срещнат.

Форума на Цитаделата не го следя, щото некъв админ с много весела усмивка ме банна още на 5-тата минута, а пък аз съм много чувствителен на тази тема :wink: И на мен ми е минавала мисълта за едно мъъъничико отмъщение, но все си казвах - "Споко, все ще се намери някой, дето да ти свърши черната работа" И се намери :)

Без лоши чувства и със здраве
Gone for good