АКВАЛОНИЯ 2007

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Aug 13, 2007 11:05 am

Абсолютно, абсолютно. Масдинята кръти на концептуално ниво. Аз се вдъхнових вчера, но тъй като съм въздържател, смених мастиката с тоник. Хвана ме разстройство (пак), но иначе бива.

Мога да ви кажа и арабите кво правят. Изключително изобретателни са, щото големият Шеф им забранява да правят къвто и да е алкохол. Там е и хватката. Минавайки през бостана сутрин, хващат - ей така - една хубава динка, пробиват малка дупка в кората й и през нея начовъркват и разбълничкват цялата й вътрешност. Дотук нищо нередно, дори не са я откъснали. Вечерта пак минават оттам (случайно) и слънцето вече е превърнало сока в динята в такъв шербет, че повечето си остават да спят на бостана. Но отношенията с Аллах са чисти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Aug 16, 2007 3:09 pm

Това са от мойто фото снимките

http://community.webshots.com/album/560310272EXivIF

и на зип:

http://www.admedicine-bg.com/lily/varna2007.rar
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 16, 2007 3:36 pm

Ох, как сте се наредили като масдини. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 16, 2007 3:39 pm

А с Емо и Жоро ше направим бой-група :)
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 16, 2007 3:46 pm

Мдам и ше напраим благотворителен концерт за жертвите от войната в Ирак и ше пеете там. :mrgreen: Евриуан хес ейдс ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 16, 2007 4:05 pm

Roland wrote:А с Емо и Жоро ше направим бой-група :)
Е, аз точно това предложих да продуцирам - още когато за сефте станах свидетел на танцовото ви изпълнение. Четвъртият трябваше да е Пъгсли.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 16, 2007 4:06 pm

Идеално. Ся намери кой да ни пише песните, наеми ми личен фитнес треньор и сме в бизнеса :)
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 16, 2007 4:12 pm

Аз ше ви пиша песните пък!
А за личен треньор може и самият Алекс да се хване, ма ще ви умори от глад освен всичко друго :bigtongue:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Aug 16, 2007 4:33 pm

Настоявам в първия клип да има много дъжд и прилепнали прозрачни дрехи! Намерете си стилист и PR!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Aug 16, 2007 4:36 pm

:) АЗ, АЗ :), а Морви може да спретне много хубави текстове. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 16, 2007 4:37 pm

Крайно време е да изринем бившия ми колега Азис от топ-чартовете. :wink:

Само не знам как сте с пеенето, но това и без туй е толкова второстепенно. Как люлеете хълбоците - това продава.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Aug 16, 2007 4:38 pm

А, Рол всъщност пее доста добре... Пък другите само ще се полюшват на фон
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 16, 2007 4:39 pm

Morwen wrote:А, Рол всъщност пее доста добре...
Консерваторията, мда. 8-) А останалите в краен случай могат да се включват с "у-ууу" бек вокали.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Aug 16, 2007 4:41 pm

Ами аз мога да пея метъл балади, когато те се чуват по-силно от гласа ми, но предполагам, че това донякъде ъндърмайнва консепта...
This is it. Ground zero.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Aug 16, 2007 4:43 pm

shayhiri wrote:
Morwen wrote:А, Рол всъщност пее доста добре...
Консерваторията, мда. 8-) А останалите в краен случай могат да се включват с "у-ууу" бек вокали.
Ами нали това е идеята при момчешките групи 8-)
This signature is not yet rated