Търся...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 14, 2010 6:07 pm

Търся спешно марка пасатор/блендер който да може да се справя и с по-твърда храна. Мяташ обескостените и изпечени пържоли вътре и излизат на каша.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Thu Oct 14, 2010 9:04 pm

Сменяш зъбите ли?
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Oct 14, 2010 9:27 pm

Cruelty wrote:Сменяш зъбите ли?
Бащата не може да яде твърда храна поради разширени вени в гърлото.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Oct 14, 2010 9:30 pm

Ъххх, че гадно! :( Виж, моят Braun (блендер) не го сменям за кухненски робот. Мели безотказно и твърди неща. Кайма си правя с него, пастети съм правила, не виждам що да не смели и пържоли, стига да са нарязани там на някакви късове все пак.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Oct 29, 2010 8:22 pm

трябват ми цени и информация за свястни хосписи в софия. че май освен токуда не мога да намеря, а и няма цени.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 03, 2010 6:57 pm

Въпрос - има ли някой тук да е с интернет/телефон/ТВ на близу.. и коментари?
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Wed Nov 03, 2010 7:01 pm

Moridin wrote:Въпрос - има ли някой тук да е с интернет/телефон/ТВ на близу.. и коментари?
Виж тва тук и тва тук. И доколкото си спомням, оставиха пловдивчани без телевизор точно насред финала на световното по футбол.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Wed Nov 03, 2010 7:02 pm

Аз съм с ТВ и нет на Близу, макар и с много стари пакети. Разбира се тук и мрежата е различна. Нетът им (поне тук) не е, както те твърдят оптика, ами си е бая по коаксиален ТВ кабел. Прекалено често за моя вкус има пропадания в нета, понякога за часове, а телефонът за контакти е недостъпен (макар, когато е за по-дълго и свързано с по-голяма техническа авария, да си правят труда да пускат съобщение в самата система за отговор на тел). ТВ-то при много кофти време дава сбой. Виж какво казват и софийските жители, де.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Nov 03, 2010 7:29 pm

Мда, бая голямо хранене пада. Нещо са излъгали майка ми да се разпише, ма не ми изглежда много редовен документът, дано ни се разминат простотиите.
This is it. Ground zero.

bsb
Paragon

Post by bsb » Wed Nov 03, 2010 7:55 pm

Май единственото общо за различните превъплъщения на "Близу" е в не много добрата поддръжка. Все пак това е сбор от какви ли не оператори, нищо, че някои от тях са купени преди сигурно 10 години.
При нас от години не е имало прекъсване на телевизията, което да сме забелязали (може би миналата година да е имало за последно). За сметка на това някои канали не са с добро качество. Което ми се струва, че не се оправя целенасочено, за да се накарат хората да минат на цифровите пакети. Отделно, че разни ми досаждаха с убеждавания за преминаване към цифровата услуга.
За интернета не мога да кажа, но предполагам, че ако ще го ползва само майка ти, няма да забележи проблеми - едни съседи ползват такава пакетна услуга, 3 в 1, и когато ги поразпитах, не ми се оплакваха. От друга страна, на тях им трябва само за Skype, даже и сайтове практически не ползват, така че не биха могли да забележат нещо по-малко сериозно от прекъсване. А както казах, на такова не сме попадали от доста време.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Nov 04, 2010 12:18 am

В интерес на истината, за някои доставчици на кабелен интернет (няма да споменавам имена, но, честно казано, не са един или два) съм чувал, че телевизията им е с поне с порядък по-висок приоритет и че при пропадане на услуга телевизията трябва да бъде вдигната в рамките на часове, а силно желателно в рамките на минути, докато интернет-услугите може да почакат и ден-два.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 04, 2010 8:08 am

Няма по важно от поддръжката... 3в1 зависи от нуждите на човека, мене не ми изнася щото кабелната е още загуба на време. Много малко от тия дето твърдят "оптика" си удържат на обещаната скорост.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Nov 12, 2010 10:18 am

По разни и разнообразни причини се замислям за смяна на професионалното поприще нейде след новата година (най-вероятно към края на януари-февруари, според разни не изцяло зависещи от мен фактори).

Така че, ако на някой му дотрябва човек с опит в преводите от и на английски език и известен стаж в администрацията, аз съм насреща :wink:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Sat Nov 13, 2010 8:44 pm

Чудя се дали някъде може да се намери прозрачна пластмасова(или каквато и да е всъщност) кутийка, в която да има стойчица за малък предмет, примерно скъпоценен камък или нещо от този сорт?

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Sat Nov 13, 2010 8:53 pm

От магазина за малки, прозрачни, пластмасови кутийки, със стойчици за скъпоценни камъни. Дъъ.
Look at the darkness...
...around me.