Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 10, 2005 12:53 pm

Нали ти става ясно как с тва последното си отряза пътя до всякакво мероприятие, където присъствам и аз? Ако си държиш на кожата де :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

А мнението може да не е всеобщо, но преобладава, за Ноар, щото най-малкото е първо, а Мадлакс зася сякаш с нищо особено не го превъзхожда.

Прочее, проблемът с ФМА е изцяло в теб :) Тва аниме не го харесвате само ти и аниме-сноби като АлДим :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Oct 10, 2005 1:00 pm

Roland of Gilead wrote:Нали ти става ясно как с тва последното си отряза пътя до всякакво мероприятие, където присъствам и аз? Ако си държиш на кожата де :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

А мнението може да не е всеобщо, но преобладава, за Ноар, щото най-малкото е първо, а Мадлакс зася сякаш с нищо особено не го превъзхожда.

Прочее, проблемът с ФМА е изцяло в теб :) Тва аниме не го харесвате само ти и аниме-сноби като АлДим :lol:
Е как разбра, че с нищо не го превъзхожда като не си го гледал не ми е много ясно. Има си неща, в които Мадлакс е с едни гърди по-напред.

За ФМА - ако не ми харесваше поне малко, нямаше да изгледам 27 епизода. Някой хубав ден може и да го догледам.

За РаЗефон - стискай палци оставащите 15 епизода да ме разчустват. Макар че, защо ли изобщо трябва да ти пука... :P
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 10, 2005 1:13 pm

Общи впечатления от отзивите (относно Мадлакс и Ноар).

ФМА - ок.

РаЗефон - щом досега не е, и тепърва няма. Толкоз по-зле за теб :roll: Но си прав, че не ми пука де, аз емоциите и изживяванията с тоя сериал си ги имам ениуей.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Oct 10, 2005 3:08 pm

Matrim, браво бе. По средата да се откажеш. То там тъкмо почва интересното.

Иначе прекъснах (леко) маратона на FMA и се мъчих с End of Evangelion. Думи нямам, режисьора само да ми падне, не знам какво ша го направя ... То пък бива бива, ма тоя EoE просто прескочи всякакви разумни и неразумни граници на търпението ми.

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Mon Oct 10, 2005 5:28 pm

Image

:arrow: My Name Is Earl

Съвсем нов комедиен сериал. :D
:shark:
Feel the summer!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Oct 10, 2005 5:52 pm

Image

тва си гледам напоследък, ма на малки порции, че 5 сезонаааа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 10, 2005 8:47 pm

armageddon wrote:Matrim, браво бе. По средата да се откажеш. То там тъкмо почва интересното.

Иначе прекъснах (леко) маратона на FMA и се мъчих с End of Evangelion. Думи нямам, режисьора само да ми падне, не знам какво ша го направя ... То пък бива бива, ма тоя EoE просто прескочи всякакви разумни и неразумни граници на търпението ми.
Ъ, надявам се, че не си гледал Енда преди сериала, нали? :shock:

Той щот се явява просто един 27-ми епизод...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Oct 11, 2005 12:22 am

абе не баш 'просто'. Девияцията там все пак е с няколко нива по голяма :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Oct 11, 2005 10:05 am

Важното беше че и 2те части на Края липсваше пингвина. Останалото са подробности :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Oct 12, 2005 12:15 am

Аз току що гледах Grave of the Fireflies, но все още съм твърде покрусен, за да коментирам :(

Междувременно успях да напиша ревю за него обаче...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Oct 12, 2005 1:53 am

Image Image

:arrow: An American Tail

:arrow: An American Tail: Fievel Goes West

Един юнак ме подсети за тези две страхотни филмчета, продуцирани от Спилбърг и Юнивърсъл. Второто го имам на видео от много години, но дублирано на български и ми беше интересно да чуя оригиналния саундтрак, най-вече заради озвучаващия кучето-шериф Уайли Бърп - незабравимия Джими Стюарт. Та снощи и тази вечер ми бяха анимационни. Препоръчвам горещо тези две вълшебства. :D
Feel the summer!

Killua
Ascendent

Post by Killua » Wed Oct 12, 2005 9:22 am

Да, нее лошо "Американска приказка", има още няколко подобни филмчета, които биват и разказват за мишки :)

The Rescuers & The Rescuers Down Under - На Дисни, второто е продължението (е тук се наблюдава прецедент - харесва ми повече от първата част, но за съжаление никъде не мога да го намеря), разказва се за едни мишки, които участват в Световна миша организация и помагат на хора, изпаднали в беда. Главната героиня се викаше Бианка, а нейният партньор, на когото забравих името, е влюбен в нея... та така.

The great mouse detective - Още едно филмче на Дисни, ако не се лъжа (а може и да се лъжа, току-виж се окаже я на Дон Блът, я на некой подобен), много симпатична история, тук наблюдаваме борбата на добрите мишки (като по случайност може да се видят и мишите Шерлок Холмс и Уотсън, които помагат на едно малко момиченце,пардон - мишле, да намери и спаси баща си) срещу лош плъх (който напомня на този от "Лешникотрошачката" някак, и пак има някаква мания за величие, та въпросният е отвлякъл бащата, за да прави Зли Изобретения)

The Secret of N.I.M.H. - е това го свалих (от арена май), но не го догледах, щото нещо ми беше твърде позната историята, а и не ми се тормозеше без субтитри...
shadow dance nikoga ne luje

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Oct 12, 2005 12:36 pm

Спасителите и мишокът-детектив Базил са на Дисни, а The Secret of N.I.M.H. е на Юнайтед Артистс/MGM. Всичките са много добри, мишока специално ми е любим - имам го на видео сигурно от над 12 години и съм го гледал много пъти. :D

Дисни си е Дисни, или по-скоро Дисни си беше Дисни - може би не знаете, но преди два месеца компанията закри последното си студио за ръчно-рисувана анимация (това в Австралия). Щели да минават на CGI, моля ви се... :shock: Madness in The House of Mouse! Image
Feel the summer!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Oct 12, 2005 12:39 pm

Да, точно Дисни да се откажат от рисуваната анимация ми се вижда тъжна ирония някак...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Wed Oct 12, 2005 12:53 pm

И това е защото последните им няколко филма се оказаха пълен провал, докато "Търсенето на Немо", "Невероятните" и другите CGI филми на Пиксар бяха страхотни в боксофиса. Да не говорим, че и Дриймуъркс вече ги задминаха. И затова сега те, видели-невидели, се хвърлят в морето на компютърната анимация. :(

Ироничното е, че Пиксар от своя страна имат планове да пускат и ръчно рисувани филмчета, а не е ясно дали ще продължат сделката за разпространение с Дисни...
Feel the summer!